- 3 Mart 2010
- 1.245
- 21
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.881
foto nasl yukleniyo kizkar bende testi size gostermek istiyorum
aşağda eklenti ekle diyo ordan ekleyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
foto nasl yukleniyo kizkar bende testi size gostermek istiyorum
Bat'a 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi. Önce çıkmadı diye üzülüp çantama attım, sonrasında bi baktım ki çift çizgi.
Eki Görüntüle 845481
Kizlar ikinci cizgi silik cikti ikinci dkda acaba hamilemiyim ya
bu saydiklariniz bnm regl belirtilerimadetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?
1.ovalasyon testleri gebeliği de saptarmı testi 2.acon marka gebelik testleri
kafama takılan iki önemli soru var
ben geçen ay 10 kasımda 6 haftalık düşük yaptım bu ay da korunmama rağmen adet olmadım henüz
1.adet günümde ovalasyon testi yaptım iki net çiizgi çıktı hamile oabileceğimi düşünerekten gebelik testi aldım
2.Acon marka test güvenilirmi yaptıktan 5 dakika sonra ikinci çizgi diğerine nazaran ince ve silik çıktı bu şekilde olup hamile olanınız varmı BANA YER ÇİZGİSİ GİBİ GELDİ
bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
Eki Görüntüle 889816
Kızlar sizce bu pozitif bir örnek midir? Testin markası certain ve gecikmemin 7. Günü
Rabbim isteyen herkese versin bende test aldım ama yapmaya korkuyorum
adetime 6 gün var dayanamadm test yaptım ama negatif çıktı maalesef erken gebelik testi yapsam cıkar mı ?
Cok erken yapmıssın bence canım bıraz daha bekle vardır ınsallah bebıs