Popo Protez,lipo,yağ dolgusu..

birde iki ay oldu lipo olalı incelme oldu fakat kiloda azalma olmadı çok ilginç değil mi?
Benimde çok kilo farkım olmadı :))
2 ay erken bir zaman ama,daha ödemleriniz vardır muhakkak. İncelme gördüyseniz çok güzel. Lipo olup incelemeyi hemen görmeyenlerde var. Bende incelemeyi hemen görenlerdenim :))
Öncesi sonrası foto atarmısınız bana özel mesajla? Bende size popo öncesi sonrası atayım
Fotosu albümü olmayanları izlmeye alamıyorum ..

sevgili arzum 77 foto ekledim ama beni takip edenleri işaretledim çok anlamıyorum arkadaşım

birde benim karın germe olmadı sadece lipo oldu

sevgili arzum 77 foto ekledim ama beni takip edenleri işaretledim çok anlamıyorum arkadaşım
Takip ettiklerim olarak ayarlarsan kontrol senin elinde olur Çünkü seni isteyen herkes takip edip görebilir albümü,ama takip ettiklerim yaparsan sen kimi takip edersen sadece onlar görür
Alıyorum seni takibe,bakayım fotolarına. Sende benim fotolara bakabilirsin

Umarım herkes görmüyodur fotoları

Bende yıllar önce göğüs toparlama ameliyatı olmuştum keşke protez koydurdaymışım pişman oldum seni förünce

Bende yıllar önce göğüs toparlama ameliyatı olmuştum keşke protez koydurdaymışım pişman oldum seni förünce
Toparlarma yaptırıp protez koydurmayanlar bir sene Sonra pişman oluyor genelde. Çünkü gögüs üst lobu boşalıyor yine..
Zaten sorun üstün boş durması Ve alttaki gevşeklik oluyor. Toparlanmada alttaki gevşeklik halloluyor,peki üst kısım?? Oraya protez koyulmayınca ödemler gidince yine üst boş duruyor maalesef..

Arzum, ben de lipo istiyorum selülitler gitsin sıkı dik bir popo hayalim. Lipo bunu sağlar mı?
Bir de lipo ve meme estetiğini aynı anda kaldırabilir miyim sence?
Teşekkür ederim.

Arzum, ben de lipo istiyorum selülitler gitsin sıkı dik bir popo hayalim. Lipo bunu sağlar mı?
Bir de lipo ve meme estetiğini aynı anda kaldırabilir miyim sence?
Teşekkür ederim.
:)) Lipo ile fazla yağlar alınır,şekillendirilir . Ama poponda şekillendirilecek kadar yağ varmı acaba?
Yada diğer yerlerden yağ çekilir (o kadar yağ varsa vücutta) popoya enjekte edilir ve sıkı dik bir popon olabilir tabi Eğer yağ varsa yeterli miktarda proteze ihtiyaç duyulmaz,benim karın germede hep yağlar alındığı için vücutta yağ yoktu. Bu yüzden protezle birlikte değerlendirildi..
Selülit işlemi farklı tabi .
Lipo ve meme estetiği aynı anda yapılır . Zor olmaz endişe etme. Ama doktorun durumunu değerlendirmesi gerek muhakkak

arzum77 karın germe lipdan oluşan tümsekli görüntüyü yokediyor mu acaba?

arzum77 karın germe lipdan oluşan tümsekli görüntüyü yokediyor mu acaba?
Eder tabiki. Zaten şimdiki göbek deligi altındaki tüm deri kesilip çıkartılıyor. Üst taraftaki deri çekilip dikiliyor,altındaki yağ dokusu alınıyor ve kaslar birbirine sıkı sıkı dikiliyor. Bu yüzden daha ince,yağsız ve sıkı bir karın derisi oluyor :)

Arzum teşekkürler cevap için:)
Ben de resimlerini görebilir miyim?
İstanbul'da doktor olarak Gökhan haytoğlu ve Ercan Karacaoğlu var aklımda? Belki başka doktorlarda vardır ama bunlar rastgele görüp biraz araştırdıklarım. Belki Hasan fındık da olabilir. O yüzden merak ettim. İstediğim vücudu da ekledim. Bu resimle gidicem.
Boyu. 1.70 kilom 60. Pekte hayal değil sadece maharetli bir doktora ihtiyacım var:)

Eklentiler

• IMG_7878.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 167
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…