Eskiler söküldü evet, diş etlerim çekildiği ve dişlerime sürekli sıvı teması olduğu için alttaki dişlerimden biri çürümüş =(( çektiler mecburen kanallı dişti zaten pek kurtarılacak hali kalmamıştı. Sağlı, sollu iki köprü vardı alt çenemde, diş etlerim o kadar çekilmişki, ortada kalan ön dişlerimde sallanıyordu artık, toplamda 6 dişimi keserek alt çenemi komple zirkon kaplama yapmaya karar verdi dişçi, zirkon diş eti ile daha uyumluymuş. Henüz bitmedi ama umutluyum bitince güzel olacak :)
siz zor olanı atlatmıssınız, söküldüğünü söylemeseydınız zaten bu konuda konusmayacaktım ama madem söküldü nasıl oldugunu anlatırmısınız?
Gerçi konu sahıbı belki rahatsız olur, okumak ıstemez, özelden yazarsanız da sevınırım.
Ben bundan oncekılerı sokturmustum de hala aynı sıstem mı ılerleme kaydedıldı mı merak edıyorum :)
Benımkı zırkon degıl, metal desteklı.... ama kendı dısınızı de kullanıyorsanız kesınlıkle zırkon dıyorum, cunku metal destek zamanla cok yapay durur gercek dısın yanında.
Dr.um cok ıyı ıdı, basamak basamak kestıgını soyledı dısımın ve hıc bır problem yasamadım 4 sene olacak. 1 kere dıs etı temızlıgı o kadar.Ne sıkma, ne morarma,ne hava alma...
Dr. cok onemlı kesınlıkle.
Sevındım adınıza, yenı dıs, yenı gulus, ohhh :)
Son düzenleme: