Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Porselen gibi duran fondöten

kullandın mı canmm :) bende yarın yenisini almaya gidiyorum..üstüne pudra arıyorum hafif özellikli.. bide onu alırsam tamamdr :) opuyorumnanaktan

kullandın mı canmm :) bende yarın yenisini almaya gidiyorum..üstüne pudra arıyorum hafif özellikli.. bide onu alırsam tamamdr :) opuyorumnanaktan

Kullandım tatlım..
Gerçekten harika bi fondoten, çok beğendim..
Ben de pudra daha önce hiç kullanmadım ama burda catherine arley i övmüşlerdi.
İlk deneme amaçlı alacağım için ucuz diye ondan almıştım. Ama onu da deneme fırsatım olmadı henüz..opuyorumnanaktan

estee lauder la dior forever arasında ki fark ne yahu??? benim cildim lekeli,ben ler çoğunlukta.iyi bi kapatıcı fondöten istiyorum..bunlardan birini tavsiye eder mi kullanan arkadaşlar???

estee lauder la dior forever arasında ki fark ne yahu??? benim cildim lekeli,ben ler çoğunlukta.iyi bi kapatıcı fondöten istiyorum..bunlardan birini tavsiye eder mi kullanan arkadaşlar???

Canım ben estee nin çok övüldüğünü duyduğum için estee aldım.
Dio denemedim.
Ama estee kadar hiçbir fondotene de rastlamadım ki her kullanan memnun kalmış.
Bence tekin acara yada sevil e git ikisini de dene. Kararı en iyi sen verirsinn..kaydirigubbakcemile3

Bugün este aldım;ama ilginç bir şekilde pişman da oldum

Çünkü öyle bir ahım şahımlık olmadı bende :bbo:

Sizinki nasıl öyle porselen gibi oldu hiç anlamadım.İyice kafam karıştı.:uhm:

Pişman olduğuna üzüldüm canım ya.
Çünkü parası da az değil.
Deneyip de almadın mı?

Benim de mesela cildimde problemler var bu aralar.
Onları çok iyi kapatmadı tamam.
Ama problemsiz bölgelerde çok hoş durdu.
Kim gördüyse de çok beğendi.

İlk kez kullandın sanırım.
Yüzünden durup biraz zaman geçtikçe, fondoten cildinle bütünleştikçe daha da hoş duruyo.
Dilerim kullandıkça daha da hoşuna gider.
Yada aldığın yerle görüş bi değiştri içine sinmediyse.
Sonuçta her ciltte aynı etkiyi verecek diye bişeyyok:1no2:

Ya artık değiştirmezler sanırım da umarım zamanla sevebilirim

Acaba diyorum çok okuyunca böyle bir heyecan yaptım da

o yüzden mi beğenemedim.

Aldığım yerde bayan denedi de biraz sessiz olduğu için pek yardımcı

olduğunu söyleyemicem.

Bir de merak ettiğim orda denerken kapakta fırçası vardı ama normalde yok

Siz nasıl uyguluyorsunuz yüzünüze

Evet tatlım.
Testerlar öyle. Malesef kapaktan kullanım zor oluyor.
Akışkan olduğu için parmağıma doğru eğip biraz biraz alıyorum ben.
Zaten estee nin en kötü tarafı bu.
Gerçekten insan burda okuyup da çok harika bişey bekliyo bu fondotenden.
Ama bu fondoten tamamen porsolen değil.
Günlük kullanılabilecek hoş bir fondoten sadece.
Mac i porsolende daha çok övüyorlar..
Ben de kullananların yalancısıyım.
Yeni yeni fondotten kullanmaya başladım.kaydirigubbakcemile5

Yani anlayamadım.Herkes aman da ne güzel aman da ne müthiş diyince

kendimden geçtim resmen.Sanırım biraz makyaja zaafım olduğundan saldırdım

yoksa alsaydım da olurmuş

Alix avien de en az bu kadar kapatıcılık sağlıyordu

arkadaşlar,dior forever hiç tavsiye etmem.yıllarca kullandım,hiç memnun değilim.
sorunlu bir cildiniz varsa iyi bir kapatıcı değil.

ben giordani gold (oriflame) adaptive fondotenin porcelain rengini aldım.çok güzel.mükemmel kapatmıyor ama sornlu bir cildiniz yoksa çok güzel duruyor.yok gibi

arkadaslar ben esmer tenliyim estee lauder almak istiyorum hangi numarasını önerirsiniz? Bir de kapatıcılıgı nasıl yardımcı olursanız sevinirim yerimseniben

arkadaşlar ben beyaz tenliyim la roche posayın kapatıcısını kullanıyorum 10 muydu neydi en açık rengiymiş o bile koyu kalıyo birazcık
sivilceler için kalıcı kapatıcılık sağlayan bişey önerebilirmisinz?:1rolleyes:

televizyonda yapılan makyajlar porselen makyaj bende kroyalan tv panstick var büyük olasılıklı kroyalan markasıyla yapıyorlar , zaten su anda hd yayınlarla birlikte profesyonel makyaj markaları hd makyaj kitlerini çıkarmaya başladı ..biz onların kullandıgı ciltleri hergün yüzümüze kullanırsak sorun yaşarız o yüzden brda önerilen fondötenler günlük kullanım için ideal olanlarzemuszemus

Ben de internetten almak istiyorum ama estee lauder sadece tek bi fondoten satmıyo sanırım.bi şişede var, bi tüp şeklinde, bir de pudra şeklindeki kutularda olanından var. hangisini alacağımı şaşırdım siz hangisini aldınız? bir de beyaz tenliyim hangi rengi önerirsiniz?

Son düzenleme:
Kızlarrr ben fondoten kullanıyorum ama yuzum kusurlu oldugundan deıl ama artık sıkıldım fondotenden ya yuuzm beyaz olu tenı gıbı olmasın dıye fondoten kullanıyorum kullanmak ıstemıyorum yuuzm kanlansın renklı dursun dıye komle yuz ıcın terrokota tarzı bısı varmı bıldıgınız renk versın dıye

selam ben este nin dauble wear kullanıyorum este lauder in en iyi en yoğun kapatıcılı fondoteni benim cildim sorunlu değil zaten az sürüyorum ama ablamın cildinde lekeler var bunu sürdüğü zaman cildi harika oluyo gençleşiyo resmen.ben çok memnunum ben 2 numarasını kullnıyorum açık tenli olduğum için ama diğer koyu renkleride cildimde kötü durmuo boynuma falanda sürdüğüm zaman bronzlaşmış gibi duruyorum.yüzde kesinlikle kalıp gibi duran bi fondoten değil.fiyatı 80 tl.strawberry.com da daha ucuz ama tabi deneme şansı olmadığı için rengi beğenmek zor olur.

ayrıca dauble wear çok kalıcı hiç etkisini kaybetmiyo ve cildi zarar vermiyo kızlar haberiniz olsun.

Kızlar forumu okuyup bu gün hem estee hem de lancome denedim.Ama ben hiç beğenmedim,estee acayip yoğun,diğeriyse yok gibiydi.Herkesin zevki farklı tabi ama netten ezbere sipariş vermeyin lütfen mutlaka yüzünüzde bir görün derim.

ben de 2 aydır estee kullanıyorum yalnız bişey sorucam almadan önce aldığım yerde makyajımı yaptırdım çok beğendm ve aldım yalnız 1-2 hafta sonra sanki o ilk aldığım sonucu alamamaya başladım rengi de biraz koyulaştı sanki acaba uygulama tekniğinden mi kaynaklanıyor elimle de süngerle de sürdüğüm oluyor fırçayla sürsem sonuç daha iyi olur mu kifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…