test bozuk olabilir canım tekrarla istersen
yarın sabah ilk idrar ile tekrarlamayı düşünüyorum. ama insanın aklına takılmıyor da değil
canım bence kan testi yaptır ki daha güvenilir olsun.. çünkü hamilelik ilk kanda belli oluyor ondan sonra idrarda belli oluyor..teste gelince arkadaşın dediği gibi test bozuk olabilir
sağlık ocağı adet günü geçmeden kan almıyor. özele de 65 TL vermek istemiyorum. amaannnn beklemek sıkıcı oluyor. bende pek ihtimal vermiyorum
sen hamişsin. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım. dua edin Rabbim bizlerede bu duyguyu nasip etsinben kan tahlili için devlet hastanesine gittim doktor bana adet tarihimi bile sormadı direkt tahlile gönderdievet beklemek zor ve sıkıcı oluyor.. sizin için hayırlı bir sonuç olur inşallah..
sen hamişsin. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım. dua edin Rabbim bizlerede bu duyguyu nasip etsin
canım bu silik değilkii çıkamış bişey negatif
amiiinnn inşallah dualarım hep anne olmak isteyenlerle adet gününe daha vr mı?anladım. teşekkür ederim canım. Allah bebeğini sana bağışlasın. bizim için de bol bol dua edin.
Üzgünüm ama testte birşey çıkmamış. Bu teste gebe değilsin diyebilirim.
tarihinde sıkıntı yok ama yüksek ihtimalle bozuk.Test bozuk mu acaba?
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım vardır ama test bozuk olabilir. Bence adetinizi bekleyin. Benm adetim 2 gün geçmişti yine çıkmadı 4. Günde çok silik çıktı4 gün var daha. :) :)
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım vardır ama test bozuk olabilir. Bence adetinizi bekleyin. Benm adetim 2 gün geçmişti yine çıkmadı 4. Günde çok silik çıktı
Canım idrarda çok geç çıkar sağlam test bile boş yere üzer seni bikaç güne Devlet hastanesinin acilinde baktır. Ücretsiz ya da sağlık ocağında baktır o da ücretsiz
bugün adetim geçeli 2 gün oldu. gelen giden yok. ara sıra kasık ağrıları var olacakmışım gibi. ama o kasık ağrıları tam 8 gündür var. sabah ilk idrarla yaptım yine yok. yarında olmazsam çarşamba günü kan testi yaptıracağım. göğüslerim hafif şişti sanki olacakmışım gibi :S beklemek ne kadar zor yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?