- 1 Mart 2011
- 185
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür yaaa ayyy çok sevindim yaa çookk canım nası buldun bunu yaa aklımızda olsun bize de lazım olur yaaAy canim hayatimin en uzun arama beklemesi oldu iyi haber bence sevgilin dogru soyluyor cunku adi koza dijital harun akyildiz cikti hadi rahatla ;-)
Şükür yaaa ayyy çok sevindim yaa çookk canım nası buldun bunu yaa aklımızda olsun bize de lazım olur yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay canim hayatimin en uzun arama beklemesi oldu iyi haber bence sevgilin dogru soyluyor cunku adi koza dijital harun akyildiz cikti hadi rahatla ;-)
Kızma ama o kadını başından savması bir erkek için çok çok basit bi'olay. Zemin hazırlamış kadın da yüzsüzlüğün dibine vurmuş.
O telefon numarası dediği gibi bi'erkeğe ait olsaydı sevgilin neden panik yapsın?
Bilmiyorum onu en iyi sen tanırsın ama pek güven veren bi'tipe benzemiyo dışardan açıkcası
Valla bende deli heycanlandim yillar once bende boyle bir sikintidaydim ozamanlar akilli telegonlar yoktu mslesef kim ariyor yuklu ordan buldum demekki biri boyle kaydetmis daha fazla adami arayip bence basina is alma sevgilin guvensiz biri demis
kızlar helal olsun sızlerle gurur dıyuyorum :))) nasıl buldun anlatsana canım:)
kızlar helal olsun sızlerle gurur dıyuyorum :))) nasıl buldun anlatsana canım:)
Hehe benden kacmaz uste yazdim canim ama cok uzun aradi sukur bulduk sahsi ;-)
aaa evet ismi bu :) söylemişti zaten.çok teşekkür ederım. ama canım . mesajı düzeltmeye alıp adı sil ya da kamufle et bir şekilde ya.adamın ailesi çoluğu çocuğu vardır. Google aramasında falan çık
diken üstündeydim nasıl teşekkür etsem az
ne oluyo sımdı son durum nedir? 11880 den sorsak ? yada ıstersenız verın nunarayı ben disardan bır odemelı telden arayım ankara cıkıcak soz hangı sehırdesınız? sızden suphelenmezler ankarada deılsenız?
:) :) ayyy çok sevındım gerçekten de .... aldatılma fikri bile korkunç.siiznle ortak çalışmak çok zevkliydi kızlar :)
canımsın ya çok teşekkür ederım. tamam durum anlaşıldı artık. sevgılım ısmını soyısmını sylemıstı zaten. doğruymuş. iyi niyetin için çok teşekkür ederım
Duzelttim canim rica ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımsın ya çok teşekkür ederım. tamam durum anlaşıldı artık. sevgılım ısmını soyısmını sylemıstı zaten. doğruymuş. iyi niyetin için çok teşekkür ederım
kontrol etmekte fayda var :) çok sağol tatlım. olaya son noktayı sen koydun.
evet okuyorum cok sevındım..hep beraber adamın da gunahını aldık ohh gunahsız kaldı:))) hihiihih