Popo Protez,lipo,yağ dolgusu..

Merhaba.. Çok şükür herşey yolunda :))
Hatırlayamadım sizi,malum birçok kişi ile yazışıyorum. Profilinizde baktım,albümünüz Yok. Albümü olmayanları izlemeye alamıyorum güvenlik açısından.
Siz başka ne işlem yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba? Yardımcı olmaya çalışayım.

Arzumcum tekrar geçmiş olsun. Resimlerine baktım. Gayet başarılı. Güle güle kullan popişlerini. Benim popolar allah vergisi gayet dolgun. Olmasa düşünürdüm ben de yaptırmayı. Kadında popo olmalı. Bende bacaklardan yağ aldırıp memeye yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Onu araştırcam biraz. Artık karında da yağ kalmadı malüm ama bacakta yeterince var sanırım. Memeye protez tercih etmicem iz sevmiyorum vücudumda. Yağ da gidiyormuş galiba yarısı. Tekrarlamak gerekiyormuş. Bir araştıracam onu detaylı, fikir alıcam dr lardan da. Bakalım..

Merhaba canım. Çok teşekkür ederim,popo önemli evet :)) Eşim her ne kadar diğer operasyon bir gibi binada karşı çıkmış olanda şimdi gözlerini popomdan alamıyor Hatta korkmadan dokunmaya bile başladı
Tatlım,yağ ilke meme büyütmeyi pek önermiyorlar. Riskli bir işlem,aslında bende tavsiye etmem. Haa protez koydurtursun,bazı bölgeleri yağ ile beslersin okey ama sadece yağ ile büyütmeyi tavsiye etmem. Hiç bulaşma bence. Hem bacaktan o kadar yağ almakta sıkıntılı Ve riskli.
Bence protez en güzeli ve mantıklısı.. iz olmasın diyorsan meme ucu kesisi düşünebilirsin. En gizli ve az iz bırakan,hatta bende hiç iz kalmadı izsiz bir yer..
Çok iyi araştır Ve düşün karar ver canım.

E
evt haklısın bacaktan çok yağ almak da sıkıntılı. Senin meme başında hiç iz kalmadı evt şanslısın. Cildine de bağlı olabilir mi bu acaba yoksa herkeste mi ayni oluyor? Hiç iz kalmıyor mu meme başında?

Canim bende arzuma katiliyorum bacaktan cok fazla yag alininca cok kotu dalgalanma cukur olur
Ben olsam izi tercih ederdim nede olsa uzerine kalici bir makyaj yaptirdim gorunmezdi bile meme ucunda ... iyi dusun canim kalici olmayan bir sey icin o guzelim bacaklarina kiyma bence.. karindaki iz le memedeki izlerim cok farkli benim memede dokununca hic hissetmiyorum izleri ama karin gobek semsert

Cilt önemli tabi. Doktorum ameliyat öncesi iz için konuştuğumuzda başka bir ameliyat izin varsa ona bak,nasıl iyileşti iz kaldı?Bu izde o şekilde iyileşir iz bırakır,demişti. Fakat meme ucu kahverengi sınırından yapıldığından dolayı izi daha iyi saklar,meme altı daha açık bir ten ve düz bir ten. Kötü iz bıraksa meme altındanda olsa kötü olacak zaten,Meme ucu en azından daha sınır bir yer.. Benimde fikrim böyle.
Doktorun dikiş teknigide önemli bir detay. Derinin çok gergin olduğu ameliyat yerinde önemli. Karında misal gergin oluyor,izin genişleme ihtimali var. Ameliyat sonrası dikkat gerektiriyor. Sigara,güneş büyük faktör.
Ama meme ucu kesisinede uygun aday olman lazım tabi. Ne olursa olsun,sadece yağ ile büyütmeyi düşünme. Memedeki iz daha ufak olacak sonuçta

Evet,senin memedeki izler çok iyi ama işte karnın olmadı. Benim çok yakın bir arkadaşımda meme küçültme olmuştu. İzleri maşallah çok iyi oldu . Bu sene karın germede oldu,izler aynı senin izler gibi kötü kaldı. Aynı senin gibi dikey izide var. Göbek deliği kötü oldu.. okul yarıyıl tatilinde doktoru düzeltecekmiş ortadaki izi,bakalım nasıl olacak..
senin gibi çok gerilmedi de ama kötü oldu İşte.

Evt haklısınız kızlar. Riske atmayım ben bacakları. Meme başı kesisini düşüneyim. Zaten meme başından hafif büzerek az bir dikleştirme de yapılıyor sanırım. O açıdan da iyi meme başı kesisi. Ten rengi dövme de iyi fikir. Teşekkürler kızlar. C ChAneL81 arzum77

arzum77 merhaba . 1 hafta sonra benim de bi operasyonum var popuma yağ enjeksiyonu yaptıracağım .Karnında ki yagin hic yeterli olmadığını söyledi doktorum. Bacaktan da biraz alabileceğini söyledi .Protez düşünüyordum aslında önce bunu denemek istiyirum.Bacaktan çok alınmazsa sıkıntı olmaz dedi doktorum ama tereddütlerim var ayrıca meme büyütme ameliyatı için emzirme döneminin bitmesini bekliyorum bi de girmişken anesteziye hepsi bitsin diyorum bi yandan .Göğüsler de sarkiklik oluştu ve inanılmaz küçülduler iki çocuk sonrası .Doktorum teknik acıdan emzirirken de silikon taktirmsnin bi sıkıntı olmayacağını söylüyor ancak sutum kesilir mı bilmiyorum ağrılardan ayrıca sıkı korse takilacagini biliyorum .Bir de silikon taktirdak sonra emzirme dönemi bitince bi sönme bi şekil bozukluğu olur mu acaba?

Beklemek istiyorum ama çok sabirsizim psikolojik olarak 1 sene daha bekleyemeyecek gibiyim .Lütfen yorumlarını bekliyorum .Popo dikleştirme konusunda ayrica bilgin varsa paylaşırsa an çok sevinirim .

Merhaba..
Bende daha önce karın germe lipo olduğum için yag yetersizdi. Ayrıca kalıcı olmasını istediğim için doktorumla birlikte protez artı yag dolgusu kararlaştırdık. Bacak biraz sıkıntılı bir bölge ama az alınırsa sıkıntı yaratmaz inşallah..
Emzirme döneminde meme protez ameliyatı yapılmaz riskli! Buhunla ilgili birçok doktorun yazılarını bulabilirsin netten. Yaz arama motoruna -emzirme bitikten ne kadar Sonra meme büyütme ameliyatı yapılabilir - diye bak yazılanlara.. Emzirme bitikten 3 yada 6 ay Sonra,sütün kesilme durumuna göre karar verilip ameliyat yapılır. Ayrıca dediğin gibi süt olan meme daha inecek şekli değişecektir.Bence başka doktorlarlada görüş fikir al netleş öyle ameliyat ol. Sağlıklı karar gibi gelmedi bana. Doktorun kim?Çok merak ettim açıkcası..

Netten çok araştırdım aynen bahsettiğim gibi emzirme dönem bittikten 6 ay sonra deniliyordu hep.Ancak doktorum süt kanalına girmedikleri için teknik acıdan sıkıntı olmayacağını söyleyince sevinmiştim ama bebeğe kıyamadım sutum kesilme ihtimalinden dolayı .İnanılmaz psikolojimi etkiliyor göğüslerim o acıdan acele ediyordum .Doktorumu özelden yazacağım sana .

Senin sıkı takipcinim hatta aklıma gelmişti benim olmak istediğim tüm estetikleri oldu ancak popo ile ilgili hic bi girişimi neden yok acaba diye merak etmiştim :))Konunu görünce sasirdim.Eskiden bazı albümlerini görebiliyordum sonra hepsini kapatmışsın .Benim de hic albüm olmayınca takibe almazsın diye yazmadım.

Çok yoğun olduğunu devamlı soru sorulduğunu biliyorum cevabını görünce sevindim .

Burnun dudakların goguslerin karnın harikaydı. Badem göz göremedim malesef albümün kapalıydı. Hasan hocaya gitme sansim yok keşke olsa gözümü kapayip gireceğim.Kim bilir belki birgün öyle bi şansım olur özellikle burun konusunda sadece ona güvenebileceğimi hissediyorum.
.

Dikleştirme konusunda birşey demedin protez yaptırdigin için mi ihtiyaç olması acaba .Popom fena değil aslında ama ben daha dolgun ve dik olsun istiyorum .Bu tur konularda çok bilgili olduğunu biliyorum paylaşırsan sevinirim.

Çok teşekkür

Kapattım albümlerimi evet,çünkü saçma sapan insanlarda ekleyip görebiliyor fotoları. Canımız sıkılmasın boşver :))
Popo dikleştirme izli bir operasyon. Zaten ön tarafta karın germe izim var,birde arkada olsun istemedik .Doktorda gerek görmedi zaten,protez ile toparlandı zaten. Yeterli büyüklükte bir protez olunca meme gibi toplanıyor Ama ileri durumda sarkma gevşeme varsa fazl derinin alınması için kesi yapılması gerekebilir tabi. İç çamaşırın üst lastik kısmının geldiği yeri düşün,ordan kalbin üst kısmı gibi kesi oluyor ..

arzum77 bir yorumda yag enjektesi protez kadar kalici diil demissiniz, ben bacak bolgesinden yag aldirip popo kismima uygulatmayi dusunuyodum.Protez dediginiz nasil oluyor? Bu brezilya kalcasi dedikleri slikona benzer seyleri yerlestirdikleri mi?

arzum77 Bir de siz tum operasyonlari ayni yerde mi yaptiriyosunuz? Ben dogum sonrasi icin 4-5 operasyon dusunuyorum.Bacak , sırt ,gobek liposaksin, sonrasinda karin ve ic bacak gerdirme ,popo buyutme.Doktorunuz hepsini yapiyor mu? Liposaksin konusunda cok kafam karisik, yurtdisinda cok guzel sonuclar aliyor herkes, Turkiyede hayal kirikligi yasayan cok.Ben Turkiyede yaptirmak istiyorum , kesin sonuc alinan tecrube edilmis doktorlar arastiriyorum.ust bacaklarimdan 2ser belki 3er lt yag cekilmesi gerek.Normalde de kiloluyum ama bacak bolgem vucuduma gore en dengesiz yag birikmis bolge.Acaba tavsiye ediceginiz doktor var mi?

Merhaba.. Protez erimez küçülmez.. Büyüklüğü sabit kalır. Eğe vücudunuzda yeterli miktarda yağ varsa tabi sadece yag dolgusu yapılabilir. Bende o kadar yağ yoktu çünkü daha önce karın germe ve lipo yaptırmıştım. Bu yüzden protez artı yag dolgusu yaptırdım.
Bilirsiniz,vücudunuzdan yag alınır.o yağ ayrıştırılır Ve kalan iyi yağlar enjekte edilir. Popo ihtiyacına göre yetecek miktar çıkarsa olur tabi.
Ama bilemiyorum,belki bana olmayacağı için protez artı yağ dolgusu ile daha net kesin bir sonuç alınabilir diye düşünüyorum. Sadece yağ yaptıranlarda var. Doktorun durumunuzu iyi değerlendirip karara varmanız en iyisi olur
Popo protezleri meme protezlerine göre farklı. Evet,silikon jel ama memeye göre daha katı Ve şekli daha farklı..
Ben inanılmaz rahat atlattım Üstelik kas altına koyuldu protezlerim,beraberinde selülit ve lipo da oldum tabi.

Doktorum ilk meme ameliyatı olduğum doktor. Ben yapılan tüm işlemlerden iyi sonuç aldım,doktorumla iletişimim iyi. Birbirimizi anlıyor Ve dinliyoruz. Hastane estetik hastanesi zaten,aynı anda kombin ameliyatları tavsiye ederim. İşleme göre kombin tercih ediliyor.
Evet,doktorum estetik plastik cerrahı. Tabiki hepsini yapıyor. İç bacak germe olmadım ama diğer operasyonları oldum,sırasıyla ihtiyaca göre yaptırıyorum :))
Ben doktorumdan memnunum,tavsiye ederim tabi. Görüşün fikir alın,muayene ücretsiz

canm süpersin,tektar geçmiş olsun,brnimde popo altında katlntı şeklinde yağ bitikmesi var,popo üstlerinde de boşalma var çok canım sıkkın,bana nsıl işlem ugulanr,popo altından az yağ adırsam dümdüz olur mu popo altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…