- 11 Nisan 2012
- 116
- 9
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.201
Senede Allah razı olsun canım ne demek insan böyle çaresiz kalınca şaşırılacak şeyler yapabiliyor üzülme.aklıma şuada geldi belkide Allah kendisine yakınlaşman için böyle yaptı yaptıkları sevdiğim kulum bana dular etsin Buda bak şer görünsede hayır canım .bak yazarken ikindi okunuyor ne güzel dua ediyorum namaz kılıyorsan sakın bırakma kılmıyorsanda ikindi namazında başla ilk kılmaya Allah'a dua ederken böyle şöyle olsun değilde Allah IM sen hakkımızda iyisini bilensin sana teslimiz hakkımızda hayırlısını eyle de canım öpüyorum :))))) he bu istişare namazı iki rekat kılıyorsun ve duanı dile getiriyorsun ama ne isteğin önemli ona göre duanı et önceki yazdığım gibi olabilir.başörtüyle yatıyorum ben kıbleye dönük ve sağ tarafa ve namazı kılınca kimseyle konuşmaman gerekiyor eşin yapınca sen kıl öyle uyu Görüncede bana özelden at bakarız :))))
tamam canım.adetim bitsin hemen yapıcam istihare.yazarım hemen sana da.namaz kılıyorum canım.zaten allaha şükür dini bütün bir ailede büyüdüm.ama gaflet işte.çoğu şeyi ya yapmadım,ya eksik yaptım.hayatımın her döneminde de çalıştım.o yüzden duayı hep boşladım allah affetsin.işten çıktığımdan beri düzenli namazımı da kılıyorum.günlük dualarım,zikirlerimi de çekiyorum.dualarımda da hep allahım hakkımda hayırlıysa nasip et diyorum.neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz sonuçta.dualarımı ettikçe daha bi huzur buldum.sanki kısır bile olsam onlar çare olacak:) inanıyorum.senelerdir boşa debelendim sanki.senin bebek hikayen nasıl canım? buarada dualarında banada yer verirsen çok sevinirim.
Bende canım her namazımda ediyorum hem ayrı ayrı hemde hepiniz için ediyorum.canım biz daha geçen sene karar verdik eşim seyahate gidiyor arada oyuzden geçikti anılacağın... Öyle yani
kızlar tam tamına 6 gun gecıktım. Aralık 30da olmustum ..idrarda birşey çıkmıyor ne yapmalıyım sizce??cuma bır daha ıdrar deneyim diyorum olmadı pazartesi hastaneye kan vermeye :)
arkadaşlar bu idrar testlerinden yaptırıp pozitif çıkıp da gerçekte hamile olmadığını öğrenen var mı? Yani bu testte negatif çıkıp birkaç gün sonra kan testi yaptıranca hamile olduğunu öğrenen oluyor.ama işte başta dediğim gibi tersi olan var mı?
Eki Görüntüle 970594 şimdi hepberaber benim silik testime bakıyoruz arkadaşlar...ne dersiniz umutlanayım mı ?
Eki Görüntüle 972737 kızlar sizce????
bence hamılesın canım kan testı yaptırıp kesınlestr ıstersen nasıp olmuşsa sana gerçekten gebelik hayırlısı olsun devamındada ınsallah tebrık ederım
canımm Allah razı olsun güzel dileklerin için çok sağol bu testten 4 gün sonra yine idrar testi yaptım 2. çizgi netleşti. Yarın kontrole gidicem. inşallah bir sorun yoktur Rabbim hayırlısını versin hepimize...
Eki Görüntüle 972737 kızlar sizce????
Kızlarrr ben aksam test yapmıstım. İlk baktığımda tek cizgi gördüm. Moralim bozuldu beklemeden banyoda bırakıp oturma odasına gittim. Şimdi baktım ikinci cizgi hafif cıkmıs. Hata olabilir mi? Hamile miyim yoksa ?