POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Kimden ne yardım aldın ya kim sana kocanı da al postacının evini bas dedi ki?
Senden çok eğlenmemizi mi kıskandın

Ka
Kadın ve postacı sizi şikayet etmedi mi acaba evlerini bastınız diye. Siz kadını bu yüzden şikayet edebiliyorsaniz o da etmeli bence saçma olmuş çok

arkadaşım dogru yazmısssın.. da olay fake miş be yaa :)

Bence bu hanim cidden evli ve ikinci eş.
Çevresindekiler onu yuva yıkan ve kötü üvey anne olarak bilip, dedikodu yapıyor ki kötü üvey anne olarak anıldığını da bizzat kendi söyledi. Bu şahıs da gururuna yediremiyor bu durumları, burda bu şekilde kendini tatmin ediyor. Diğer konuda sürekli eski eşi kötüleyip, kendini yüceltti, ben o konuda üstüne gitmiştim hatta bu kadının.
sebebi bizimle de paylaşabilirmisin:))?

ben şok artık bu dunyada herşey olabilir gözüyle bakabildigim için olabilir diye düşünmüğştüm... eh kadın ruh hastası cıktı bu da olabilir dunya böyle...

Postacınında x beyin eşi diyerek hatta soyadını söyleyerek tanıtması çok saçma. Türkiyede yaşıyoruz isim yanına hanım/bey ekler ifade ederiz,soyadını söylemişte,oradan bulmuşta.
Cidden bu kadar sacmalanmış,üzerine düşünülmemiş fake konu gelmiyordu uzun zamandir. Hatta baya baya inanıp üzülüyorduk konu sahiplerine. Bu tam uyduruk olmuş.

Senaryoya bak
Postacinin adresini nerden biliyorsunuz ki kapisina dayandiniz?

Hani o cikti da sizin resminiz ve numaraniz vardi?

Bu sorulara da mantikli birer cevap bulursaniz bu senaryoyla programa cikabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…