• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Kendi kafalarindan uydurdular malesef ben boyle birsey demedim bile

Senin zaten böyle bir şey söylemene gerek yok ki.
Yazdıkların zaten, bakın fake diye bağırıyor..
Sen iyi yazdığına, güzel bağladığına inanıyor olabilirsin
ama olmamış.. İnan bana :)

ya şimdi size şunu sorayım hadi kadın evin adresini buldu tamam. bir devlet görevlisi arkadaşın evinin adresini size neden versin hırlı mısınız hırsız mısınız belli değil. hadi diyelim gerçekten eşinizin eski eşi akraba olduğundan soyadıda aynı. peki whatsaptan fake yazışma yaparak neye ulaşıcaklar. kocanı elinden mi alcaklar. fake ayol adı üstünde fake mesaj. kocan buna inanıp seni boşayacak sanıyosalar o zihniyetteyse zaten sen boşa bence. onun dışında hastanede kargoyu atıyorum ali ateş beyin halimi ayşe ateş hanım kargo götürüyorum mu dedi. ben hiç böyle isim soyisim konuşan görmedim. adam eve yemeğe gitmişte ucundan açıp bakmışta. postacının karısının nasıl aklına gelmiş şu postalara bakayım hımmmmm belki o kadına giden kağıt vardır aaaa ne tesadüf buldum oleeey heralde budur kocasının ismide tutuyor haydi şimdi bana tek kalan bu kadının evini basmak dedi yani. adam yemek yiyene kadar onca postadan buldu ve emin oldu gizlice postaların yerine koydu. güzelmiş. bizim ptt kargoda evde bulamayınca apartmana atıveriyor.
üstüne üstlük daha öncede biri sizi telefondan bu şekilde arayıp sizin yüzünüzden sevgilimle aram bozuldu diyor. ne enteresan tesadüfler bunlar ya.
eski eşini kafası bi bu senaryoya çalışıyosa demekki. şaşırtıcı doğrusu.
üstüne üstük ne tesadüfki ikinizinde oğlu var akranlar ve aynı gün sünnet oluyorlar vay arkadaş. resmen sizin bu postacıyla yollarınız kesişiyor sürekli. çekim kuvveti....

ya şimdi size şunu sorayım hadi kadın evin adresini buldu tamam. bir devlet görevlisi arkadaşın evinin adresini size neden versin hırlı mısınız hırsız mısınız belli değil. hadi diyelim gerçekten eşinizin eski eşi akraba olduğundan soyadıda aynı. peki whatsaptan fake yazışma yaparak neye ulaşıcaklar. kocanı elinden mi alcaklar. fake ayol adı üstünde fake mesaj. kocan buna inanıp seni boşayacak sanıyosalar o zihniyetteyse zaten sen boşa bence. onun dışında hastanede kargoyu atıyorum ali ateş beyin halimi ayşe ateş hanım kargo götürüyorum mu dedi. ben hiç böyle isim soyisim konuşan görmedim. adam eve yemeğe gitmişte ucundan açıp bakmışta. postacının karısının nasıl aklına gelmiş şu postalara bakayım hımmmmm belki o kadına giden kağıt vardır aaaa ne tesadüf buldum oleeey heralde budur kocasının ismide tutuyor haydi şimdi bana tek kalan bu kadının evini basmak dedi yani. adam yemek yiyene kadar onca postadan buldu ve emin oldu gizlice postaların yerine koydu. güzelmiş. bizim ptt kargoda evde bulamayınca apartmana atıveriyor.
üstüne üstlük daha öncede biri sizi telefondan bu şekilde arayıp sizin yüzünüzden sevgilimle aram bozuldu diyor. ne enteresan tesadüfler bunlar ya.
eski eşini kafası bi bu senaryoya çalışıyosa demekki. şaşırtıcı doğrusu.
üstüne üstük ne tesadüfki ikinizinde oğlu var akranlar ve aynı gün sünnet oluyorlar vay arkadaş. resmen sizin bu postacıyla yollarınız kesişiyor sürekli. çekim kuvveti....
Hadi diyelim bunların hepsi yaşandı...
Konu sahibi postacının evini basınca bunların hepsini itiraf edecekleri mi tutuyor? Oturup hep beraber sakin sakin bunları mı konuşuyorlar tüm detaylarıyla?
Bu kadar salak yerine konmamıştık ya.

G gulendam_34 sağolsun link atmış . O üyeyi hatırlayınca senin konunun da fake olduğuna inandım . Yalnız Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve Kazen Kazen iyi döşemiş :) bu kadar üye kandırılmış ,gece vakti ruh hastası birinin sorununu çözmeye uğraşmış hatta hatırlıyorum geç bir vakitti bir üye (sonrasında birkaç kişi daha) fotoğrafla oynayıp netlestirip büyük emek vermişti . Bu emek hırsızı da çıkmış " Fakeyim oh olsun " der gibi mesaj atıp kaçmış. Ben olsam bu kadar uyeye saygımdan ne biliyorsam söylerdim kazen :KK49:

aklima dolandirici olabilecekleri geldi.almayun eve bi daha sakın polisi arayim

Bunu bize niye anlattiniz şimdi? Olay cozuluverdi hemen. Ben anlamadım. Bunu kk ya taşımanın maksadi neydi? Yapılacak sey belliydi zaten. Bir de milleti azarlamissiniz ben nelerle uğraşıyorum kkya nasıl gireyim diye. E niye açtınız o zaman konuyu? Hiç inandırıcı değil.

Hadi diyelim bunların hepsi yaşandı...
Konu sahibi postacının evini basınca bunların hepsini itiraf edecekleri mi tutuyor? Oturup hep beraber sakin sakin bunları mı konuşuyorlar tüm detaylarıyla?
Bu kadar salak yerine konmamıştık ya.
bu kadar tesadüf ve bu kadar kurgu aşırı fazla yahu :D bide kadın evin kapısını çalıp hakaretler ediyor. ama bunlar eve gidince hiç bişey yapmıyor. :KK47:

Şahsen ben böyle bir olay ile karsilassam (iftira, hakaret) kısa süreli şok yasarim bir iki saat kendime gelemem.. şoku atlattiktan sonra ise ne yapabileceğimi düşünür eşimle konuşurum asla ama asla buraya yazmam.. ilk yapacağım şey eşime söylemek olur telefon açıp olayı anlatır polise giderdim.. Allah aşkına Size bir sorum olacak böylesine absürd bir olayı olaydan sonra sıcağı sıcağına nasıl yazabildiniz ? Nasıl bir ruh haline girdiniz ve nasıl ilk aklınıza KK geldi ? Yuh diyorum!

Ben Konuyu actim ve sagolsun bazi arkadaslardan yardim aldim. Geriye kalan kisilerin eglenmeleri vs. Kendilerine kalsin.

Ben eski esten bu kez suphelenmedigimide belirtmistim her neyse...

Sorunu buyuk oran da cozdum. Yardimci olan ark. Tesekkur ediyorum ve konumun kapanmasini istiyorum ki arkadaslar eglenecek baska konulara odaklansinlar. Hizlarini alamadilar cunku
ben mevzuyu anlayamadım tam olarak ne olmuş bakıyorum da bilgisayarımda bir anormallik yoksa dün ki son postunuzdan sonrasını göremiyorum o_O

Back