• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen Dilerimizin fotorafn ekip, paylamaya var msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim kendi dişlerim harikaydı.Ne bır çürük ne bir bosluk inci gibiydi.Fakat bır kaza sonucu ön dişlerin tamamı kırıldı.1 aylık uzun gelen zaman sonrası porselen kaplama arasında kopru yapıldı.Düştüğümde aldığım darbe sonucunda üst ıkı dısım kokten cıktı.Maalesef eskısı gbı olamadı ama doktorum yapabılecegının en ıyısını yaptı.En kısa zamanda fotoğrafları koyarım.Porselen diş kendı dısın gbı sağlam asla olamaz arkadaşlar

Son düzenleme:
arkadaşlar bnım üst ön dişlerımın baştan 2.si sağlı sollu içrde biraz öndekilerle 4 tane onları yaptırmak istiyorum ama biraz içerde olduğu için arkadan felan dişlerimi çekerlermi..bu ara lamine ne oluyo tam olarak ..kaplamada dişleri çektikleride biliyorumda lamine yi bilmiyorum

Canım lamine dişin ön kısmından çok az bir aşındırma yapılarak takma tırnak gibide düşünebilirsin bunu dişe özel yapıştırıcısı ile yapıştırılıyor.Ama nacizane tavsiyem doktora gittiğinde zirkonyum hakkında bilgi almandır .Fiyat olarak aynı olmalarına rağmen zirkonyumun dişe uyumu ve dayanıklılığı daha fazladır.Netten de araştırabilirsin öptüm zemuszemus

Kokoscum gerçekten çok güzel ve doğal olmuş güle güle kullan,ben de ön dişlerimi zirkonyum yaptırmak istiyorum da nerede yaptırdığını öğrenebilir miyim, bir sakıncası var mı?Doğal durma endişesi yüzünden bir türlü cesaret edemedim.

Son düzenleme:
""""ALINTIDIR""""" Arkadaşlar internette yayınlanan bir yazıda zirkonyum hakkında yazılanları okuyun lütfen .
Bizim ülkemizde bilinmeyen çok önemli bir şey zirkonyum dişlerin maalesef radyoaktif madde içerdiği .Zirkonyum dişler avrupa ve amerikanın birçok yerinde yasaklanmış durumda .Hiç allerji yapmadığı söylenen zirkonyum dişler takıldıktan 5 veya 6 ay sonra çeşitli allerjik reaksiyonlara ve diş eti çekilmelerine sebep olmaktadır .Amerikadaki bir enstütüde yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır .Bu araştırmalara diş hekimlerinden gelen şikayetler yol açmıştır .Önümüzdeki yıllarda insanlara mükemmel diye sunulan bu madde kansere yol açacaktır . Çünkü zirkonyum radyoaktif madde içermektedir .
ALINTIDIR

""""""""ALINTIDIR Metal desteksiz olarak hastalara uygulanan Zirkonia Kopruleri* 5-6 ay sonra hasta agzinda* dis eti cekilmelerine* kole ve dis etlerinde bir takim degisik tipte allerjilere neden olmaktadır Radyoaktif ve magnet ozellikler tasımaktadir. Cunku Zirkonyum mineralini Yitrium minerali ile stabilize hale getiriyorlar.
madameli.com - Zirkonyum diş ve olumsuz etkileri
Zirkonyum ve Yitrium tabiatta yalniz basina bulunmayip* Thorium* Hafnium ve Uranium gibi* Radyoaktif elementlerle bulunmaktadir. Yitrium ve Zirkonyum bulundugu elementlerden cekilirken* bir takim Radyoaktif izotoplari kendi izotoplarina cekerek birlesiyor. Bu arada Atom elektronlarinin hizlari yukselerek* minerali* Radyoaktif ureten elementlerin* elektron hizlarina yaklastiriyor.

Dolayisiyla hasta agzinda disetleri cekilmelerine* dis eti alerjilerine* ve renk degistirmeye sebep oluyor. Metal desteksiz olarak hastalara uygulanan Zirkonia Crown ve Kopruleri* 5-6 ay sonra hasta agzinda* dis eti cekilmelerine* kole ve dis etlerinde bir takim degisik tipte allerjilere sebep olmaktadır . . Cunku Zirkonyum mineralini Yitrium minerali ile stabilize hale getiriyorlar.* Zirconium hakkindaki araştırmalar calisan bir cok hekimin sikayetleri uzerine yapilmistir.Şu an Avrupa ve Amerika gibi gelismis ulkelerde Zircon dis yapimi neredeyse durmus durumdadir.
Rapor ve Kaynaklar;

http://webmineral.com/data/Zircon.shtml>
GRapi= 0 (Gamma Ray American Petroleum Institute UnitsALINTIDIR"""""""

Yukarıda alıntı yazılarda zirkonyumun ne kadar zararlı olduğu , önemli araştırmalar sonucu ortaya çıkmış .Gösterilen kaynak çok önemli bilimsel verilere dayandırılmış .Sağlık çok önemli lütfen dikkat edin .

Aaa çok şaşırdım benim de dişlerim porselen ve zirkonyum kaplamaakannehir

Yukarıda alıntı yazılarda zirkonyumun ne kadar zararlı olduğu , önemli araştırmalar sonucu ortaya çıkmış .Gösterilen kaynak çok önemli bilimsel verilere dayandırılmış .Sağlık çok önemli lütfen dikkat edin .

bende zirkonyum düşünüyordum daha doğal olduğu için şimdi şüpheye düştüm

ya süper olmuş bnmde ön dişlerim hiç hoş değil ama cesaret edemyrm herkeste olur ya dişçi fobisi bnmkide o cinsten işte:(

wuwwww cnm çok pahalı söylemiş başka dr gitseydin araştırsadın valla afyonda fiyatlar böyle sıradan bi dr da gitmedim yanlış anlama cnm benim ama ona yaptırma ben altlarıda yaptırıcam ben 12 tanesini istedim dr hayır dedi sağlam dişlerini yapmam görüntü için o dişlere kıyamam kaplama iyi bişey değil sonuçta kendi dişin gibi olmaz dedi 8 tanesine zor ikna ettim düzgün olan dişlerini felan sakın ellettirme şimdi o kadar doğal yapıyorlar ki belli bile olmuyor kıyma o dişlerine ne olursa olsun kendi dişin yazık değil mi o dişlere para için yapılmamalı böyle meslekler nasıl vicdan var bu insanlarda anlayamıyorum...
afyonda hangi dr a gittiniz acaba özelden mseaj atar mısınız

selam zirkonyum diş için erzurumda 1 adet diş için 15 euroile 450 tl arasında değişen fiyatlar aldım şaştım kaldım...

selam zirkonyum diş için erzurumda 1 adet diş için 15 euroile 450 tl arasında değişen fiyatlar aldım şaştım kaldım...
ben de erzurum da diş kliniğinde tel taktıracaktım uzun süre tel takmak istemediğimden vazgeçtim. fiyatların arasında niye bu kadar uçurum var ki :S uygun bir fiyat olsa erzurum da yaptırırım ama ben 15 tatilde edirnedeki bir doktora yaptıracağım empress kaplama daha iyi oluyormuş 1 diş için 600 lira demişti :S

tel taktır. 2 sene değil 10 sene dursa bile tel taktır. hatta ömür boyu telle dolaşmak bile protez dişle dolaşmaktan daha hayırlı daha güzel daha içine sinen bir şey olacak

siz koymadınız ben koyayım barii:delphin:

canım ya bende bugün kestirdim dişleri. porselen kaplama olacak. çok kötü şu an. doktor geçici bir diş yaptı ama baştan savma tamamen yamuk yumuk dipleri çok kötü. ben bir hafta böyle gezecekmişim. porselenler nasıl duracak acaba çok pişmanım ve korkuyorum

yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar....

Eklentiler

• $Fotoğraf0624.jpg
    $Fotoğraf0624.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 121
  • $Fotoğraf0622.jpg
    $Fotoğraf0622.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
[ımg]http://img191.imageshack.us/img191/1015/83542839.jpg[/ımg] kızlar tam bi felaketti dişlerimm küçükken düşmüşüm burnumda kıkırdak oluşmuş o zamnadan beri ağzım açık yatarmışım damağım çukurlaşmış dişlerim bozuk çıkmış hep bi diş problemim vardır bu yüzden hatta diş etimde kist vardı onu bile yarıp aldılar düşünün çok çektim lütfen siz dikkat edin diş sağlığınıza...

çok değiştirmiş ya.çok iyi olmuş

Back