- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Kendi kafalarindan uydurdular malesef ben boyle birsey demedim bile
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-kotu-kadin-degilim.984464/page-7 burayı okuyabilirsinizBen onu kaçırmışım o mevzu ne yaaa
Kendi kafalarindan uydurdular malesef ben boyle birsey demedim bile
Hadi diyelim bunların hepsi yaşandı...ya şimdi size şunu sorayım hadi kadın evin adresini buldu tamam. bir devlet görevlisi arkadaşın evinin adresini size neden versin hırlı mısınız hırsız mısınız belli değil. hadi diyelim gerçekten eşinizin eski eşi akraba olduğundan soyadıda aynı. peki whatsaptan fake yazışma yaparak neye ulaşıcaklar. kocanı elinden mi alcaklar. fake ayol adı üstünde fake mesaj. kocan buna inanıp seni boşayacak sanıyosalar o zihniyetteyse zaten sen boşa bence. onun dışında hastanede kargoyu atıyorum ali ateş beyin halimi ayşe ateş hanım kargo götürüyorum mu dedi. ben hiç böyle isim soyisim konuşan görmedim. adam eve yemeğe gitmişte ucundan açıp bakmışta. postacının karısının nasıl aklına gelmiş şu postalara bakayım hımmmmm belki o kadına giden kağıt vardır aaaa ne tesadüf buldum oleeey heralde budur kocasının ismide tutuyor haydi şimdi bana tek kalan bu kadının evini basmak dedi yani. adam yemek yiyene kadar onca postadan buldu ve emin oldu gizlice postaların yerine koydu. güzelmiş. bizim ptt kargoda evde bulamayınca apartmana atıveriyor.
üstüne üstlük daha öncede biri sizi telefondan bu şekilde arayıp sizin yüzünüzden sevgilimle aram bozuldu diyor. ne enteresan tesadüfler bunlar ya.
eski eşini kafası bi bu senaryoya çalışıyosa demekki. şaşırtıcı doğrusu.
üstüne üstük ne tesadüfki ikinizinde oğlu var akranlar ve aynı gün sünnet oluyorlar vay arkadaş. resmen sizin bu postacıyla yollarınız kesişiyor sürekli. çekim kuvveti....
Sanki ünlü birisinden bahsediyor, amaç kadın adı soyadını nasıl biliyor oraya bağlamak ama çok saçma olmuşali ateş beyin halimi ayşe ateş hanım kargo götürüyorum mu dedi. ben hiç böyle isim soyisim konuşan görmedim.
O konunun başını okudum da pek kale almamıştım. Kadının 1100 küsür mesajı var yuh yani. Ne çok boş vakti varmış ta milleti trollemeye uğraşmış.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-kotu-kadin-degilim.984464/page-8
buyrun canım buraya bir konusunun son mesajı olan yeri oydum
ismie basarak bakabilirsiniz
Bu da mı merveymiş,nolmuş ya ben anlamadımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-kotu-kadin-degilim.984464/page-8
buyrun canım buraya bir konusunun son mesajı olan yeri oydum
ismie basarak bakabilirsiniz
bu kadar tesadüf ve bu kadar kurgu aşırı fazla yahuHadi diyelim bunların hepsi yaşandı...
Konu sahibi postacının evini basınca bunların hepsini itiraf edecekleri mi tutuyor? Oturup hep beraber sakin sakin bunları mı konuşuyorlar tüm detaylarıyla?
Bu kadar salak yerine konmamıştık ya.
adnan ziyagilin eşi bihter ziyagil hanımSanki ünlü birisinden bahsediyor, amaç kadın adı soyadını nasıl biliyor oraya bağlamak ama çok saçma olmuş
lüzumsuz işte ...O konunun başını okudum da pek kale almamıştım. Kadının 1100 küsür mesajı var yuh yani. Ne çok boş vakti varmış ta milleti trollemeye uğraşmış.
bu konuda bende pek bişey anlamadımBu da mı merveymiş,nolmuş ya ben anlamadımarabadaki 4.kadın postacının karısı mı çıkmış
Çünkü konu sahibi bağışıklık kazanmış artık. Bütün telefon vakaları başına geliyor yabu kadar tesadüf ve bu kadar kurgu aşırı fazla yahubide kadın evin kapısını çalıp hakaretler ediyor. ama bunlar eve gidince hiç bişey yapmıyor.
ben mevzuyu anlayamadım tam olarak ne olmuş bakıyorum da bilgisayarımda bir anormallik yoksa dün ki son postunuzdan sonrasını göremiyorumBen Konuyu actim ve sagolsun bazi arkadaslardan yardim aldim. Geriye kalan kisilerin eglenmeleri vs. Kendilerine kalsin.
Ben eski esten bu kez suphelenmedigimide belirtmistim her neyse...
Sorunu buyuk oran da cozdum. Yardimci olan ark. Tesekkur ediyorum ve konumun kapanmasini istiyorum ki arkadaslar eglenecek baska konulara odaklansinlar. Hizlarini alamadilar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?