- 22 Kasım 2010
- 514
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.921
Test sonucu çift çizgi bugün kanda verdim sonucunu 3 buçukta Alacağım çok mutluyummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar öğlen dayanamadım test yaptım daha adet günüme 2 gün varken önce bişey cıkmadı sinirlendim kendime küfür ede ede poşete peçeteye sarıp montumun cebıne koydum malum evde mısafirler var dıye cöpe atamadım aksam üstü markete gittim elime geldi çöpe atayım derken silik bir çizgi gördüm gebelık testlerinde 30 dk dan sonra cıkan sonucları dıkkate almayın diyolar ama bi umuttur diye merak ediyorum sizce durum nedir? aranızda böyle hamıle kaldıgını gören oldumu boşa umutlanıyorum belkı ama inanın bebeğini kaybeden ve hasret ceken biri için bu umut bile cok degerli. Normalde Cuma günü adet günüm sizce napayım ?
Eki Görüntüle 909096
sabah ilk idrar ile yaptım 4.dakikada cektim fotoyu bide adetim geçeli henüz 1 gün oldu.
sizce pozitifmi bu?
Eki Görüntüle 910452 kızlar bellır belırsız cızgı var ne dıyosunuz 3 gun var adete adete 6 gun kala da 2 3 damla kanamam oldu kesıldı kahverengı ufak lekeler devam edıyor?
Eki Görüntüle 910452 kızlar bellır belırsız cızgı var ne dıyosunuz 3 gun var adete adete 6 gun kala da 2 3 damla kanamam oldu kesıldı kahverengı ufak lekeler devam edıyor?
tebrik ederim.hemen kana gitmelisin
Cnm biraz karanlik foton ama cok golge gibi bence testi tekrarla
benim de bu sabah yaptığım test bu şekildeydi kan verdim 60.19 çıktı:)ve adete 2 gün var
2 gün önce kan tahliline gitmiştim sonucum 1.20 idi. bugün bata 3 gün var sabah ilk idrarla yaptığım test bu şekilde çıktı. aslında resimdekinden biraz daha koyu çok belli olmamış resimde. daha sonra 2 saatlik idrarla 2 tane daha yaptım aynı testten onlar da gölge gibi aynı koyulukta. sizce hamile miyim :/