porselen gibi cildim mahvoldu :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
Merhabalar Hanımlar,

Benim 20 yaşına kadar, ergenlik de dahil, porselen gibi bir cildim vardı. Ne sivilce, ne leke, hiçbir şey.. Son birkaç yıldır deri altı sivilceleri çıkmaya başlamıştı ama şu son dönemlerde iyice arttı. Biri sönüyor, diğeri çıkıyor. Doktora gittim ama pek bir fayda göremedim. Önümüzdeki hafta yine gitmeyi düşünüyorum. Avrupa yakasında bildiği iyi cildiye doktoru olan var mı? Ya da sivilcelerime çözümü olan?

Yuzunu temizleme rutinini mi degistirdin?
Cok masum bilinen ve asla suphelenilmeyecek urunler bazi ciltleri mahvedebiliyor. Mesela gulsuyu. Cildimi mahvetmisti. Hic de suphelenmemistim uzun sure. Kullandigin butun urunleri, en saf, zararsiz bilinenleri bile gozden gecir bence. Yeni bir seye basladiktan sonra cildin bozulmaya basladiysa, neyden kaynaklandigini o sekilde bulabilirsin belki.
Ben sivilcelerin gecsin diye ivir zivir seyleri yuzune kesinlikle surme derim. Hic biri ise yaramiyor. Gecmezlerse doktora gorun.

bir sürü şey denedim, tonla para döktüm kremlere sırf düzelsin diye ama yok yani. işe yaramıyor böyle mikrop kapmış gibi cildim, iltihaplı sivilceler. mutlaka gidicem doktora.

Bende de aynı sorun vardı hormonal kaynaklı olabiliyor vücutta testesteron Artışı sebep olabiliyor cildiyeden çare bulamadıysanız kadın doğuma gidin derim tahlilleri yapsınlar. Yumurtalık kistleri de sebep olabiliyor hormonal sorunlara

Limon suyu iyi geliyor iltihaplı sivilcem aşırı olunca antibiyotik atıyrm sıkılack durum da oluyr sıkıyorm.ve limon birz su gece yatarken sür .bnmde bozk cildim ama bi kuaförden bu tarif iyi gelr gibi oldu kulln bişy kalmz dedi .henüz 2kez yaptım .kahve , zeytin yağı ve limon damlat .maske kıvamında sür.ya kuaförde bi suriyelilerden kullandığı maske var dı 1kere sürdü kireç gibi doğal ürünmüş parladı ve yatıştırdı cildimi .tekrr gittiğimde alıcm .muhteşm şu suriyeli kadınlar dan istemm lazım :)

söylediklerinizi denicem. çok teşekkür ederim. hastanede doktora söylicem zaten, neyden kaynaklanma ihtimali varsa araştırsınlar

eger dermatlojk bi probleminiz yoksa sirke oneririm.
elma sirkesini gece uyumadan uygulayin sabah uyaninca.yikayip gul suyu surun...
ne leke ne sivilce kaliyor...yillardir kullanirim tqvriye ediyorum....

söylediklerinizi denicem. çok teşekkür ederim. hastanede doktora söylicem zaten, neyden kaynaklanma ihtimali varsa araştırsınlar
25 yasindayim ve hala cikar sivilce bende. Tek tuk ve ufak cikiyor artik Allah'tan.
23 yasinda Roaccutane tedavisi de gordum hatta. Tahmin edersin ki ozellikle 23 yasina kadar denemedigim urun, kocakari formulleri kalmadi. Sonunda Roaccutane kurtardi beni. O yuzden yuze hic bir sey surulmemesi gerektigini dusunuyorum artik. Ben faydasini gordugum toprak maskesi urunumu bile bir daha cesaret edip kullanamadim Roac. tedavisinden sonra.
Cilt bakim rutini basit ve istikrarli olmali bana gore. Kaliteli bir temizleyici ve nemlendirici, istersen bir de tonik. Bu kadar. Gunde 2 defa yikayip ardindan nemlendirici yeterli oluyor. Bir de kafaya takmadin mi azaliyorlar. Incik cincik seyleri suratina surme. Neyin ne etki edecegi belli olmuyor.

Yediklerinizden kaynaklı olabiliyor eşim türkiyeye gittiğimizde acayip yağlı ürünler yedi 1 ay gibi kısa sürede yüzü tanınmaz hale geldi testler falan yaptırdı aşırı yağlı ve proteinli ürünlerdenmiş sonra kesti yine geçmedi önce güzel bi para verip cilt bakım seti aldı bol su bol sebze ve o ürünü kullandı eski haline geri döndü

Ermeni hastanesi serkis barış randevu alabilirsen süperdir

La roche posay effaclar serisini tavsiye ederim ayrıca.

beslenmen nasıl?

bir sürü şey denedim, tonla para döktüm kremlere sırf düzelsin diye ama yok yani. işe yaramıyor böyle mikrop kapmış gibi cildim, iltihaplı sivilceler. mutlaka gidicem doktora.
benim de ergenlik dönemimde yüzümde hiç sivilce yoktu fakat 25 yaşına geldim yüzümde fındık büyüklüğünde sivilceler çıkmaya başladı cildiye doktorunu iyicene araştırıp gittim ve 6 aylık bir tedavi yöntemi uyguladı bana şimdi toplu iğne ucu gibi arada çok nadir çıkıyor ona da çıkıcağını hissettiğim an sivilcenin çıkacağı yere 2 çorba kaşığı su 1 çorba kaşığı elma sirkesini karıştırıp pamukla yüzüme sürüyorum yatıyorum sabah kalkıp yıkayıp kremliyorum hiç bir şey kalmıyor

Siz doktora gitmeniz gerekirken, bakım ürünleri vs.. birsürü şeye para dökmüşsünüz
Cildinizi bakıma değil. Tedaviye ihtiyacı var. Gerekirse dahiliyeye gidin.

Cildiyeye gidin muhakkak, geçmiş olsun.
Ben cildimi güzelce temizleyip sarı kantaron yağı sürüyorum cildime iyi geliyor.
Morarma, iltihap, leke, pişik gibi durumlardada baya etkili aklınızda olsun.

çok yağlı gıdalar tüketme..valla bende okadar çok doktora gittimki.....en son otacının bir sabunu kullanıyorum çok memnunum..çam katranlı...

Cildiyeye gidin muhakkak, geçmiş olsun.
Ben cildimi güzelce temizleyip sarı kantaron yağı sürüyorum cildime iyi geliyor.
Morarma, iltihap, leke, pişik gibi durumlardada baya etkili aklınızda olsun.
cildiniz yağlımı

Anadolu yakasında bildiğim bir yer var istersen özelden yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…