- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
27 deNe olmuş sonuç nedir? Kaçıncı sayfada açıklama acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 deNe olmuş sonuç nedir? Kaçıncı sayfada açıklama acaba?
edit :gördüm gördüm geçmiş olsun ne güzel çözmüşsünüzben mevzuyu anlayamadım tam olarak ne olmuş bakıyorum da bilgisayarımda bir anormallik yoksa dün ki son postunuzdan sonrasını göremiyorum
27. sayfada olması lazım canımNe olmuş sonuç nedir? Kaçıncı sayfada açıklama acaba?
27. Sayfada konu sahibinin açıklaması canım. Sonuç konu fake yaniNe olmuş sonuç nedir? Kaçıncı sayfada açıklama acaba?
Arkadaslar mesajlari tek tek okuyamadim ve hepsini alintilayamadim bur kac mesaj gozume carpti..
Calisirken dedim su an da calisiyorum demedim yazilani anlamadan yorum yapanlar olmus!
Benim en son kacta girdigime takanlar olmus ortada bir olay var ve ortalik karmasik birseylere mudahele edilmesi gerekiyor neymis buraya girmemisim..
YA HU ISIM BITSE, ORTALIK DURULSA NEDEN GIRMEYEYIM?
NEYSE...
Arkadaslar isin icinden ali cengiz oyunu cikti. Aslinda cogunuz esimin, eski esi konusunda uyardiniz ama yok artik dedim konduramadim. Olayi en bastan yaziyorum..
Dun postacinin evine kendinin bizi bastigi gibi basmaya gittik resmen. Bizi kapida gorunce o kukreyen kadin muma dondu. Tabi biz ofkeli olunca ve korkunca corap sokugu gibi geldi arkasi.
Ben cocuklari sunnet ettirdigim gun bu postacida bebegini ettiriyordu yan oda da. Ben bizim odaya dogru giderken adam selam verdi " Siz de mi sunnet icin geldiniz? Gecmis olsun" dedi ben de kendine gecmis olsun degip odaya girdim. Oda da karisi ve bebegi varmis bakmadim bile usulen bir cevapti zaten.
Cocugu sunnet edecek olan dr. Daha piyasa da yoktu ben bir sorayim diye disari ciktim kapida hemsireye sordum 1 saatlik isi var dedi ben de cocuga su almak icin asagi kantine indim (yaz gunu disarda kantin) bu adam da inmis ve hemsireye sordugum soruyu duymus olsa gerek ki. Arkam donuktu bana "doktoru bulabildiniz mi? " dedi hayir dedim isime baktim.
Kadin bunu camdan gormus ve esini skistirmaya baslamis kadin hosunami gitti? Ne konusuyorsun vs. Diye. Konusma da size anlatrigimdan ibaret. Adam da o esimin isim soy ismini soyleyerek xxxx esi xxxx hanim posta birakirim sahsen tanimam demis.
Tabi zaman geciyor bu adam karisini aldatiyor (kadinin iddiasi) ve kadin benim ismimle ayni bir bayanla iliskisi oldugunu tespit ediyor ve bayan kim bilmiyor ortada sadece isim mevcut yani sunnet olayi ile durumu bagliyor.
Esimin eski esinin mahkeme yolu ile gonderdigi evraklari da bu adam teslim eder (devlete ait posta ve kargo da calisiyor) bir gun adam ogle yemegine elinde ki evraklarla geliyor. Kadinin gozune esime ait evrak carpiyor nasil actiysa ya da zimbali oluyor araladi mi naptiysa ordan bakiyor eski esin ismini goruyor ve esinin aldattigi kadinin takma isim kullanacagini dusunup bilinmeyen numaralardan esimin eski esine ulasiyor.
Eski es zaten firsat kolluyor ve bu durumu firsata cevirip "Ben eski esiyim xxxx te yeni esi o kadin o*****dur kesin esin onla aldatiyor vs. Diyip bu salak kadini dolduruyor. Akli sira kadina tuyo verip yapmasi gerekenleri soyluyor. Onlar konusmalari siliyordur sen soyle soyle yap cikti yaptir git evine vs. Diye bu salakta harfiyen yapiyor.
Yani ozetle orta da benlik bir durum yok yine eski es vakasi. Kadin ruh hastasi!!
Dun baya bi skistirdik bunlari dedim o ciktiyi getir yoksa olacaklari sen dusun. Kadin ciktiyi getirdi kocasi da sasirdi. O da kadina yuklendi " Madem seni aldattigimi tespit ettin ne diye once bunu ispatlamadan boyle bir seye giristin hic mi aklin calismiyor? Gidip millete masa oluyorsun? Bu insalar simdi gidip evimi basti diye sikayet etse ben de sahitlik ederim" dedi.
Kadina o sabah ki laflari bir bir yedirdim giki cikmadi. Ozurler dilediler ben de madem boyle bi durum var ben buna dair eski ese dava acacagim ve sahitlik edeceksiniz dedim. Kadin korkusundan eski esle hem konusmus hem de whatsaap ta olan yazismalari da cikardi.
Bu sabah ta savciliga sikayet ettik kadin ve adam sahit oldu. Kadinin whatsaap kayitlarini da sunduk mahkemede de sunulacakmis sanirim. Araci olan kadinda ceza alacak ama haberi yok, esinin var " xxxx hanim boyle bir terbiyesizlik yaptiysa cezasini da bulsun ceza alacagini ona bile demeyecegim. Aldattigimi iddia ediyorsa da once bunu ispatlasin. Ona gore her selam verdigim kadinla iliskim var" dedi.
postacıyla bu kadın arasında hep bir yol kesişmesi var aşırı enteresan hep karşısına çıkıyor sünnette bile. postacı benim üvey kardeşim miş dese olur bence şuan. yada postacı benim eski eşimmişArkadaslar mesajlari tek tek okuyamadim ve hepsini alintilayamadim bur kac mesaj gozume carpti..
Calisirken dedim su an da calisiyorum demedim yazilani anlamadan yorum yapanlar olmus!
Benim en son kacta girdigime takanlar olmus ortada bir olay var ve ortalik karmasik birseylere mudahele edilmesi gerekiyor neymis buraya girmemisim..
NEYSE...
Arkadaslar isin icinden ali cengiz oyunu cikti. Aslinda cogunuz esimin, eski esi konusunda uyardiniz ama yok artik dedim konduramadim. Olayi en bastan yaziyorum..
Dun postacinin evine kendinin bizi bastigi gibi basmaya gittik resmen. Bizi kapida gorunce o kukreyen kadin muma dondu. Tabi biz ofkeli olunca ve korkunca corap sokugu gibi geldi arkasi.
tesadüf 1) Ben cocuklari sunnet ettirdigim gun bu postacida bebegini ettiriyordu yan oda da. Ben bizim odaya dogru giderken adam selam verdi " Siz de mi sunnet icin geldiniz? Gecmis olsun" dedi ben de kendine gecmis olsun degip odaya girdim. Oda da karisi ve bebegi varmis bakmadim bile usulen bir cevapti zaten.
tesadüf 2) Cocugu sunnet edecek olan dr. Daha piyasa da yoktu ben bir sorayim diye disari ciktim kapida hemsireye sordum 1 saatlik isi var dedi ben de cocuga su almak icin asagi kantine indim (yaz gunu disarda kantin) bu adam da inmis ve hemsireye sordugum soruyu duymus olsa gerek ki. Arkam donuktu bana "doktoru bulabildiniz mi? " dedi hayir dedim isime baktim.
Kadin bunu camdan gormus ve esini skistirmaya baslamis kadin hosunami gitti? Ne konusuyorsun vs. Diye. Konusma da size anlatrigimdan ibaret. tesadüf 3) Adam da o esimin isim soy ismini soyleyerek xxxx esi xxxx hanim posta birakirim sahsen tanimam demis.
Tabi zaman geciyor bu adam karisini aldatiyor (kadinin iddiasi) ve kadin tesadüf 4) benim ismimle ayni bir bayanla iliskisi oldugunu tespit ediyor ve bayan kim bilmiyor ortada sadece isim mevcut yani sunnet olayi ile durumu bagliyor.
tesadüf 5) esimin eski esinin mahkeme yolu ile gonderdigi evraklari da bu adam teslim eder (devlete ait posta ve kargo da calisiyor) bir gun adam ogle yemegine elinde ki evraklarla geliyor. Kadinin gozune esime ait evrak carpiyor nasil actiysa ya da zimbali oluyor O ZIMBALI KAĞIT ARALANMIYOR. GENELDE TAM ORTADAN 1-2 KEZ ZIMBALI OLUYOR. BEN KAÇ KEZ BIÇAKLA ZAR ZOR BİRAZ YIRTARAK AÇTIM O CELPLERİ. HEY GİDİ.
araladi mi naptiysa ordan tesadüf 6) bakiyor eski esin ismini goruyor ve esinin aldattigi kadinin takma isim kullanacagini dusunup bilinmeyen numaralardan esimin eski esine ulasiyor.
Eski es zaten firsat kolluyor ve bu durumu firsata cevirip "Ben eski esiyim xxxx te yeni esi o kadin o*****dur kesin esin onla aldatiyor vs. Diyip bu salak kadini dolduruyor.
PARA TEKLİF ETMİŞ DESEN İNANIRDIK :)
Akli sira kadina tuyo verip yapmasi gerekenleri soyluyor. Onlar konusmalari siliyordur sen soyle soyle OOO TEKNOLOJİYİ BİLİYOR HANIM. PC DE SAHTE GÖRÜŞME HAZIRLAYIP BASMAK VAKİT ALIR.yap cikti yaptir git evine vs. Diye bu salakta harfiyen yapiyor.
Yani ozetle orta da benlik bir durum yok yine eski es vakasi. Kadin ruh hastasi!!
Dun baya bi skistirdik bunlari dedim o ciktiyi getir yoksa olacaklari sen dusun. Kadin ciktiyi getirdi kocasi da sasirdi. O da kadina yuklendi " Madem seni aldattigimi tespit ettin ne diye once bunu ispatlamadan boyle bir seye giristin hic mi aklin calismiyor? Gidip millete masa oluyorsun? Bu insalar simdi gidip evimi basti diye sikayet etse ben de sahitlik ederim" dedi.
Kadina o sabah ki laflari bir bir yedirdim giki cikmadi. Ozurler dilediler ben de madem boyle bi durum var ben buna dair eski ese dava acacagim ve sahitlik edeceksiniz dedim. Kadin korkusundan eski esle hem konusmus hem de whatsaap ta olan yazismalari da cikardi. NEREYE ÇIKARDI? BEN OLSAM SİLERDİM. DELİL BIRAKMAZDIM.
Bu sabah ta savciliga sikayet ettik SAVCI ÖNCE ŞİKAYETİ DİNLER. GEREKİRSE DAVA AÇAR. ŞAHİTLER DAVA SÜRECİNDE İFADE VERMEZ Mİ? BU NE HIZ?kadin ve adam sahit oldu. Kadinin whatsaap kayitlarini da sunduk mahkemede de sunulacakmis sanirim. Araci olan kadinda ceza alacak ama haberi yok, esinin var " xxxx hanim boyle bir terbiyesizlik yaptiysa cezasini da bulsun ceza alacagini ona bile demeyecegim. Aldattigimi iddia ediyorsa da once bunu ispatlasin. Ona gore her selam verdigim kadinla iliskim var" dedi.
banada aynı kişi geliyor ve yurtiçi de beni arıyor evde olmadığımda görevliye bırakayım mı diye..
Kagidin zimba zor aciliyor bunu biliyorum ama ismi ordan aldigini soyledi ve bize de hic bir zarf acilmis gelmedi zaten. Bana soyle actim vs. Demedi.Arkadaslar mesajlari tek tek okuyamadim ve hepsini alintilayamadim bur kac mesaj gozume carpti..
NEYSE...
tesadüf 1) Ben cocuklari sunnet ettirdigim gun bu postacida bebegini ettiriyordu yan oda da. Ben bizim odaya dogru giderken adam selam verdi " Siz de mi sunnet icin geldiniz? Gecmis olsun" dedi ben de kendine gecmis olsun degip odaya girdim. Oda da karisi ve bebegi varmis bakmadim bile usulen bir cevapti zaten.
tesadüf 2) Cocugu sunnet edecek olan dr. Daha piyasa da yoktu ben bir sorayim diye disari ciktim kapida hemsireye sordum 1 saatlik isi var dedi ben de cocuga su almak icin asagi kantine indim (yaz gunu disarda kantin) bu adam da inmis ve hemsireye sordugum soruyu duymus olsa gerek ki. Arkam donuktu bana "doktoru bulabildiniz mi? " dedi hayir dedim isime baktim.
Kadin bunu camdan gormus ve esini skistirmaya baslamis kadin hosunami gitti? Ne konusuyorsun vs. Diye. Konusma da size anlatrigimdan ibaret. tesadüf 3) Adam da o esimin isim soy ismini soyleyerek xxxx esi xxxx hanim posta birakirim sahsen tanimam demis.
Tabi zaman geciyor bu adam karisini aldatiyor (kadinin iddiasi) ve kadin tesadüf 4) benim ismimle ayni bir bayanla iliskisi oldugunu tespit ediyor ve bayan kim bilmiyor ortada sadece isim mevcut yani sunnet olayi ile durumu bagliyor.
tesadüf 5) esimin eski esinin mahkeme yolu ile gonderdigi evraklari da bu adam teslim eder (devlete ait posta ve kargo da calisiyor) bir gun adam ogle yemegine elinde ki evraklarla geliyor. Kadinin gozune esime ait evrak carpiyor nasil actiysa ya da zimbali oluyor O ZIMBALI KAĞIT ARALANMIYOR. GENELDE TAM ORTADAN 1-2 KEZ ZIMBALI OLUYOR. BEN KAÇ KEZ BIÇAKLA ZAR ZOR BİRAZ YIRTARAK AÇTIM O CELPLERİ. HEY GİDİ.
araladi mi naptiysa ordan tesadüf 6) bakiyor eski esin ismini goruyor ve esinin aldattigi kadinin takma isim kullanacagini dusunup bilinmeyen numaralardan esimin eski esine ulasiyor.
Eski es zaten firsat kolluyor ve bu durumu firsata cevirip "Ben eski esiyim xxxx te yeni esi o kadin o*****dur kesin esin onla aldatiyor vs. Diyip bu salak kadini dolduruyor.
Akli sira kadina tuyo verip yapmasi gerekenleri soyluyor. Onlar konusmalari siliyordur sen soyle soyle OOO TEKNOLOJİYİ BİLİYOR HANIM. PC DE SAHTE GÖRÜŞME HAZIRLAYIP BASMAK VAKİT ALIR.yap cikti yaptir git evine vs. Diye bu salakta harfiyen yapiyor.
Kadina o sabah ki laflari bir bir yedirdim giki cikmadi. Ozurler dilediler ben de madem boyle bi durum var ben buna dair eski ese dava acacagim ve sahitlik edeceksiniz dedim. Kadin korkusundan eski esle hem konusmus hem de whatsaap ta olan yazismalari da cikardi. NEREYE ÇIKARDI? BEN OLSAM SİLERDİM. DELİL BIRAKMAZDIM.
Bu sabah ta savciliga sikayet ettik SAVCI ÖNCE ŞİKAYETİ DİNLER. GEREKİRSE DAVA AÇAR. ŞAHİTLER DAVA SÜRECİNDE İFADE VERMEZ Mİ? BU NE HIZ?kadin ve adam sahit oldu. Kadinin whatsaap kayitlarini da sunduk mahkemede de sunulacakmis sanirim. Araci olan kadinda ceza alacak ama haberi yok, esinin var " xxxx hanim boyle bir terbiyesizlik yaptiysa cezasini da bulsun ceza alacagini ona bile demeyecegim. Aldattigimi iddia ediyorsa da once bunu ispatlasin. Ona gore her selam verdigim kadinla iliskim var" dedi.
Tesadüf 6 , konu sahibinin eşinin soyadı eski eşin soyadiyla aynı.Arkadaslar mesajlari tek tek okuyamadim ve hepsini alintilayamadim bur kac mesaj gozume carpti..
NEYSE...
tesadüf çok olunca arada kaçmış :)Tesadüf 6 , konu sahibinin eşinin soyadı eski eşin soyadiyla aynı.
akrabaymışlar o yüzdenmişTesadüf 6 , konu sahibinin eşinin soyadı eski eşin soyadiyla aynı.
Yok akraba değiller dediakrabaymışlar o yüzdenmiş
Bence kan bağları varYa sizin eski konunuzda ESKİ EŞİN KARDEŞİ ABLASININ ALEYHİNE ŞAHİTLİK YAPICAKTI. Şimdide POSTACI KARISININ YAPTIĞI YÜZÜNDEN ŞAHİTLİK EDERİM DİYOR . Hiç inandırıcı değil.
Sahi merveokanaşk kullanıcı adıyla olan şahısla bir arkadaslığınız var mı ? :)