Merhaba Arkadaşlar,
Bu sitede, her konudaki paylaşımlarınız gerçekte çok güzel. İnsanları bu şekilde bilgilendirici sohbet ortamlarına çekmeniz de aynı.
Ben yeni üye oldum. 1 yıllık evliyim ve anne olmak istiyorum. İnternette merak ettiklerimi araştırırken bu siteyi takip etmeye başladım.
Ve kendimi üye olmuş yazı yazarken buldum :)
Arkadaşlar fazla uzatmadan ben kendi derdimi bi anlatayım. Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden okuyan herkese teşekkürler...
Evliliğimin ilk 5 ayı yasmin ile korundum. 7 aydır da korunmuyoruz. Yasmini bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti ve tarihlerimi şaşırmaya başladım. Geçen ay bu sebeple bir uzmana danışalım dedik. Önce kist var dedi dr. adet olup gittiğimde de atılmış, yumurtalıkların gayet normal hamile kalabilirsin diyerek folikasit verdi.
Buraya kadar herşey normal. Okumadığım belirti kalmadı. Sürekli kendimde birşey bulur oldum. Bu ay yumurtlama dönemini yakaladım beklenti içindeyim.Ara ara baş dönmelerim ve hafif kasık ağrılarım bazende batmalarım oluyor. Sanki karnımda içi su dolu bir balon taşıyormuşum gibi bir ağırlık hissediyorum. göğüslerimde normalinden daha yumuşak ve sarkmış durumda. baş ağrılarım var ve bazende halsizlik çekiyorum. Belirgin işte budur diyebileceğim bir belirtim yok gibi. test aldım bugün ama yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye. Sabah buradan okuduğum karbonat testini yaptım ona göre hamileyiim ::))
içim daralıyor çok uzun yazdım Allah herkesin gönlüne göre versin ....