- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
ben mac sahne makyajı ıcın demedim.sahne makyajı ıcın tercih ediliyor demek ıstedım.krylon da oyle ozel gunler ve sahne makyajında
maci turkıyeye gelmeden once kullanmaya baslayan biri olarak tecrubelerıme dayanarak soyledım.mineral bazlı olanı harıcınde formu agırdır.zaten forumlardada sıvılce yaptıgından bahsedilir sıkca.forumları gezenler ve product reviewları okuyanlar bilir.
ayrıca kullanmadıgım mac fondotenı yoktur.
sen hangılerını kullandın ??????? biraz bahseder misin formlarından ve tecrubelerınden ????????
evet makyozler tercıh edıyor cunku yogun kapatıcılıgı var ona sozum yok ama bir cok cıltte sıvılce yapıor " belli bir zaman kullanımdan" sonra. mineral bazlı olanında sorun yasamadım.
siz kendinize degil baskalarına kullandıgınız ıcın "uzun vadede" sonuclarını takip edemiyorsunuz sanırım.
ben mac kotu demıyorum nerdeyse tum allıklarım rujlarım farlarım kalemlerim kapatıcılarım mac,ama fondoten konusunda gunluk oldugunu dusunmuyorum.denenmeden alınmamalı
merhaba..estee lauder double wear kullanıyorum...dior chanel lancaster ne varsa kullandımama en iisi bu..üstüne gercekten tanımıyorum..hatta tuğba ünsal ın bunu kullandgnı gozlermle gordm buccuuu ykm de estee var bulablrsın..:)opuyorumnanaktan