• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

yemeğimi yaptım köfteler arttı bir kısmını da hasşladım üstüne sarmısaklı yoğurt döktüm yedik kardeşceğizimlee...

beyazlarım yıkandı..kardeşim onları asıyor ben de hazırlanacam avm ye gidecez bakalım yeni bişeyler gelmiş mii.ben de hava aliim az hava çok güzel kendimi fazla yormadan...uzamanlar taşlarınızdan yüüryerek kurtulun demişler bakalım kurtulabilecek miyim ..kocam da gelmedi hala arkadaşıyla buluşacakmış akşama ancak gelir..herhalde ..
ben kaçtım size iyi sohbetler:16::16::16::4::4::4:

hadi yaaa kırmızılar yüzünden gidemiyosun ölemi:5::5::5:
dayın gelcek dimi o zaman islim kebabında ona kısmet olcak...

Aslinda dayimin durumu netlesse kirmizilarda yarin gelse pazartesi belki gidebilirim. Kardesimden bi gun sonra. Ama iste dayimin durumu belli degil..farkindaysaniz kendimi tedavi baslamayacagina sartlamisim
Evet vardir bunda da bir hayir.zaten kizkardesim ev tutarsa onlar buraya gelecekler ama iste teee okul kapanmasina. Minnak kardesim okuyo lise sonda. O yuzden okul kapanmasini bekliyoruz.

benim dünden yemeğim var bişey yapmayacam

bol salçalı maydanozlu makarna ve salata yap yeter bence

benimde var dünden yemeğim ama pilavım falan kalmadı canım habire yoğurtlu bişeyler istiyooo...ne yapsamki diyorum acıkmaya başladımm...
makarna ve salata güzel olur canım hem basit hem de pratik:56::56::56::56: teşekkür ederim..:48::54::38::38::54:

benimde var dünden yemeğim ama pilavım falan kalmadı canım habire yoğurtlu bişeyler istiyooo...ne yapsamki diyorum acıkmaya başladımm...
makarna ve salata güzel olur canım hem basit hem de pratik:56::56::56::56: teşekkür ederim..:48::54::38::38::54:

canın yoğurtlu bişeyler istiyosa makarnayı yoğurtlu yap:34::34::34::34::34::34::34:

canın yoğurtlu bişeyler istiyosa makarnayı yoğurtlu yap:34::34::34::34::34::34::34:

sordum kocama acıkmamış..sebebi de malumm öğleden sonra yağtığım böreğin meğer dörtte üçünü bu yemiş..ben yedim bir dilim kardeşim yedi bir dilim..kalan bir dilimm....geriisni bu hüpletmiş meğer....çok yemişim aç değilim dedi..ben de olan yemeğimi ısıtıp yedimm..artık yarınaa düşüneyim yemeği değil miii:34::1::1::1::1::1::9::9::9::9:

öğleden sonra tavada peynirli dereotlu börek yaptımm bir dilim kaldı.... akşama ne pişireyim bilemiyorumm...sen ne pişiriyorsun canımm..

benim dünden yemeğim var bişey yapmayacam

bol salçalı maydanozlu makarna ve salata yap yeter bence

ben bişi yapmadım pizza yedik internetten sipariş verdim zor ve zahmetli oldu sipariş vermekte bi emek istiyo sonuçta:9::9::9:

bend e geç geldim kk ya ama hala açılmadığını görünce şaşırıdm bu akşama açılır belkim oylamalarr başlasın start verilsinn:66::66::66::66::66::116::116::116::116:

Canim hem salatan hemde portakalli pirasa super gorunuyo ellerine saglik yarismadada basarilar canim

canım ellerine sağlık misssss olmuş gibi duruyor valla ,ohhh ohhh çok güzel görünüyor ellerine sağlık :)

canım ellerine sağlık :56::56::56::56::56::56::56::56:
oyumuz sana tatlım. taş düşürürken bunları yapmak da kolay değil yani.

acıktım zaten yaaaaa.

canım oylama başlamış umarım ii sonuç alırsın hayırlısı olsun....
bu arada şehriyeli tavuklu salatanı denedim süper olmuş ölçülerini göz kararı azaltarak eşimle kendime denemelik yaptım gündeki misafirlerede ondan yapıcam:34:

Back