- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.441
çizgin belirgin hamilesin canım tebrikleerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba arkadaşım, benim testimde dün sabah böyle çıkmıştı, akşam doktora gittim ve hamileyim... İnşallah sende bu mutlu haberi alırsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çizgin belirgin hamilesin canım tebrikleerrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın.. tebrikler..bende bir alsam artık şu kan tahlil sonucumu. dün 2. çizgiyi çok silik gördüm. emin olamıyorum. test günümde cuma günü 3. tüp bebek denemem. birazdan bir tane daha idrar testi yapıcam. dua edin noolurr kızlar bana..
Tesekkur ederim. Kesin dogrudur dimi ya.esime soyleyip umutlandirmak istemiyorum. Cuma gunu kan testi yaptiricam. O kadar cok operasyon ameliyat gecirdim ve tedavi gordumki ruya gibi geliyo simdi hamile olmak. Negatif degil yani pozitif simdi oylemi:) heyecandan delirebilirim su an
günaydın.. tebrikler..bende bir alsam artık şu kan tahlil sonucumu. dün 2. çizgiyi çok silik gördüm. emin olamıyorum. test günümde cuma günü 3. tüp bebek denemem. birazdan bir tane daha idrar testi yapıcam. dua edin noolurr kızlar bana..
şimdi tekrar yaptım testi. dünkinden daha açık pembe çıktı. dün yaptığımda uzun süre tuvalete gitmeyip yapmıştım, şimdikini bol su içtikten sonra gelen idrarla yaptım. bundan olabilir mi?
üzme kendini..
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
su içmek testin rengini açar unutma..
bu gebelik testinde de ovulasyon testinde de geçerli bir durumdur..
bence cumayı beklemene gerek yok...
koş bir kan testine güzel haberleri bize de bildir canım
idrar testi yaptığımı doktorum ve eşim dahil kimseye söyleyemiyorum. doktoruma erken yaptırmak istediğimi söyledim ama illaki cuma diyor. doktorumla beraber o kadar çok tedavi&ameliyat süreci yaşadık ki, başka yerde yaptırıp sonucu başkasının ağzından duymak istemiyorum. Birde bugünden yaptırırsam ve negatif sonuç alırsam depresyondan çıkamayıp bir kaç gün işe gelememekten korkuyorum:)
Kızlar benim 3. Tup bebek denemem. Transfer sonrasi 10. Gunum idrar testi yaptim. Cok silik pembe 2. Cizgi. Foto nasil koyabilirim buraya bi bakip yorumlasaniz. Hayalmi goruyorum acaba:)
Eki Görüntüle 700477
kızlar şimdi bi daha test yaptım. kesin hamileyim diyebilirmiyim artık. inanamıyorum hala. çizgi nasıl sizce? gayet belirgin değil mi???
hayırlı olsun gebeliğin evet test pozitif
Eki Görüntüle 700477
kızlar şimdi bi daha test yaptım. kesin hamileyim diyebilirmiyim artık. inanamıyorum hala. çizgi nasıl sizce? gayet belirgin değil mi???
Günaydın herkese :) Dün akşam iş çıkışı eşimle hastaneye gittik kan tahlili için, şansımıza doktor vardı; muayene olmak istermisiniz dediler ve kabul ettik. Ultrasonda belli belirsiz göründü kese, kan tatlili istedi doktor; yaptırdık 90,42 çıktı ve hamileyim :))) Çok yeni olduğundan kesenin henüz tam olarak görünmediğini söyledi doktor, 7 Mayıs'a gün verdi tekrar. Folik asit yazacakmısınız diye sorduk ama gerek yok bence falan dedi. Şüphe içindeyim...
Eki Görüntüle 700477
Eki Görüntüle 700477
tebrik ederim canımm
bak demedimmii hamilesin işteee
sağ salim kucagına alırsın inşallahhh
artık sıra bebiş ve kalp atışlarında
sonra gelsin tekmecikler,cinsiyet tahmini ve heyecanlı bekleyiş.
Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin canım. çok sevindim inan
ooo çizgin gayet belirgin canım.
hayırlı olsun şimdiden
Eki Görüntüle 700477
kızlar sonucumu aldım 228 çıktı:) çok şükür.. doktor büyük ihtimalle ikiz dedi:) Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ama dayanamadım test yaptım sonuç bu çıktı hamilemiyimEki Görüntüle 701904
Tabiki hamilesin tebrikler. Cizgin oldukca belirgin. Benimde boyle cikmisti 2 gun once. Bugun beta hcg 228 :)