CIA adinda bir program var ben kullaniyorum bircok yakinim da kullaniyor virus vesair herhangi bir sorun yasamadim.
Ayrica erkek arkadasiniz guvenilir birine benzemiyor. Sizi gercekten sevse ve mutlu edebilecek biri olsa deger verirdi saygi gosterirdi yani aldatmazdi.
Aradiginiz numaranin sahibi 1 sene onceki kadin olabilir olmayabilir de ama ben onun sizden gizledigi bir bayan oldugunu dusunuyorum. Kadin da sizden haberdar, bu durumu kabullenmistir belki ve bu yuzden yuzlesmek istemiyor olabilir. Sevgiliniz ararsa acma tarzinda uyarida bulunmus olabilir bunu bilemeyiz. Eger o bir kadinsa ve erkek arkadasinizin sizi aldattigi kadinsa o kisi telefonundan sizi baska birine aratmis olabilir. Yani o kisiye ulasmaniz kesinlikle garanti bir yol degil. Anladigim kadariyla erkek arkadaşinizi biraz sıkıyorsunuz(guvensizlik var bu gayet normal) e haliyle o da her turlu ihtimali dusunup ona gore tedbirini almistir gizledigi bir sey varsa.
Ayrica aldatmak isteyen kisiyi hicbir sekilde durdurmanin yolu yoktur. İsteyen her sekilde aldatir. Aldatmak kisilik bozuklugudur ve pismanlikla kisilik bozuklugu ne derece duzelir bilmiyorum.
Size tek tavsiyem iliskinize disardan bir gozle, objektif bakmaniz. Kaybedecek bir seyiniz yok, zararin neresinden donseniz kardir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.