- Konu Sahibi kokoshatun
-
Yukarıda alıntı yazılarda zirkonyumun ne kadar zararlı olduğu , önemli araştırmalar sonucu ortaya çıkmış .Gösterilen kaynak çok önemli bilimsel verilere dayandırılmış .Sağlık çok önemli lütfen dikkat edin .
afyonda hangi dr a gittiniz acaba özelden mseaj atar mısınızwuwwww cnm çok pahalı söylemiş başka dr gitseydin araştırsadın valla afyonda fiyatlar böyle sıradan bi dr da gitmedim yanlış anlama cnm benim ama ona yaptırma ben altlarıda yaptırıcam ben 12 tanesini istedim dr hayır dedi sağlam dişlerini yapmam görüntü için o dişlere kıyamam kaplama iyi bişey değil sonuçta kendi dişin gibi olmaz dedi 8 tanesine zor ikna ettim düzgün olan dişlerini felan sakın ellettirme şimdi o kadar doğal yapıyorlar ki belli bile olmuyor kıyma o dişlerine ne olursa olsun kendi dişin yazık değil mi o dişlere para için yapılmamalı böyle meslekler nasıl vicdan var bu insanlarda anlayamıyorum...
hepsimi porselen kaplama...öyleyse çok başarılı ve doğal duruyor..sanırım zirkonyum kaplama...güle güle kullan...
ben de erzurum da diş kliniğinde tel taktıracaktım uzun süre tel takmak istemediğimden vazgeçtim. fiyatların arasında niye bu kadar uçurum var ki :S uygun bir fiyat olsa erzurum da yaptırırım ama ben 15 tatilde edirnedeki bir doktora yaptıracağım empress kaplama daha iyi oluyormuş 1 diş için 600 lira demişti :Sselam zirkonyum diş için erzurumda 1 adet diş için 15 euroile 450 tl arasında değişen fiyatlar aldım şaştım kaldım...
[ımg]http://img191.imageshack.us/img191/1015/83542839.jpg[/ımg] kızlar tam bi felaketti dişlerimm küçükken düşmüşüm burnumda kıkırdak oluşmuş o zamnadan beri ağzım açık yatarmışım damağım çukurlaşmış dişlerim bozuk çıkmış hep bi diş problemim vardır bu yüzden hatta diş etimde kist vardı onu bile yarıp aldılar düşünün çok çektim lütfen siz dikkat edin diş sağlığınıza...
yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar....
yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?