- Konu Sahibi kokoshatun
-
şunu merak ediyorum.acaba dişlerinizi yaptırdıktan sonra dudak duruşunuzda değişiklik oldu mu
Bu zirkonyummu porselen mi.güzel görünüyor.eski foto da alabilir miyiz mümkünse.kendi dişlerimin vehametiyle kıyaslıcam da
eski hali çok kötü olduğundan maalesef foto yokhiç çektirmedim yani..yorumlar için çok teşekkür ederim...
ayrıca resmine baktım 6 diş daha estetik duruyor ışığa çıktığında özellikle.....
ya esracım karar veremiyorum.19 diş dendi bana.dişlerim ayrık ve küçük.bu yüzden sadece önleri yaparsak koca koca dişler olur dediler.ama 19 dişde çok geldi bana.sonuçta ne olursa olsun ana diş gibisi yok.ilerde problem yaşatabilir
19 diş çok fazla bence de bana sorarsan başka bir dişçiye git zirkonyum değil de lamine yaptır çünkü dişlerin var sonuçta ve dolgu ile halledilebilcekse dokundurtma sonuçta estetik olarak tamam iyi duruyor ama sonuçta yapay bir şey mecbur kalmasam yaptırmazdım....seni çok iyi anlayabiliyorum...yaptırmak istersen de üst 6 yaptır bence....İstersen de alt 6 yıda yaptırırsın geri kalanını metal destekli de yaptırabilirsin sonuçta.....Ayrıca porseleni çok ince yapan yerler var ...teknisyenin ustalığı önemli..dişlerini çok büyük keserse doğal olarak üsttekiler de çok büyük ve kaba olur.....
AH keşke olsa çağdaş kışlalıoğlu cem erdoğan bi çok ünlü hekime de gittim 20 diş diyolar.lamine mümkün değil bende .aralar çok geniş çünkü.bakalım nolacak
çok güzel olmuş yaa ben de istiyorummm😄
Antalya' da ümit Bey'e yaptırdım.
Kepez'de kanal üzerinde Nur pastanesinin üstü Ümit Akın.
Açık adresini bilmiyorum ne yazıkki
ücret olarak beni tanıdığı için baya indirim yaptı.Toplamda
çok fazla diş yaptırdığım için de indirim yaptı.toplam 16 diş 250
tl'den 4 bin tl tuttu.Gidin bir görüşün.ne olursa olsun dışarıdaki diğer
hekimlere göre daha uygun bir fiyat olacağı kesin.250 olmazda
350 olur.ben çok araştırdım.Antalya'da 500 tl'den aşağı bulamadım
çokkk teşekür ederim...çok sağol seninkiler daha güzel olsun
Diş hekimi Ümit Akın tel:0505 6481822
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?