- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Benim keşfet hep makyaj ve dizi videolarıyla dolu aratıyorum da ...Yanlis yonlendirmeyin lutfen calisma prensibi bu degil.
Arattiginiz seylere gore belirleniyor olabilir mi hic?
Ben instagramda konu aratmadim hic mesela, birine bakmak icin aratiyorsam anca ismiyle aratiyorum
Benim kesfetimin bos mu olmasi lazim o zaman
Bilmiyorum onu nasıl bulacağım. Mesela dün önerilen arkadaşlar da bir kadin vardı bunu bizimkinin hangi arkadaşı takip ediyor da bu çıkıyor dedim kadının profile girdim binlerce takipçisi var nerden bulacağım içinde bizimkinin arkadaşı var mi yok muEvet takip eden arkadaslarin var mi peki o sayfalari?
Esin takip ediyo mu? Bunu gorebilirsin! Iyide arkadasi takip ediyosa napacaksin?Bilmiyorum onu nasıl bulacağım. Mesela dün önerilen arkadaşlar da bir kadin vardı bunu bizimkinin hangi arkadaşı takip ediyor da bu çıkıyor dedim kadının profile girdim binlerce takipçisi var nerden bulacağım içinde bizimkinin arkadaşı var mi yok mu
Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Onu sen bileceksin ben bilemiyorum :) fakat oturup konuşabilirsin suçlayıcı değil de yapıcı bir tavırla .eşine güveniyorsan sorun yok zaten .Başka sorun derken mesela burada okuyorum eşimle 1 senedir yakinlasmiyoruz yok tv izliyor kendini tatmin ediyor yok telefon da izliyor filan diyorlar ama bizde o anlamda bir sıkıntı yok ki hatta cinsellik konusunda kendisi ölüp bitiyor yani çok afedersiniz bunlar mahrem şeyler ama yani resmen deliriyor benim için tabiri tam ona gore ama bu nerden çıktı anlamadim
Yok o etmiyor ama arkadaşları için birşey yapamam. Ama o instagram hesabını açması çok şart değildi olmazsa ölmuyorsun yaniEsin takip ediyo mu? Bunu gorebilirsin! Iyide arkadasi takip ediyosa napacaksin?
Kk olmazsada olmuyozda sende gelip dert acmissin:) eglence adi uzerindeYok o etmiyor ama arkadaşları için birşey yapamam. Ama o instagram hesabını açması çok şart değildi olmazsa ölmuyorsun yani
Konuşsak ne değişecek hep saçma sapan açıklamalar e ben izlemiyorum ama çıkıyor e benim suçum mu vs vs sanki bu gereksiz hesabı acmasa ne olurdu sanki ne gerek vardı benim yok hesabım sanki birseyi mi eksik.Onu sen bileceksin ben bilemiyorum :) fakat oturup konuşabilirsin suçlayıcı değil de yapıcı bir tavırla .eşine güveniyorsan sorun yok zaten .
Sanırım evet. Bir kez eşimin instagramından butiklere bakmıştım. Eşim hep futbol bake. Keşfet kısmında hep butik çıkınca noluyo bi instagrama ya demişti. Öncesinde ben baktığım için butikler çıkmıştı işte.Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Tamam akşam bakacağım tabi silmediyseİnstagramda ayarlar bölümünde arama geçmişi var orayı kontrol et nelere baktıgını görürsün benımkini öyle yakaladım ben
Evet.Peki arkadas önerileri neye göre cikiyor? Arkadasimin arkadasi gibi mi?
Ben bunları arama tuşuna basınca çıkıyor arkadaş önerileri de eşinizin dediği gibi arkadaşları takip ediyorsa sizede öneriliyorBende eşimin instagramı var ben bir şeye baksam hep onla ilgili videolar resimler çıkıyor neye bakıyorsan çoğunlukla onla ilgili şeyler çıkar birde trend olan haber videolar cıkıyor