• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo Protez,lipo,yağ dolgusu..

Lipo ile alınan yağları popoya enjekte ederek dolgunlastirma islemi mümkün müdür bilgisi olan varmi

Arzum teşekkürler cevap için:)
Ben de resimlerini görebilir miyim?
İstanbul'da doktor olarak Gökhan haytoğlu ve Ercan Karacaoğlu var aklımda? Belki başka doktorlarda vardır ama bunlar rastgele görüp biraz araştırdıklarım. Belki Hasan fındık da olabilir. O yüzden merak ettim. İstediğim vücudu da ekledim. Bu resimle gidicem.
Boyu. 1.70 kilom 60. Pekte hayal değil sadece maharetli bir doktora ihtiyacım var:)
Fotoğrafı olmayanları izlemeye alamıyorum maalesef ...
Aklındaki doktorlarla görüşüp karar verirsin muhakkak ;)

arzum77 arzum77 merhabalar..

Forumda oldukça aktifsiniz. Çoğu konunuzu okudum. Cesaretiniz harika.. Hemen hemen tüm sonuçlarınızdan da epey memnunsunuz sanırım.. Sizi izliyorum.. acaba fotolarınızı görmem için beni izleyebilir misiniz?

(ben meme küçültme yaptıracağım.. yanlış anlaşılma olmasın.. sadece sonuçlarınızdan bu kadar memnun olunca merak ettim.. ve de ameliyat izleri, iyileşme süreçleri vs vs için..)

arzum77 arzum77 merhabalar..

Forumda oldukça aktifsiniz. Çoğu konunuzu okudum. Cesaretiniz harika.. Hemen hemen tüm sonuçlarınızdan da epey memnunsunuz sanırım.. Sizi izliyorum.. acaba fotolarınızı görmem için beni izleyebilir misiniz?

(ben meme küçültme yaptıracağım.. yanlış anlaşılma olmasın.. sadece sonuçlarınızdan bu kadar memnun olunca merak ettim.. ve de ameliyat izleri, iyileşme süreçleri vs vs için..)
Merhaba.. Ben meme büyütme oldum yalnız,küçültme yada toparlama degil. Gögüs ucu kesisi ile ameliyat oldum,yani küçültmede oldugu gibi izlerim yok. Ameliyat izim sizinkiyle uyuşmaz :))
Sonuçlarımdan memnunum evet. Bu yüzden memnun olmadığını yerleri sırasıyla yaptırıyorum :)) Her ameliyatımın konusunu açtım,süreçlerin açtığım konularda yazıyor.
Fotosu olmayan üyeleri izlemeye alamıyorum özür dilerim.

Albümü olmayanı eklemiyorsun hayatım bn sana resim atarım gorrrr beni:)

Merhaba arzu popodan iğne olamadığını yazmışsın ilk günlerde bu sürekli bir durum mu ?
Ben de meme protezi oldum 1.5 sene önce suan benm için yok gibi. Hiçbir rahAtsızlık hissi vermiyor uzerine uzanıyorum senin poponda bu sekilde mi?

Merhaba arzu popodan iğne olamadığını yazmışsın ilk günlerde bu sürekli bir durum mu ?
Ben de meme protezi oldum 1.5 sene önce suan benm için yok gibi. Hiçbir rahAtsızlık hissi vermiyor uzerine uzanıyorum senin poponda bu sekilde mi?
Popoda protez varken iğne vurulması yasak tabi. Hem protez delinir hemde yapılan iğnenin etkisi olmaz. İlaç proteze enjekte edileceğinden :))
Bacaktan iğne vuruluyor.
Popo protez oturduğun yerde olmuyor,o bölgenin daha üst kısmında yer alıyor. Ancak arkaya doğru kendini geri attığında hissedersin ama tuhaf olan ben rahatsızlık duymuyorum :)) Agrı yada hissetme durumu yok.

Popoda protez varken iğne vurulması yasak tabi. Hem protez delinir hemde yapılan iğnenin etkisi olmaz. İlaç proteze enjekte edileceğinden :))
Bacaktan iğne vuruluyor.
Popo protez oturduğun yerde olmuyor,o bölgenin daha üst kısmında yer alıyor. Ancak arkaya doğru kendini geri attığında hissedersin ama tuhaf olan ben rahatsızlık duymuyorum :)) Agrı yada hissetme durumu yok.
Arzum benide izlemeye alirmisin lutfen.
Nasil album yapiliyor nasil foto ekleniyor bilmiyorum. Cok aktif degilim sadece ozelden foto gonderebilirum.Yakin da même protezi olucam ya béni korku sardi

Arzum benide izlemeye alirmisin lutfen.
Nasil album yapiliyor nasil foto ekleniyor bilmiyorum. Cok aktif degilim sadece ozelden foto gonderebilirum.Yakin da même protezi olucam ya béni korku sardi
Şu an albümlerim kapalı canım.
Korkma hiç,beklentini doktoruna iyi anlat. Zaten doktoruna güvendiysen ,kendinide iyi ifade edersen başarılı sonuç alırsın Allah’ın izni ile ;)

Bu ameliyat sonucu ile kışın bile tadını doya doya yaşayabilirim :KK66: Giyineceğim basit bir tayt bile olsa :KK66:
arzum77 arzum77 meehaba tatlim seni izlemeye aldım bende Fatih beyde popo yaptırmayı düşünüyorum hatta Emre bey yani yardımcısı ile WhatsApp sen yazıadım en büyük bana 480 takabilecegini söyledi senin silikon da benim istediğime yakın ama maalesef senin önce sonranı göremiyorum

arzum77 arzum77 meehaba tatlim seni izlemeye aldım bende Fatih beyde popo yaptırmayı düşünüyorum hatta Emre bey yani yardımcısı ile WhatsApp sen yazıadım en büyük bana 480 takabilecegini söyledi senin silikon da benim istediğime yakın ama maalesef senin önce sonranı göremiyorum

Benide takibe alırsan sevinirim :) meme yaptırdım bende şimdi sıra popoda

Merhaba.. Albümlerimi kapattım ama senin fotolarını gördüm,güvendim :) Özel mesaj ile birkaç fotomu atayım bak tatlım,fikrin olur ;)
Fatih bey,hangi Fatih?? Dagdelenmi? Ona forumda popo protez olan bir hasta vardı,hastaya meme implantı koymuştu popoyaaa... :ıslık: Birde YouTube da bir popo protez videosunda protezi ters koyuyordu . Bir doktor kendi sitesinde yazmıştıda :))

anlattıkların üzere doktorun hasan fındıkı merak ettim de internet sitesi bu mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back