Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper olmuşşş darısı başıma benim de yarın 4 dişim daha çekilcek ama benm zirkonym değil .. normal kaplama
Süslü nerde ve nekadar sürede yaptirdin?
Porselen ve zirkoniyom arasindaki fark ne?
Ve kaplamalar her 15-20 senede degismesi gerekmiyormu?
cnm ben afyon da yaptırdım 10 dişi 2.5 milyara 1 ayda felan yaptırdım ama benim aksamalrım baya oldu normalde 15 günde felan bitebilir tabi dr bağlı. birinde dişte metal destek kullnaılıyor bunda zirkonyum cnm mesela discoya gittiğinizde porselen dişler belli oluyormus ışık geçirmiyormuş ama zirkonyum ışık geçiriyor daha doğal duruyor ve inci gibi parlıyor kendi dişine daha çok benziyor porselenin gelişmişi diyebiliriz. cnm o 15 20 senede değişme sana bağlı dişlerini ne kadar temiz kullanırsan o kadar uzun süre kullanırsın benim anneminkiler 20 senelikti hala bi problem yoktu ben değiştirmesini istedim öyle değiştirdi istersen 1 senede bile değiştirebilirsin:içelim:
teşekkür ederim cnm inş istediğin gibi olur dişlerin yapılınca koyarsın artık sende fotosunu. allah yardımcın olsun
ya içim rahatladı... benm arklarım bana köstek oluyolar.. 10 sene snra 31 yaşnda olcaksn ama ağzında diş kalmıcak die :S
yarın geçici dişlerm takılcak sanırım kçültme yapılcak .. inş. içime siner.. korkuyorum çok kötü olur diye ..
yok cnm ya ne alaka kalmasa bile bi tane dişle köprü yapar yine yapar hiç olmadı implant yaptırırsın en azından ben öyle düşünüyorum bende 20 yaşındayım hiç korkmuorum ilerde dişim kalmazsa diye çünkü öbür türlü daha kötüydü sürekli sorun yaşıyordum eminim seninkilerde çok güzel olcakk hiç takma kafana:1hug:
-tatlicadiarzu-
dimi ya..burayı en çok buunun için seviyorum..birbirini anlayan insanlar..
geçici dişlerle ne kadar süre kalıcam utancak seviyede kötü mü duruyolar acaba? :uhm:
peki yaptırırken acıyormu..ben 16yaşındayım dişlerımden nefret edıyorum cok ayrıklar banada yapılırmı bu dişler
iki halin arasında uçurum var gerçekten kokoş, gayet başarılı sengözlerimebaksanab
ayrılıkvaktii naptınnn dişlerii sesin çıkmıyorr?
başka porselen diş yaptıran yok mu yani ..?:uhm:
herşeyin fotosu çekilip paylaşımı yapılıyor burda bunun da yapılması çok isabetli olmuş..:smiley-cool:
çok güzel olmuş dişlerin canım..zemuszemus
yapıldı bnmkilerde gayet hoş duruyo ama azcık renk farklılığı var onu da bi ay snra filan kaplanmayan dişlerme beyazlatma yaparak halledicem memnunum ben yakında fotoğrafını koyarım =)):sm_cool: