- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
- 133
- Konu Sahibi withoutname
-
25 yasindayim ve hala cikar sivilce bende. Tek tuk ve ufak cikiyor artik Allah'tan.söylediklerinizi denicem. çok teşekkür ederim. hastanede doktora söylicem zaten, neyden kaynaklanma ihtimali varsa araştırsınlar
Merhabalar Hanımlar,
Benim 20 yaşına kadar, ergenlik de dahil, porselen gibi bir cildim vardı. Ne sivilce, ne leke, hiçbir şey.. Son birkaç yıldır deri altı sivilceleri çıkmaya başlamıştı ama şu son dönemlerde iyice arttı. Biri sönüyor, diğeri çıkıyor. Doktora gittim ama pek bir fayda göremedim. Önümüzdeki hafta yine gitmeyi düşünüyorum. Avrupa yakasında bildiği iyi cildiye doktoru olan var mı? Ya da sivilcelerime çözümü olan?
beslenmen nasıl?Merhabalar Hanımlar,
Benim 20 yaşına kadar, ergenlik de dahil, porselen gibi bir cildim vardı. Ne sivilce, ne leke, hiçbir şey.. Son birkaç yıldır deri altı sivilceleri çıkmaya başlamıştı ama şu son dönemlerde iyice arttı. Biri sönüyor, diğeri çıkıyor. Doktora gittim ama pek bir fayda göremedim. Önümüzdeki hafta yine gitmeyi düşünüyorum. Avrupa yakasında bildiği iyi cildiye doktoru olan var mı? Ya da sivilcelerime çözümü olan?
benim de ergenlik dönemimde yüzümde hiç sivilce yoktu fakat 25 yaşına geldim yüzümde fındık büyüklüğünde sivilceler çıkmaya başladı cildiye doktorunu iyicene araştırıp gittim ve 6 aylık bir tedavi yöntemi uyguladı bana şimdi toplu iğne ucu gibi arada çok nadir çıkıyor ona da çıkıcağını hissettiğim an sivilcenin çıkacağı yere 2 çorba kaşığı su 1 çorba kaşığı elma sirkesini karıştırıp pamukla yüzüme sürüyorum yatıyorum sabah kalkıp yıkayıp kremliyorum hiç bir şey kalmıyorbir sürü şey denedim, tonla para döktüm kremlere sırf düzelsin diye ama yok yani. işe yaramıyorböyle mikrop kapmış gibi cildim, iltihaplı sivilceler. mutlaka gidicem doktora.
bir sürü şey denedim, tonla para döktüm kremlere sırf düzelsin diye ama yok yani. işe yaramıyorböyle mikrop kapmış gibi cildim, iltihaplı sivilceler. mutlaka gidicem doktora.
cildiniz yağlımıCildiyeye gidin muhakkak, geçmiş olsun.
Ben cildimi güzelce temizleyip sarı kantaron yağı sürüyorum cildime iyi geliyor.
Morarma, iltihap, leke, pişik gibi durumlardada baya etkili aklınızda olsun.
Anadolu yakasında bildiğim bir yer var istersen özelden yazabilirimMerhabalar Hanımlar,
Karma ama öyle vıcık vıcık , ağır bir yağ değil sarı kantaron yağı. Kolay emiliyor.cildiniz yağlımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?