senin de yok değil popon aslında ideal duruyor bizimkiler ama büyürse de fena olmaz heralde. valla kilolu ya da büyük falan çıktığı yok fotoda baksana belim kopacak gibi çok zayıfım ya 46 kg :/ kilo alabilsem aslında popoma da gider heralde.
Cnm sende zayıfsın gördüğüm kadarıyla ve pantolonun duruşundan popo yok gibi küçük gibi geldi bana..
valla fotodan öyle gelmiş olabilir pekte zayıf sayılmam kilom 56 kalçalarım 98 cm yani sayfada yakınanlar gibi dümdüz değil
Cnm ben 26 yaşındayım(maş.)tatlım 18ne gelınce hersey duzelıyor benım kılom yok 166 50 kıloyum ama 88 goguslerım 60 belım ve 90 popom var baya unludur popişlerimama bunu kıloyla alakası yok vucut tıpıyle alakası var benım ananemden tut kucuk kardesıme kadar boyle ama 18ıne gelınce gobegn sıfır kalıo ama popun ve goguslerın dolgunlaşıyor m.etme yanı benım oyle oldu :)
Tamam tamam çok zayıf değilsinvalla fotodan öyle gelmiş olabilir pekte zayıf sayılmam kilom 56 kalçalarım 98 cm yani sayfada yakınanlar gibi dümdüz değil
kızlar silikonlu külotlar var onlardan denesenize.bende vardı gayet hoş duruyo.fakat şimdi kilo aldığım için kullanmıyorum.bende çok takıyodum popom yok hiç bi giydiğim yakışmıyo diye araştırırken yine kadınlar klübünden öğrendim böyle bişi olduğunu.penti mağazalarında satılıyo fiyatıda 26 küsür bişeydi.
üşenmedim kalkıp çektim şimdi :) önerilerinizi alıyım büyütmeli mi? Eki Görüntüle 431397
üşenmedim kalkıp çektim şimdi :) önerilerinizi alıyım büyütmeli mi? Eki Görüntüle 431397
:):):)olsun kız valla kafaya takan varsa diye yazdım burdan öğrensinler diye.kilo alıncada direk oraya gitmiyo ki:)doğal bi yöntem bulursan sölede bende uygulayayım küçüld yine benimki bu aralar:)
Eki Görüntüle 429486 Eki Görüntüle 429485
bu hareketleri hergün yapabildiğin kadar yap çok olmasa bile kesin faydasını görürsün....
bence büyütme hatta küçült bile.yeterince büyük bence.benimki biraz daha büyük ve küçültmek için yapmadığım şey kalmadı
Resimlerde insan olduğundan daha kilolu gösteriyor, isterseniz popo ölçülerimizi yazalım farkı göreceksiniz.
bence insanlar resimlerde dışarda olduğu gibidir.farketse bile öyle aşırı bir fark olması imkansız.ölçüleriniz 90 cm olsa nolur düzgün bir popoya sahip değilseniz..ölçü değildir önemli olan bence,kesinlikle görünüm daha önemli.öyle resimlerde kilolu çıkmışım normalde zayıfım diye kimse kendini kandırmasın normalde poposu 80 cm olan birisinin resimde 90 gibi göründüğü nerde görülmüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?