ben pırasaya pirinc,domates,havuç ve haşlanmış nohut koyarım hiç portakal suyu koymadım ama tarifini deniycem merak ettim:)))
mutlaka denemeliisn Cadu cımm..pırasa sevmeyenlere harika bir lezzet oluyor...hem de bol vitaminli beğenmene sevindim teşeşkkür ederşm canımm...elleirne sağlık canım. bayılrım zeytinyağlı pırasaya ama portakallı denemedim hiç.
salatada çok güzel. bayıldım.
saol Saracımm benim genlerimde var böbrek taşı babam da ve yanımdaki kardeşimde 2-3 senede bir yoklar bu sefer fena yokladı..2 tane nurtopu giib taşım varmışş biir böbrekte diğeri de kanala inmiş..ağrıyı yapan kanaldakiiymiş...bol su tüketeceğim bir deyetle döndümm...iiym çok şükür br iğne daha yedim geçti şimdilik İyiyim..geçmiş olsun canım neden olduki acaba gelince yaz merak ederim biliyosun
çooook geçmiş olsun
bende hep sade yaparım pırasayı bi dahakine portakallı denicem tarif te hazır zaten
off anam anammm sana geliyorummm o salata ne öyleeee...ben arpalısını biliyodum ama bunun görselide çok değişikmişş ikramayaacımmm:)) Portakallı pırasadann acilen servis bekliyorum zatennn bilginee..
mutlaka denemeliisn Cadu cımm..pırasa sevmeyenlere harika bir lezzet oluyor...hem de bol vitaminli beğenmene sevindim teşeşkkür ederşm canımm...
saol Saracımm benim genlerimde var böbrek taşı babam da ve yanımdaki kardeşimde 2-3 senede bir yoklar bu sefer fena yokladı..2 tane nurtopu giib taşım varmışş biir böbrekte diğeri de kanala inmiş..ağrıyı yapan kanaldakiiymiş...bol su tüketeceğim bir deyetle döndümm...iiym çok şükür br iğne daha yedim geçti şimdilik İyiyim..
saol Egunalcim geçti inşaallah şimdilik.....ben de pırasa yemeyen kocam için çözüm arakren buldum bu tarifi ve tabi kendimce uyarladımm araştırıp..pırasa tadı almadan lezzetli bir yemek yiyorsun bu sayede ekmek falan da istemiyor yanındaa...inşaallah eşin de beğenir canımm..
mutlaka denemeliisn Cadu cımm..pırasa sevmeyenlere harika bir lezzet oluyor...hem de bol vitaminli beğenmene sevindim teşeşkkür ederşm canımm...
saol Saracımm benim genlerimde var böbrek taşı babam da ve yanımdaki kardeşimde 2-3 senede bir yoklar bu sefer fena yokladı..2 tane nurtopu giib taşım varmışş biir böbrekte diğeri de kanala inmiş..ağrıyı yapan kanaldakiiymiş...bol su tüketeceğim bir deyetle döndümm...iiym çok şükür br iğne daha yedim geçti şimdilik İyiyim..
saol Egunalcim geçti inşaallah şimdilik.....ben de pırasa yemeyen kocam için çözüm arakren buldum bu tarifi ve tabi kendimce uyarladımm araştırıp..pırasa tadı almadan lezzetli bir yemek yiyorsun bu sayede ekmek falan da istemiyor yanındaa...inşaallah eşin de beğenir canımm..
teşekkürler canımm benim severek yaptığım yiyenlerin de vazgeçemediği tarfilerdirtarfileri çok güzel gayet açık anlatmışsın resimlerle hoş olmuş..
ellerine sağlık eminin tadlarıda çok lezzetlidir...
ciddi mii bu takım bana kızkardeşimin hediyesi... modası geçmiyor pekçok kişide ben de gördümm...bak işte ortak bir yönümüz oldu bu sayedeikramayacım bu arada yemek takımlarımız aynıymış
Tariflerin mükemmel görünüyor eminim tatları da öyledir. Portakallı pırasa yememiştim hiç en kısa zamanda deneyeceğim. Tekrar eline ve emeğine sağlık başarılar diliyorum..
saol canım daha iyim geçti inşaallah..Çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin canımm..
teşekkürler tripbel Sltaan beğenmene çok çok sevindimmm..desteklerine de ayrıca teşekkürler.Ama bunlar sahane olmusssss!! Ellerine kollarina saglik bomba gibi gozukuyor canim benim hadi hadi ikramaya seni destekliyorummm
tam mevsimi evet fiyatları da düşmüş hemen denemek lazımm...desteğine teşekkürler arkadaşımmpırasa mevsimi bitmeden bu tarifi denemem lazım, ellerine yüreğine sağlık ikramaya, hep destek tam destek sana..
saol bebekim.. yazarım ben de bu ilk oldu son olmaz inşaallah..hayırlı olsun tarfilerin canım benim ellerine saglık bende denicem bizmki sever pırasayıinş daha nice güzel tarflerini okur yaprız maşlahh
canimmmmm nasil guzel yapmisin ellerine saglik siradan degil cok orjinal tarifler tebrik ederimmmm
teşekkürler ikiz annesi arkadaşımm..inşaallah canın çok çekmemiştir...yakın olsak gönderiridim sana da bir tabak..ama yaptığım akşam sildi süpürdüler ben bile yiyemedim birkaç çatal aldımm...kociş tabağıma göz koydu hemen..canım çok güzel görünüyorlar ellerine ve emeğine sağlık.
kendine dikkat et tatlım yaaa geçmiş olsun.
en hızlı yorumu senden alacağız o halde demekki minecimm...akşama sonucu bekliyor olacağım merakla inşaallah beğenirsiniz..Canim ellerine saglik,iki tarifte super,evde pirasa vardi bu aksama deniyecegim tarifini,insallah seninki gibi yapabilirim...ayrica sunumunda cok basarilar canim.....basarilar diliyorum
he yaaa doydulaar salataya ve pırasayaa...uzun süre istemezler herhalde....mikemmel görünüyolar... ellerine sağlık güzel arkadaşım... evdekilerin midesi bayram etmiştir
salata süper olur ..davetin yemekliyse pırasa da farklı olur şaşırtırsın herkesii bence..inşallah beğenirsin canımmcok lezzetli tarifler ellerine saglik ilk firsatta deneyecem hatta akma misafirim var. Ne yapsam ki diye dusunuyordum harika fikirler oldu bana :))) ellerin dert ggormesin canim...
demek bir ilk olacak ..inşaalah eşin de beğenir benimkinin favorisi bya bir süredir...tatlı yapmıyorum artık eskii gibi yoksa ne tariflerim vardı...kilo almamak için bıraktım napiimm..ama bunlar hem lezzetli hem de sağlıklı..şehriyeli tavuk salatası hiç yapmadım onu denemek istiyorum...
pırasayı bi şekilde hep yapıyorum portakalı soycam başucuna koycam pırasanın sadece
ama şehriyeli tavuk sıfırdan yapacağim bir tarif olcak
Jüliicm beğendiğine sevindim inşallah denediğinde damak tadınıza uyar ve beğenirisniz...ellerine sağlık arkadasım en yakın zamanda deneyeceğim..
harika görünüyorlar..
eline sağlık arkadaşım :)
beden portakalı ve kerevızı portakalla yapıyorum.. 2 gun once yapmıstım daha :)
salatan da değişik gercekten. deneyeceğim
ervacım sen haşlanmış nohut koyuyorsun demek bende bunu ilk kez duydum bak...diğer yazdıklarını koyuyordum ama nohut değişik bir fikir:26::26::26:
teşekkür ederim sevgili arkadaşımm...teşekkürler inşaallah oy verenlerim çok olurEllerine saglik canim,pirasayada bayilirimgaliba ben butun zeytinyaglilari ,sebzeleri cok seviyorum salatan isen herkesin soyledigi gibi farkli geldi.Bol sanslarin olsun ....
teşekkür ederimm tatlımm zeytinyağlı sevilmez miii.Ellerine saglik canimm.cok guzel gorunuyoolarr.zeytinyagli herseyi bayilarak yerim canim cekti hee :)
evet çok lezzetli misalcimm...eşim şuan içerde son kırıntılarını silip süpürüyor...tşekkür ederim güzel dileklerin içinn canımmİkramayam başarılar canım her iki tarifinde birbirinden güzel ellerine kollarına sağlıkSalatanı bende tarif defterime yazdım eminim çok lezzetlidir de.
ben pırasaya pirinc,domates,havuç ve haşlanmış nohut koyarım hiç portakal suyu koymadım ama tarifini deniycem merak ettim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?