kadın 15 yıldır tanıdığı bir kadın. sadece onu değil kadının bütün yakın çevresini tanıyor. zaten daha önce anlatmıştı. çok zengın bir kadın ve sevgılıme zaafı olduğunu biliyorum. öyle anlatmıştı. gerçekten de gözümle gördüm öyle. o gun bız orda bırseyler atıştıralım diye girince tesadüf oldu. meraba falan derken mecbur oturduk.yemek sıpaısı vermiştik zaten. ben önce anlamadım ben kendim oturalım dedim. konuşma başlayınca anladım. sevgılım elımı hıc bırakmadı. benımle yakında evlenecegını söyledı. zaten birben az bunaldı. sıkıldı. bana onun yanında canım ne zaman istersen kalkalım olur mu dedi. ben durumu anlayınca baktım kadın bana rağmen gizli mesajlar veriyor. evını tarıf edıyor bılmem ne. ondan 2 kere tel. istedi vermedi. sonunda bana sen yaz dedi kadının ısrarı üzerine. zaten sevgılım agır baslı bir adamdır. yapısı öyledır.
ben de o numarayı aldım ve tel. dan bılerek silmedim. denemek geldi içimden onu. baktım nerdeyse 3 hafta gectı aramadı. benle herzaman ki gibi ilgili . tühhh ya dedim kötü nıyetli düşünen benım. elbette ona guvenmelıyım derken o yapacağını yaptı. ona gore asla aldatmak degıl.ama cok buyuk hataydı.keske o gun bacaklarım kırılsaydı da gıtmeseydım senı bu kadar uzecegını dusunmedım...vs de dedı.
ben tatmin olmadım tabı. abartısız 1 sene her fırsatta pişman etmek için elimden geleni yaptım.
bugun en az 100 kere aramıştır. dun oyle tersledim o anlamdı tabı neye bozulduğumu. hala bebegım neyın var dıyordu.kapattım yüzüne tel bugun hıc konuşmadım.belki konuşsam bir anormallik var mı anlayacağım.neyse yarın arasın da