• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen Dilerimizin fotorafn ekip, paylamaya var msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şunu merak ediyorum.acaba dişlerinizi yaptırdıktan sonra dudak duruşunuzda değişiklik oldu mu

zirkonyum yaptırdım dişlerim çok eğriydi ve kırıldığı için mecbur kaldım üst çenem ileride olduğundan dudağım ister istemez silikonlu gibi oldu o yüzden tekrar dişçiye gittim kanal tedavisi yaptırıp geriye doğru aldırdım şimdi daha iyi oldu üst çenen ilerideyse benimki gibi ister istemez dudak değişiyor dolgun görünüyor....(ben zaten dişlektim)

Bu zirkonyummu porselen mi.güzel görünüyor.eski foto da alabilir miyiz mümkünse.kendi dişlerimin vehametiyle kıyaslıcam da :(

eski hali çok kötü olduğundan maalesef foto yok:( hiç çektirmedim yani..yorumlar için çok teşekkür ederim...
ayrıca resmine baktım 6 diş daha estetik duruyor ışığa çıktığında özellikle.....

Son düzenleme:
eski hali çok kötü olduğundan maalesef foto yok:( hiç çektirmedim yani..yorumlar için çok teşekkür ederim...
ayrıca resmine baktım 6 diş daha estetik duruyor ışığa çıktığında özellikle.....

ya esracım karar veremiyorum.19 diş dendi bana.dişlerim ayrık ve küçük.bu yüzden sadece önleri yaparsak koca koca dişler olur dediler.ama 19 dişde çok geldi bana.sonuçta ne olursa olsun ana diş gibisi yok.ilerde problem yaşatabilir

ya esracım karar veremiyorum.19 diş dendi bana.dişlerim ayrık ve küçük.bu yüzden sadece önleri yaparsak koca koca dişler olur dediler.ama 19 dişde çok geldi bana.sonuçta ne olursa olsun ana diş gibisi yok.ilerde problem yaşatabilir

19 diş çok fazla bence de bana sorarsan başka bir dişçiye git zirkonyum değil de lamine yaptır çünkü dişlerin var sonuçta ve dolgu ile halledilebilcekse dokundurtma sonuçta estetik olarak tamam iyi duruyor ama sonuçta yapay bir şey mecbur kalmasam yaptırmazdım....seni çok iyi anlayabiliyorum...yaptırmak istersen de üst 6 yaptır bence....İstersen de alt 6 yıda yaptırırsın geri kalanını metal destekli de yaptırabilirsin sonuçta.....Ayrıca porseleni çok ince yapan yerler var ...teknisyenin ustalığı önemli..dişlerini çok büyük keserse doğal olarak üsttekiler de çok büyük ve kaba olur.....

19 diş çok fazla bence de bana sorarsan başka bir dişçiye git zirkonyum değil de lamine yaptır çünkü dişlerin var sonuçta ve dolgu ile halledilebilcekse dokundurtma sonuçta estetik olarak tamam iyi duruyor ama sonuçta yapay bir şey mecbur kalmasam yaptırmazdım....seni çok iyi anlayabiliyorum...yaptırmak istersen de üst 6 yaptır bence....İstersen de alt 6 yıda yaptırırsın geri kalanını metal destekli de yaptırabilirsin sonuçta.....Ayrıca porseleni çok ince yapan yerler var ...teknisyenin ustalığı önemli..dişlerini çok büyük keserse doğal olarak üsttekiler de çok büyük ve kaba olur.....

AH keşke olsa çağdaş kışlalıoğlu cem erdoğan bi çok ünlü hekime de gittim 20 diş diyolar.lamine mümkün değil bende .aralar çok geniş çünkü.bakalım nolacak

AH keşke olsa çağdaş kışlalıoğlu cem erdoğan bi çok ünlü hekime de gittim 20 diş diyolar.lamine mümkün değil bende .aralar çok geniş çünkü.bakalım nolacak

full seramik yaptır laminenin daha sağlamı en doğal o duruyormuş ama bilen birine girmen lazımçünkü onun kesimi daha farklı oluyormuş bilsem full seramik yaptırırdım

$DSC00254.jpg
Dişlerim zirkonyum yapılmadan önce

çok teşekkür ederim. uygun fiyata, iyi yapabilecek bir doktor ve
düzenli bir bakım ile zirkonyum o kadar da 'asla' denecek bi durum
gibi lanse edilmemeli bence.tabiki kimse dişleri hem sağlam hemde
estetik açıdan sorunsuzken yaptırmak istemez.ancak insan psikolojisini
etkileyecek, dünyadaki en güzel şeylerden biri olan gülümsemeden bizi
mahrum bırakabilecekse neden olmasın.diş hekimini iyi seçmek lazım.
1 ile 1 buçuk ay arasında tamamlanan bir operasyon.maddi ve manevi
olarak kolay değil ancak sonucunda mutlu olacaksanız özgürce
gülümseyebilecekseniz bence değiyor.

Kepez'de kanal üzerinde Nur pastanesinin üstü Ümit Akın.
Açık adresini bilmiyorum ne yazıkki
ücret olarak beni tanıdığı için baya indirim yaptı.Toplamda
çok fazla diş yaptırdığım için de indirim yaptı.toplam 16 diş 250
tl'den 4 bin tl tuttu.Gidin bir görüşün.ne olursa olsun dışarıdaki diğer
hekimlere göre daha uygun bir fiyat olacağı kesin.250 olmazda
350 olur.ben çok araştırdım.Antalya'da 500 tl'den aşağı bulamadım

Kepez'de kanal üzerinde Nur pastanesinin üstü Ümit Akın.
Açık adresini bilmiyorum ne yazıkki
ücret olarak beni tanıdığı için baya indirim yaptı.Toplamda
çok fazla diş yaptırdığım için de indirim yaptı.toplam 16 diş 250
tl'den 4 bin tl tuttu.Gidin bir görüşün.ne olursa olsun dışarıdaki diğer
hekimlere göre daha uygun bir fiyat olacağı kesin.250 olmazda
350 olur.ben çok araştırdım.Antalya'da 500 tl'den aşağı bulamadım

anladım canım çok teşekkür ederim ...numarası var mı peki..?

vhalla bayıldım dişlerine...

çok sağol seninkiler daha güzel olsun
Diş hekimi Ümit Akın tel:0505 6481822

Back