porselen gibi cildim mahvoldu :(

eee yüzü ,vücüdü neylen temizliycez?

avrupa yakasında yenibosnada nisa hastanesinin bayan cildiye doktoru var benim hayatımı kurtardı. diğer doktorların verdiği saçma sapan şeyler hiç işe yaramamıştı. tavsiye ederim

teşekkür ederim. salisilik asit seansından sonra yüzde çok kızarma, soyulma vs oluyor mu?
Kızarma pek sık rastladığımız bir durum değil, anlık olarak kızarsa bile bir kaç saate geçer. Soyulma mevcut ama hani güneşten çok yandığımızda pul pul olup soyulmaya başlar ya, o tarz oluyor. Günlük hayatı etkileyecek biçimde olmaz.

Zaten sana vereceği solusyon klasik salisilik peeling solusyonu kadar güçlü olmaz, muhtemelen %5 salisilik içeren bir tonik şeklinde hazırlarlar, sende bunu her gün kullanır yavaş yavaş ölü deriyi atarsın ama tabii bu daha uzun vadede etki eder.

Sen doktora bir git ve danış canım. Ha esas sorun cildinde değil ama cildin bu şekilde kusması ikincil etki ise o halde esas sorunu bulmak gerek. Bu yüzden ihmal etme...

bu cilt olayı derin mevzu benimkide her halta tepki veriyor bir an pamuk gibiyken sonra mayın tarlasına dönüyor

Yegenimde de benzer sorunlar vardi, pek umursamadi ama sirt bolgesine de yayilmaya basladi. Bursada iyi bir cildiyeci var isim verebiliyormuyuz bilmiyorum onun yazdigi urunle tum cildi bebek gibi oldu

Ya sen beni anlatmissin resmen bende 19 yasındayım ergenlıgımde bir tane sivilce cıkmayan ben sob 6 7 aydır berbat ıltıhapsız sıvılce cıkmıstı bır ay yuzumde kaldı. En sonunda sıktım dayanamadım sımdı hala ızı var ve yanında yıne bır suru sıvılce cıktı bence bu durumumuz ıc organlarımızla alakalı bı yerdr karacıger yaglanması dıye okumustum

saf su diycek şimdi :)
saf suyun ph ' ı 0'dır hanımefendi. saf suda insan dahil tüm hayvanların hücreleri patlar ve hemolize uğrar. alayvari şekilde konuştuğunuzu hissettiğim için artık tavsiye veya fikir belirtmiyorum. çünkü bir şeyler öğrenme değil aksiyon peşindesiniz.

herhangi bi urun kullanmadan direkt gorun bence doktora.. neden oldugunu bilmiyosun ki, neye gore ne kullanacaksin?

valla cnm çok şaşırdım bir doktor nasıl sivilceyi sık der benim yüzüm bir zamanlar sivilceden görünmüyodu çok araştrmalr yaptm sordum soruşturdum gittiğim dermatolog sayesinde şuan yüzüm pürürzsüz ve tertemiz yani bana özellikle kessinlkle sivilceyle oynama sıkma diyodu iz kalır yıkarken bile korka korka ovalıyodum:) limonuda direk cilde uygulama maskelern için kullanablrsn ama söyledklerimi araştr istersen şimdi belli olmasada ilerde gösterir kenini izler lekelr biraz geç gördüm k.bakma

direk şafak hastanesi - şehriyar nazari önderliğinde zoretanin tedavisi , kesin sonuç ve herkes memnun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…