- 3 Mart 2013
- 149
- 27
- 98
arzum77 bende fotolarını görebilirmiyim lipo okdum popo protez düşünüyorum şimdiİkinci aya 4 kala bir foto gelsin o zaman
Merhaba.. popoya mı lipo oldunuz daha önce? Anlamadım?arzum77 bende fotolarını görebilirmiyim lipo okdum popo protez düşünüyorum şimdi
hayır karın yan simit ve iç bacak lipo oldum şimdi popo protez düşünüyorumMerhaba.. popoya mı lipo oldunuz daha önce? Anlamadım?
Merhaba.. popoya mı lipo oldunuz daha önce? Anlamadım?
birde iki ay oldu lipo olalı incelme oldu fakat kiloda azalma olmadı çok ilginç değil mi?Merhaba.. popoya mı lipo oldunuz daha önce? Anlamadım?
Benimde çok kilo farkım olmadı :))birde iki ay oldu lipo olalı incelme oldu fakat kiloda azalma olmadı çok ilginç değil mi?
sevgili arzum 77 foto ekledim ama beni takip edenleri işaretledim çok anlamıyorum arkadaşımBenimde çok kilo farkım olmadı :))
2 ay erken bir zaman ama,daha ödemleriniz vardır muhakkak. İncelme gördüyseniz çok güzel. Lipo olup incelemeyi hemen görmeyenlerde var. Bende incelemeyi hemen görenlerdenim :))
Öncesi sonrası foto atarmısınız bana özel mesajla? Bende size popo öncesi sonrası atayım
Fotosu albümü olmayanları izlmeye alamıyorum ..
sevgili arzum 77 foto ekledim ama beni takip edenleri işaretledim çok anlamıyorum arkadaşım[/QUOT,
yandan iyi görünüyor fakat önden bakınca hiç fit değil zaten hemen hemen böyleydi göbeğim sadece simitler gitti gibi
öncesi foto kaydetmemişim maalesef sadece sonrası var
birde benim karın germe olmadı sadece lipo olduBenimde çok kilo farkım olmadı :))
2 ay erken bir zaman ama,daha ödemleriniz vardır muhakkak. İncelme gördüyseniz çok güzel. Lipo olup incelemeyi hemen görmeyenlerde var. Bende incelemeyi hemen görenlerdenim :))
Öncesi sonrası foto atarmısınız bana özel mesajla? Bende size popo öncesi sonrası atayım
Fotosu albümü olmayanları izlmeye alamıyorum ..
Takip ettiklerim olarak ayarlarsan kontrol senin elinde olursevgili arzum 77 foto ekledim ama beni takip edenleri işaretledim çok anlamıyorum arkadaşım
Umarım herkes görmüyodur fotolarıTakip ettiklerim olarak ayarlarsan kontrol senin elinde olurÇünkü seni isteyen herkes takip edip görebilir albümü,ama takip ettiklerim yaparsan sen kimi takip edersen sadece onlar görür
Alıyorum seni takibe,bakayım fotolarına. Sende benim fotolara bakabilirsin
Canım dediğim gibi albüm ayarını TAKİP ETTİKLERİM olarak yap ! O zaman sadece senin izlediklerin görür,endişe etmeUmarım herkes görmüyodur fotoları
Toparlarma yaptırıp protez koydurmayanlar bir sene Sonra pişman oluyor genelde. Çünkü gögüs üst lobu boşalıyor yine..Bende yıllar önce göğüs toparlama ameliyatı olmuştum keşke protez koydurdaymışım pişman oldum seni förünce
Canım dediğim gibi albüm ayarını TAKİP ETTİKLERİM olarak yap ! O zaman sadece senin izlediklerin görür,endişe etme
:)) Lipo ile fazla yağlar alınır,şekillendirilir . Ama poponda şekillendirilecek kadar yağ varmı acaba?Arzum, ben de lipo istiyorum selülitler gitsin sıkı dik bir popo hayalim. Lipo bunu sağlar mı?
Bir de lipo ve meme estetiğini aynı anda kaldırabilir miyim sence?
Teşekkür ederim.
arzum77 karın germe lipdan oluşan tümsekli görüntüyü yokediyor mu acaba?:)) Lipo ile fazla yağlar alınır,şekillendirilir . Ama poponda şekillendirilecek kadar yağ varmı acaba?
Yada diğer yerlerden yağ çekilir (o kadar yağ varsa vücutta) popoya enjekte edilir ve sıkı dik bir popon olabilir tabiEğer yağ varsa yeterli miktarda proteze ihtiyaç duyulmaz,benim karın germede hep yağlar alındığı için vücutta yağ yoktu. Bu yüzden protezle birlikte değerlendirildi..
Selülit işlemi farklı tabi .
Lipo ve meme estetiği aynı anda yapılır . Zor olmaz endişe etme. Ama doktorun durumunu değerlendirmesi gerek muhakkak
Eder tabiki. Zaten şimdiki göbek deligi altındaki tüm deri kesilip çıkartılıyor. Üst taraftaki deri çekilip dikiliyor,altındaki yağ dokusu alınıyor ve kaslar birbirine sıkı sıkı dikiliyor. Bu yüzden daha ince,yağsız ve sıkı bir karın derisi oluyor :)arzum77 karın germe lipdan oluşan tümsekli görüntüyü yokediyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?