Pozitif İdrar Testi Örnekleri

tamam canım.adetim bitsin hemen yapıcam istihare.yazarım hemen sana da.namaz kılıyorum canım.zaten allaha şükür dini bütün bir ailede büyüdüm.ama gaflet işte.çoğu şeyi ya yapmadım,ya eksik yaptım.hayatımın her döneminde de çalıştım.o yüzden duayı hep boşladım allah affetsin.işten çıktığımdan beri düzenli namazımı da kılıyorum.günlük dualarım,zikirlerimi de çekiyorum.dualarımda da hep allahım hakkımda hayırlıysa nasip et diyorum.neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz sonuçta.dualarımı ettikçe daha bi huzur buldum.sanki kısır bile olsam onlar çare olacak:) inanıyorum.senelerdir boşa debelendim sanki.senin bebek hikayen nasıl canım? buarada dualarında banada yer verirsen çok sevinirim.

Bende canım her namazımda ediyorum hem ayrı ayrı hemde hepiniz için ediyorum.canım biz daha geçen sene karar verdik eşim seyahate gidiyor arada oyuzden geçikti anılacağın... Öyle yani

arkadaşlar bu idrar testlerinden yaptırıp pozitif çıkıp da gerçekte hamile olmadığını öğrenen var mı? yani bu testte negatif çıkıp birkaç gün sonra kan testi yaptıranca hamile olduğunu öğrenen oluyor.ama işte başta dediğim gibi tersi olan var mı?

kızlar tam tamına 6 gun gecıktım. aralık 30da olmustum ..idrarda birşey çıkmıyor ne yapmalıyım sizce??CUma bır daha ıdrar deneyim diyorum olmadı pazartesi hastaneye kan vermeye :)

bende iki defa olsu, çok silik çizgi görmüştüm, ikisi de kanda negatif çıktı. Hala da negatif

selam KK'nin sidikle kafasını bozmuş güzel fıstıkları..
Benım adetimin üzerinden 8. gün geçip gitmesine rağmen hala hamiş değilim.İşin ilginç yani bekarken gırgırına bu testten alıp yapmıştım ve elime erkek eli bile değmemişken ikinci cizgi silik çıkmıştı .. Şimdi amuda kalkıyom yok arkadaş hep tek çizgii....Kırmızı kartta görmedik ya hayırlısı

bence hamılesın canım kan testı yaptırıp kesınlestr ıstersen nasıp olmuşsa sana gerçekten gebelik hayırlısı olsun devamındada ınsallah tebrık ederım

canımm Allah razı olsun güzel dileklerin için çok sağol bu testten 4 gün sonra yine idrar testi yaptım 2. çizgi netleşti. Yarın kontrole gidicem. inşallah bir sorun yoktur Rabbim hayırlısını versin hepimize...

amin canım allah herkese nasıp etsın bu güzel duyguyu =) ınsallah sağlıkla alrsın bebegını kucağına güzel haberlerını beklıyorum

Kızlarrr ben aksam test yapmıstım. İlk baktığımda tek cizgi gördüm. Moralim bozuldu beklemeden banyoda bırakıp oturma odasına gittim. Şimdi baktım ikinci cizgi hafif cıkmıs. Hata olabilir mi? Hamile miyim yoksa ?

Bendede aynı şey olmuştu canım , bence büyük ihtimal hamilesin.. Adet gününden ne kadar geçti bilmiyorum ama erken yaptıysan testi silik çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…