• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen Dilerimizin fotorafn ekip, paylamaya var msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süslü nerde ve nekadar sürede yaptirdin?
Porselen ve zirkoniyom arasindaki fark ne?
Ve kaplamalar her 15-20 senede degismesi gerekmiyormu?

süper olmuşşş darısı başıma benim de yarın 4 dişim daha çekilcek :( ama benm zirkonym değil .. normal kaplama

teşekkür ederim cnm inş istediğin gibi olur dişlerin yapılınca koyarsın artık sende fotosunu. allah yardımcın olsun

Süslü nerde ve nekadar sürede yaptirdin?
Porselen ve zirkoniyom arasindaki fark ne?
Ve kaplamalar her 15-20 senede degismesi gerekmiyormu?

cnm ben afyon da yaptırdım 10 dişi 2.5 milyara 1 ayda felan yaptırdım ama benim aksamalrım baya oldu normalde 15 günde felan bitebilir tabi dr bağlı. birinde dişte metal destek kullnaılıyor bunda zirkonyum cnm mesela discoya gittiğinizde porselen dişler belli oluyormus ışık geçirmiyormuş ama zirkonyum ışık geçiriyor daha doğal duruyor ve inci gibi parlıyor kendi dişine daha çok benziyor porselenin gelişmişi diyebiliriz. cnm o 15 20 senede değişme sana bağlı dişlerini ne kadar temiz kullanırsan o kadar uzun süre kullanırsın benim anneminkiler 20 senelikti hala bi problem yoktu ben değiştirmesini istedim öyle değiştirdi istersen 1 senede bile değiştirebilirsin:içelim:

cnm ben afyon da yaptırdım 10 dişi 2.5 milyara 1 ayda felan yaptırdım ama benim aksamalrım baya oldu normalde 15 günde felan bitebilir tabi dr bağlı. birinde dişte metal destek kullnaılıyor bunda zirkonyum cnm mesela discoya gittiğinizde porselen dişler belli oluyormus ışık geçirmiyormuş ama zirkonyum ışık geçiriyor daha doğal duruyor ve inci gibi parlıyor kendi dişine daha çok benziyor porselenin gelişmişi diyebiliriz. cnm o 15 20 senede değişme sana bağlı dişlerini ne kadar temiz kullanırsan o kadar uzun süre kullanırsın benim anneminkiler 20 senelikti hala bi problem yoktu ben değiştirmesini istedim öyle değiştirdi istersen 1 senede bile değiştirebilirsin:içelim:

ya içim rahatladı... benm arklarım bana köstek oluyolar.. 10 sene snra 31 yaşnda olcaksn ama ağzında diş kalmıcak die :S
yarın geçici dişlerm takılcak sanırım kçültme yapılcak .. inş. içime siner.. korkuyorum çok kötü olur diye ..

ya içim rahatladı... benm arklarım bana köstek oluyolar.. 10 sene snra 31 yaşnda olcaksn ama ağzında diş kalmıcak die :S
yarın geçici dişlerm takılcak sanırım kçültme yapılcak .. inş. içime siner.. korkuyorum çok kötü olur diye ..

yok cnm ya ne alaka kalmasa bile bi tane dişle köprü yapar yine yapar hiç olmadı implant yaptırırsın en azından ben öyle düşünüyorum bende 20 yaşındayım hiç korkmuorum ilerde dişim kalmazsa diye çünkü öbür türlü daha kötüydü sürekli sorun yaşıyordum eminim seninkilerde çok güzel olcakk hiç takma kafana:1hug:

-tatlicadiarzu-
yok cnm ya ne alaka kalmasa bile bi tane dişle köprü yapar yine yapar hiç olmadı implant yaptırırsın en azından ben öyle düşünüyorum bende 20 yaşındayım hiç korkmuorum ilerde dişim kalmazsa diye çünkü öbür türlü daha kötüydü sürekli sorun yaşıyordum eminim seninkilerde çok güzel olcakk hiç takma kafana:1hug:

dimi ya..burayı en çok buunun için seviyorum..birbirini anlayan insanlar..
geçici dişlerle ne kadar süre kalıcam utancak seviyede kötü mü duruyolar acaba? :uhm:

-tatlicadiarzu-

dimi ya..burayı en çok buunun için seviyorum..birbirini anlayan insanlar..
geçici dişlerle ne kadar süre kalıcam utancak seviyede kötü mü duruyolar acaba? :uhm:

=) valla cnm bende kestiği ilk gün orda kendi diş yaptı o gerçekten kötüydü batıyordu yemek yiyemiyordum 2 gün sonra gerçek geçici dişim geldi o baya güzel geldi utancak gibi olmadım gerçi pek gülmedim ağzı kapalı felan güldüm ama olsun yemek yerken çok zorlanmadım 2 3 günde o durdu sonra gerçek kaplamalar geldi. sende geçiciler varken çok dışarı çıkma fazla gülme geçiştirirsin öyle kaplamalar olunca bol bol gülersin havanı atarsınkaydirigubbakcemile2

selam hanimlar.lütfen yarimci olurmusunuz.zirkonyum porselen yaptirmak istiyorum.ankarada tavsiye edebileceginiz iyi bir estetik dis hekimi varmi.1hafta sonra ankarada olacagim.lütfen bilginiz varsa yardim edin nooooluur.hoscakalin,sevgiyle kalin

peki yaptırırken acıyormu..ben 16yaşındayım dişlerımden nefret edıyorum cok ayrıklar banada yapılırmı bu dişler

peki yaptırırken acıyormu..ben 16yaşındayım dişlerımden nefret edıyorum cok ayrıklar banada yapılırmı bu dişler

iğne vurunurken acıyor tabi o da doktorun eli ağırsa iğne yaptırmadan önce fısfıs sıktırırsın birde hissetmezsin bide törpülerken ses rahatsız ediyor beni o kadar. eğer dişlerin sağlamsa yaptırma cnm şimdi yeni birşeyler çıkmış ayrık dişlerin arasını dolduruyorlar galiba araştırırsın ya da dr sorarsın hem çok ayrık değilse yaptırma hem daha 16 yaşındasın yapmazlar çünkü çene yapın daha oturmadı şimdi yaptırırsan ilerde dişlerin önde durur ve çok çirkin görünür en erken 18 19 olmalı birde senin gelişimine bağlı ağız yapına bağlı

ayrılıkvaktii naptınnn dişlerii sesin çıkmıyorr?

iki halin arasında uçurum var gerçekten kokoş, gayet başarılı sengözlerimebaksanab

başka porselen diş yaptıran yok mu yani ..?:uhm:
herşeyin fotosu çekilip paylaşımı yapılıyor burda bunun da yapılması çok isabetli olmuş..:smiley-cool:

çok güzel olmuş dişlerin canım..zemuszemus

başka porselen diş yaptıran yok mu yani ..?:uhm:
herşeyin fotosu çekilip paylaşımı yapılıyor burda bunun da yapılması çok isabetli olmuş..:smiley-cool:

çok güzel olmuş dişlerin canım..zemuszemus

çok teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan

yapıldı bnmkilerde gayet hoş duruyo ama azcık renk farklılığı var onu da bi ay snra filan kaplanmayan dişlerme beyazlatma yaparak halledicem memnunum ben yakında fotoğrafını koyarım =)):sm_cool:

oo süperr cnm sabırsızlıkla bekliyorum güle güle kullanopuyorumnanaktan

Back