Popo altı lipo ile düzeltilir. Ben karın germe ve lipo olduğum için daha öncesi vücutta çok yag yoktu. Belki senden yeterli miktar yag çıkar Ve popoya dolgu olurcanm süpersin,tektar geçmiş olsun,brnimde popo altında katlntı şeklinde yağ bitikmesi var,popo üstlerinde de boşalma var çok canım sıkkın,bana nsıl işlem ugulanr,popo altından az yağ adırsam dümdüz olur mu popo altı
Hımm anladım canımPopo altı lipo ile düzeltilir. Ben karın germe ve lipo olduğum için daha öncesi vücutta çok yag yoktu. Belki senden yeterli miktar yag çıkar Ve popoya dolgu olurBu arada İşte popo altı,Belkide bacakdan alınan yağlarla şekillendirme incelmede olur. Gevşeme varsa cihazlarla sıkılaştırmada yapılabiliyor.
Popo protez daha kalıcı bir işlem evet ama meme protezden iki kat fazla ücreti :) Ayrıca selülit işleminde yapıldı bana. Bakalım bekleme sürecindeyizUfak tefek selülitler kalırsada vellashape cihazına gireceğim,belki üst bacaklar içinde girerim. Daha sıkı olur hem ..
15-20 bini gözden çıkartmak gerekiyor,popo protez olacaksa.! Popo protezin fiyatı yüksek çünkü,meme protezden pahalı. Ama iyi araştırmak lazım,popoya meme protezi takan doktorlarda varmış Allah muhafazaHımm anladım canım
Valla ben 11.000 e olmuştum meme amaliyatını bayağ pahalı işlemmiş şaşırdım, bir yandan 3. çocuğu düşünüyorum şuan yaptırsam tekrar kilo alırım,ama 3. olursa ondan sonra hemen yaptırmak istiyorum sıkılaştırma zor mu acaba sadece cihazla mı yapıyorlar,popo altından katlantı olan yağları alsa yine yeter :) ordan alınanlar popoya gider bayağ işlem var aslında bakalım bana ne kadara maal olucak şuan biraz sıkışığız kredi çektim ama aklımda bu işlem araştırıyorm bende
BENİM BÜYÜK SORUNM VAR ARZUMMMMMMM
30 KİLO VERDİM 2.KIZIMDA VE SAĞLIKSIZ DİYETLE BACAKLARDAKİ KASLAR GİTTİ VE bacaklarım sallanıyor gibi yürüyünce özellikle bikinide iç bacak arka bacak çok sallanıyor gibi bunun çaresi ney sıkılaştırma işlemimi
Kızlar bişey sorayım size.. Bu ten rengi dövme.. Yapılan yer güneşte bronzlaşınca, ya da solaryum, ten rengi dövme yapılan yer de bronzlaşır mı? Yoksa orası hep dövmenin renginde mi kalır? Bilginiz var mı? C ChAneL81Canim bende arzuma katiliyorum bacaktan cok fazla yag alininca cok kotu dalgalanma cukur olur
Ben olsam izi tercih ederdim nede olsa uzerine kalici bir makyaj yaptirdim gorunmezdi bile meme ucunda ... iyi dusun canim kalici olmayan bir sey icin o guzelim bacaklarina kiyma bence.. karindaki iz le memedeki izlerim cok farkli benim memede dokununca hic hissetmiyorum izleri ama karin gobek semsert
Hah ağzını öpeyim :)))
Ben önümüzdeki hafta doktoruma gideceğim. Alt katında iyi bir dövmeci var. Unutmazsam girip soracağım bu ten rengi dövmeyi
Bence o dovme ayni renkte kalir evet bronz olunca renk farkliligi cikar kotu durur meme basi gunes gormedigi icin iyi ama gorunur bir bolgeye yaptirmak hos durmaz bence ..
Aynen C ChAneL81 Hatta internet üzerinden satılıyor o krem. Katalog renklerine güvenmediğim için almadım şimdiye kadar. Ama iki ton almak daha iyi mantıklı,,haklısınBence o dovme ayni renkte kalir evet bronz olunca renk farkliligi cikar kotu durur meme basi gunes gormedigi icin iyi ama gorunur bir bolgeye yaptirmak hos durmaz bence ..
arzum77 evet bir fondoten var izleri kapatan ama gel gorki bir ay boyunca tenimiz bronzlasinca baya bir renk degisimi oluyor onun icin tutturmak zor olur tam rengi yada bir acik bir koyu tup alim ikide bir karisim hazirlamak gerek
CanımArzumm maşallah ben uzun süredir foruma takılamıyordum sen neler yapmışsın böyle nasıl değisimlere ugradın tahmin etmesi zor degil süper bi görünüme sahip oldugun kesindir ama sen beni izlemedigin icin artık fotolarini göremiyorum Gecmiş olsun keyfini sürmen dilegi ile
HoşgeldinHayırlısı olsun cnm :)
Emin'im çok güzel olmuştur, güle güle kullan popişini :)
Ben de istiyorum bi karar verebilsem hemen gidicem Hasan Bey'e.
Öpüyorum çok sevgiler :)
HoşbuldummmHoşgeldinmjoy_83
Popo bu,güzel olmazmı yaa
Valla çok kolay geçti benim ameliyatım. Benim endişelerim vardı nasıl oturur kalkarım diye ama ilk günden popo üstüne oturdum yattım kalktımKii lipo ve selülit işlemleride oldu ..
Düşünüyorsan tavsiye ederim YaniYaza kadar kıvamı duruşu daha güzel olur,hazır oluruz
Aldım izlmeyeHoşbuldummm
Ayyy çok heyecanlandım şimdi yaa
Hani her yerim silikon olacak acaba bi sorun olur mu diye korkuyorum.
Ama gerçekten ihtiyacım var bi görüşeyim en iyisi mi :)
Bu arada fotoğraflarını görebilmem mümkün mü :)
Merhaba...Merhaba ben de popomu yaptırmayı dusunuyorum resminizi gorebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?