- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi withoutname
-
Karma ama öyle vıcık vıcık , ağır bir yağ değil sarı kantaron yağı. Kolay emiliyor.
Deneyebilirsiniz. Ben genelde Shifta Home markasını alıyorum. Migrostan almıştım en son ama aktarlarda da bulunur.Benimde öyle bi kuruyo bi yağlı ama öyle parlamıyor da arada sivilce sıkıntım oluyor regl dönemlerinde bi araştrym belki alırım sn nerdenalıyorsun markası vramı
surata gül suyu sürülür mü anacımMesela gulsuyu.
Cilt bozukluklariyla ilgili basliklara bakarsan mesela, gulsuyunu tonik niyetine kullanan ve ove ove bitiremeyen bir dunya insan gorursun. :)surata gül suyu sürülür mü anacımha gülsuyu sürmüşsün ha kolonya...
Valla ben de senelerdir gül suyu kullanıyorum ve inanılmaz iyi geliyor cildime.Cilt bozukluklariyla ilgili basliklara bakarsan mesela, gulsuyunu tonik niyetine kullanan ve ove ove bitiremeyen bir dunya insan gorursun. :)
Sakin kanmayin. :)
gül suyu kozmetikte baz olarak kullanıldığı için böyle yapıyorlar. ama kaç kat inceltiliyor kimyasal ortamda tabi bihaberler... o tavsiyelere uymak akıl işi değil. ben biyologum insan atanomisinden ve fizyolojisinden anlıyorum. hanımlara sesleniyorum:Cilt bozukluklariyla ilgili basliklara bakarsan mesela, gulsuyunu tonik niyetine kullanan ve ove ove bitiremeyen bir dunya insan gorursun. :)
Sakin kanmayin. :)
Alkolsüz olanlardan sürülüyor. Toniği sürüyoruz da gül suyunu niye süremeyelim. O toniklerin içinde kim bilir neler var neler. Gerçi ben hem tonik sürüyorum hem gül suyu.surata gül suyu sürülür mü anacımha gülsuyu sürmüşsün ha kolonya...
son mesajımı okumanı öneririmHerkes yüzüne gül suyu sürsün arkadaşlar.
Evet, %100 saf Rosense kullandim. O kadar da para verdim, bir kac tane aldim bir de, Turkiye'den alip yurtdisina da gotureyim diye. Elimde kalan dolu siselerle gullac yapip yiyorum gulsularini artik.Valla ben de senelerdir gül suyu kullanıyorum ve inanılmaz iyi geliyor cildime.Hatta ilk defa gül suyu cilde iyi gelmeyen birini gördüm ve şaşırdım şu an. Hangi marka kullanmıştı sevde? Bir de %100 saf mıydı?
Ben sebamed'in sabun icermeyen temizleyicisini kullaniyorum. Sebamed de ph'i 5.5 olmasiyla ovunen, ph'ini insanin gozune sokan bir marka. Iyi bir sey mi sence bu? pek anlamam boyle seylerden de.gül suyu kozmetikte baz olarak kullanıldığı için böyle yapıyorlar. ama kaç kat inceltiliyor kimyasal ortamda tabi bihaberler... o tavsiyelere uymak akıl işi değil. ben biyologum insan atanomisinden ve fizyolojisinden anlıyorum. hanımlara sesleniyorum:
cildin ph dengesi çok hassas. o kadar keskin bişeyi vücudun o kadar hassas bi yerine sürerseniz sonuçların kötü olmasına değil, iyi olmasına şaşırmanız gerekir.Cildinize kuru sabun, sıvı sabun, temizleme toniği, zaytinyağı, badem yağı,motor yağı... hiç bir şey sürmeyin. İyi bir şey yapmıyorsunuz. Nasıl bakterileri öldürmek için kullandığımız antibiyotikler vücudun içine ediyorsa o ürünler de ediyor. sadece siz bilmiyor veya görmüyorsunuz.
gül suyu kozmetikte baz olarak kullanıldığı için böyle yapıyorlar. ama kaç kat inceltiliyor kimyasal ortamda tabi bihaberler... o tavsiyelere uymak akıl işi değil. ben biyologum insan atanomisinden ve fizyolojisinden anlıyorum. hanımlara sesleniyorum:
cildin ph dengesi çok hassas. o kadar keskin bişeyi vücudun o kadar hassas bi yerine sürerseniz sonuçların kötü olmasına değil, iyi olmasına şaşırmanız gerekir.Cildinize kuru sabun, sıvı sabun, temizleme toniği, zaytinyağı, badem yağı,motor yağı... hiç bir şey sürmeyin. İyi bir şey yapmıyorsunuz. Nasıl bakterileri öldürmek için kullandığımız antibiyotikler vücudun içine ediyorsa o ürünler de ediyor. sadece siz bilmiyor veya görmüyorsunuz.
Valla bana bizzat gittiğim dermatalog tavsiye etti. Yaşın ufak hiç kimyasallarla uğraşma dedi. O tavsiyeyle başladım. Ve 10 senedir kullanıyorum. Cildime çok iyi geliyor. Ben de eskiden tıpkı sizin gibi böyle şeyleri gereksiz bulurdum. Cildime hiçbir şey sürmezdim. Sonra baktım benim cilt kötüye gidiyor.son mesajımı okumanı öneririm
Merhabalar Hanımlar,
Benim 20 yaşına kadar, ergenlik de dahil, porselen gibi bir cildim vardı. Ne sivilce, ne leke, hiçbir şey.. Son birkaç yıldır deri altı sivilceleri çıkmaya başlamıştı ama şu son dönemlerde iyice arttı. Biri sönüyor, diğeri çıkıyor. Doktora gittim ama pek bir fayda göremedim. Önümüzdeki hafta yine gitmeyi düşünüyorum. Avrupa yakasında bildiği iyi cildiye doktoru olan var mı? Ya da sivilcelerime çözümü olan?
Hadi yaaa. Şansına küs.Evet, %100 saf Rosense kullandim. O kadar da para verdim, bir kac tane aldim bir de, Turkiye'den alip yurtdisina da gotureyim diye. Elimde kalan dolu siselerle gullac yapip yiyorum gulsularini artik.Asla degil yuzume, parmagimin ucunu bile degdirmeye korkarim ben gulsuyuna artik. Neyse ki yemekle sivilce cikarmiyorum.
midenin ph ı 2buçuk civarı. bu yüzden gül suyu sütlaçlarda , yemeklerde vs bi zarar yapmaz. güvenle kullanabilrsiniz.çünkü vücudun içi makine gibi. onu halleder. ama cildimiz, özellikle yüzümüz hassas. bu yüzden uyarmak baabında söyledim. yine de bana iyi geliyor kullanacağım diyen varsa ona da bir şey diyemem. herkesin bünyesi farklı. sadece ben önermem. önerilmesine de karşıyım.yemeklerde kullanabileceğiniz gül suyu da mı zararlı. benim bazen su toplar gibi olunca, gül suyu sürüyorum düzeliyor.
ben yüz temizleme ürünlerinin hiç birini hem bir kadın olarak hem de mesleki olarak önermiyorum. fakat dediğim gibi. deneyip test yapmak isterseniz vücut sizinBen sebamed'in sabun icermeyen temizleyicisini kullaniyorum. Sebamed de ph'i 5.5 olmasiyla ovunen, ph'ini insanin gozune sokan bir marka. Iyi bir sey mi sence bu? pek anlamam boyle seylerden de.
doktorlar antibiyotik de yazıyor, karbonhidrat yağ da almayın, günde 5 lt su da için diyor... benim bilgim olduğu için doktor diyosa doğrudur şeklinde yaklaşmıyorum.Kötü bir şey olsaydı bu kadar dermatolog önermezdi bence.
İyi de o her önüne gelen hastaya antibiyotik veren doktorlar işini ciddiye almayan, işini savsaklayan doktorlar. Problemin ana kaynağına inmektense antibiyotik yazıp yollamak kolaylarına gidiyor. Yoksa onlar da bunları çok iyi biliyorlar emin olun. Sadece halkın sağlığı umurlarında değil o kadar. Kimileri de İlaç firmalarıyla anlaşıyorlar, hangi firmayla anlaşıyorlarsa o ilacı reçeteye yazıyorlar. Antibiyotiklerde iyi para var.10 seneye yakın okumuş insanlardan bahsediyoruz. Sizce şu yukarıda bahsettiğiniz lise biyoloji dersi bilgisini bilmemeleri mümkün mü?doktorlar antibiyotik de yazıyor, karbonhidrat yağ da almayın, günde 5 lt su da için diyor... benim bilgim olduğu için doktor diyosa doğrudur şeklinde yaklaşmıyorum.
Hem zaten ortada sorun teşkil eden bir durumunuz var. O doktor; sorun çözücü durumunda. size bir şey önermekle yükümlü. görevini yapıyor. Aynı şey enfeksiyon kaptığımızda da geçerli. vücutta bakteri var. o vücuttan atılmak zorunda, antibiyotikle atılıyor. ama antibiyotikler vücut ph ını değiştirdiği için faydalı tüm mantarların ölümüne neden oluyor. O mantarlar ölünce de sorunun bini bi para... vücudun toparlanması zor oluyor. günde 5 litre su iç diyen var. öyle 2-3 sene yaşayınca (her gün 5 lt su içerek) 3 yılda böbrekler 30 yıllık çalışmış,yorulmuş,yıpranmış oluyor. bu ve bunun gibi pek çok örnek mevcut.
Benim evim bitki dolu bu yüzden. 25 çeşit bitki var,aktar gibiyim.O bitkiler de karaciğer ile böbrekleri fazla çalıştırıyor farkındayım ama ilac gibi yıpratıcı değil en azından.
ama bazı yöntemlerin çok yanlış senin antibiyotik direk yüze sürülmezLimon suyu iyi geliyor iltihaplı sivilcem aşırı olunca antibiyotik atıyrm sıkılack durum da oluyr sıkıyorm.ve limon birz su gece yatarken sür .bnmde bozk cildim ama bi kuaförden bu tarif iyi gelr gibi oldu kulln bişy kalmz dedi .henüz 2kez yaptım .kahve , zeytin yağı ve limon damlat .maske kıvamında sür.ya kuaförde bi suriyelilerden kullandığı maske var dı 1kere sürdü kireç gibi doğal ürünmüş parladı ve yatıştırdı cildimi .tekrr gittiğimde alıcm .muhteşm şu suriyeli kadınlar dan istemm lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?