kesinlikle budur....
canım ben karar verdim bunu almak istiorum önerdiğin gibi sana güveniorum CADIARZU ama ben açık tenkiyim hafif sarmtırak bi cildim var tabi bide koca koca sivilcelerim kötükedihüso sence hangi numarasnı almalıyım cildime hangisi gider :teytey:inş sorunsuz elime ulaşır heycan yaptım valla öptüm en gocamanından canım benimmmkaydirigubbakcemile5
canım no 5 natural beige olabılır dıye dusunuyorum ben.ama oyle riskli bu renk işi,inan bana tavsiyede bulunmak cok zor bu konuda.
sen bu fondoteni bir sephorada yada boynerde denesen oyle sıparıs versen daha iyi olabılır dıye dusunuyorum tatlım ne dersın ?
mac i agır buluyorum ben..yada bana agır gelmeye basladı bilemiyorum.
colour adapt bana agir gelmiyor..lasting performance biraz daha agir geliyor..
yok canım MAC ıcın dedım ben
canım madem tekın acara gıdıyorsun bırde Shiseido Dual Balancing Fondotene bak, oda cok basarılı
kızlar hani şu vichy reklamlarındaki kızlar var ya onun gibi duran fondöten var mı bildiğiniz.ya da şu dizilerdeki yüzler yakın çekim de ne kadar doğal duruyor makyajları, varsa tecrübeler alalımmm :enbuyukkk:
mac gunluk makyaj ıcın agır kızlar,mineral fondotenı gunluk olabılır ancak.
sahne makyajı ıcın mac ve krylon kullanılıor..ama adı ustunde sahne makyajı..
kapatıcılıgı cok agır
mac sadece sahne makyaji degil canim...mac herkesin kullanabilecegi bir marka...agir falanda degil...bilmem kullanan cok sürüosa yüze ozaman tabi agir olabilir...