- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi withoutname
-
eee yüzü ,vücüdü neylen temizliycez?gül suyu kozmetikte baz olarak kullanıldığı için böyle yapıyorlar. ama kaç kat inceltiliyor kimyasal ortamda tabi bihaberler... o tavsiyelere uymak akıl işi değil. ben biyologum insan atanomisinden ve fizyolojisinden anlıyorum. hanımlara sesleniyorum:
cildin ph dengesi çok hassas. o kadar keskin bişeyi vücudun o kadar hassas bi yerine sürerseniz sonuçların kötü olmasına değil, iyi olmasına şaşırmanız gerekir.Cildinize kuru sabun, sıvı sabun, temizleme toniği, zaytinyağı, badem yağı,motor yağı... hiç bir şey sürmeyin. İyi bir şey yapmıyorsunuz. Nasıl bakterileri öldürmek için kullandığımız antibiyotikler vücudun içine ediyorsa o ürünler de ediyor. sadece siz bilmiyor veya görmüyorsunuz.
avrupa yakasında yenibosnada nisa hastanesinin bayan cildiye doktoru var benim hayatımı kurtardı. diğer doktorların verdiği saçma sapan şeyler hiç işe yaramamıştı. tavsiye ederimMerhabalar Hanımlar,
Benim 20 yaşına kadar, ergenlik de dahil, porselen gibi bir cildim vardı. Ne sivilce, ne leke, hiçbir şey.. Son birkaç yıldır deri altı sivilceleri çıkmaya başlamıştı ama şu son dönemlerde iyice arttı. Biri sönüyor, diğeri çıkıyor. Doktora gittim ama pek bir fayda göremedim. Önümüzdeki hafta yine gitmeyi düşünüyorum. Avrupa yakasında bildiği iyi cildiye doktoru olan var mı? Ya da sivilcelerime çözümü olan?
Kızarma pek sık rastladığımız bir durum değil, anlık olarak kızarsa bile bir kaç saate geçer. Soyulma mevcut ama hani güneşten çok yandığımızda pul pul olup soyulmaya başlar ya, o tarz oluyor. Günlük hayatı etkileyecek biçimde olmaz.teşekkür ederim. salisilik asit seansından sonra yüzde çok kızarma, soyulma vs oluyor mu?
aynen çok merak ettimeee yüzü ,vücüdü neylen temizliycez?
saf su diycek şimdi :)aynen çok merak ettim
saf suyun ph ' ı 0'dır hanımefendi. saf suda insan dahil tüm hayvanların hücreleri patlar ve hemolize uğrar. alayvari şekilde konuştuğunuzu hissettiğim için artık tavsiye veya fikir belirtmiyorum. çünkü bir şeyler öğrenme değil aksiyon peşindesiniz.saf su diycek şimdi :)
valla cnm çok şaşırdım bir doktor nasıl sivilceyi sık derAntibiyotik hap atıyrm .iltihap kurutucu oluyr onu demk istedm hap sürmeyi bn bilmyrm .iltihplı sivilce sıkılmayınca deri altı ürü gibi oluyr.bana doktr sık etrafa yayılmamaya dikkt et dedi temzle sonra dedi kanı da sık yarayı ellme iz kalır yani .
Yegenimde de benzer sorunlar vardi, pek umursamadi ama sirt bolgesine de yayilmaya basladi. Bursada iyi bir cildiyeci var isim verebiliyormuyuz bilmiyorum onun yazdigi urunle tum cildi bebek gibi oldu
Huseyin Durmuslar doktorun adi urunun adini tam hatirlamiyorum ama ozonlu bir urun tamamen de dogal oldugunu soylemistineydi adı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?