- 22 Haziran 2012
- 625
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.481
1 hafta oldu işte benimde canım..
testi biraz erken yapmış olabilirsin.şüpheleniyorsan bir kaç gün sonra tekrarla bakalım ne çıkıcak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta oldu işte benimde canım..
Mrb arkadaslar bir kac haftadir takip ediyorum forumlari ilk kez bugün birseyler yazmak nasip oldu:) Bende yukarda yazan testten bugun denedim 2. Çizgi cok silik acaba guvenilir mi ovulasyonun 10-11. Günü
Cok erken öğrenmişsin normalde 10 gün önce cikmaz herhalde... Gecmis olsun ne kadarlıkken düşük oldu??
Kizlar bu test ne anlama geliyor yardim edin lutfen bugun adet olmam gerekiyodu test yaptim boyle cikti bisey anlamadim :s
imdesire sagol canim insallah senin de pozitif cikar... Dayanamayip kan testi de yaptirdim hamileymisim. bu arada idrar testimi adet gunu yaptim sonuc cikti. gununuzun gecmesini beklemeye gerek yok silik de olsa 2. Cizgi pozitif sonuc demekmis ayrica kan testini adet gunune 4 gun kala yaptirabiliyomusuz bunu da ogrendim ssizler icin:) Allahim isteye herkesi bebeklerine kavustursun insallah...
hamileysen ilk 5 dk içinde çıkıyor canım .öyle 1 saat yada daha sonra çıkan çizgi doğru olmuyorben de bu sabah test yaptım 3 dk bekledim ve attım şimdi bi baktım hayalet bi çizgi vardı lütfen yorumlayın arkadaşlar
ben de bu sabah test yaptım 3 dk bekledim ve attım şimdi bi baktım hayalet bi çizgi vardı lütfen yorumlayın arkadaşlar