• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo Protez,lipo,yağ dolgusu..

arzummmmm kizzzzzz neler olurmussss!!! Gecmis olsun canim:KK5:

Sen ne zaman hangi arada oldun yaaa?? ben arada bir girip cikiyorum ama coookkkky yogununum cok takilamiyorum buraya. Inanamiyorummmm sannnaaa birde karin germede, "yok bu son tövbe "falan seyler cinliyor birilerinden kulagimda :-), demek sira popo ya geldi. ehh artik dörtdörtlük oldun!! yakisisir canim. dinlen kendine gel, sonrada bomba fotolarla dön. Tekrar cok gecmis olsun canim:KK15:
Yaaa... Sağol canım ;)
Daha yeni oldum valla bende anlamadım. Kocayı ikna eder etmez hemen gün aldım :KK55:
Tövbemi demiştim :oops: Ay yok valla,bir daha demem :KK56:

Maşallah canım kuaforlere gitmeye basladıgına göre tamam sen iyileşmişsin;) :anne::KK19:gündüz bi şekilde geçerde geceleri uyuyabilio musun canım çok Ağrın oluyo mu ?

Maşallah canım kuaforlere gitmeye basladıgına göre tamam sen iyileşmişsin:KK66: :anne::KK19:gündüz bi şekilde geçerde geceleri uyuyabilio musun canım çok Ağrın oluyo mu ?
Tamamıyla iyileşmedim tabi ama çok şükür iyiyim yani. Öyle ağır bir ameliyat sonrası geçirmedim .. :nazar:
Protez koyulan yerlerde maşallah hiç morluk bile Yok,sadece lipo olan yerlerde ve selülit işlemi olan yerlerde biraz morluk var.
Geceleride rahat geçiyor,her türlü yatıp rahat edebiliyorum ama sık sık pozisyon değiştiriyorum . Sırtüstü,sağa,sola,yüzüstü :)) En çokta yüzüstü yattığımda popomun çıkıntısına bakmak hoşuma gidiyor :KK37:

Kontrolden geldim kızlar. Herşey yolunda çok şükür :nazar: 2-3 tane alınan dikiş varmış,onlar alındı. Canım hiç acımadı bu arada :)) O dikişler alınınca daha rahatladım aslında. Yarın banyo yapabilirsin dediler :KK49:
Oturmam kalkmam rahat,ama doktor kendini zorlama dinlen yinede diyor :) Ayy taytları giyinmek artık daha başka bir zevk oldu :KK68: Lipo olan yerlerde morluklar var ama incelme ve şekil inanılmaz güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ameliyat öncesi ve sonrası masada çekilen foto var elimde,şimdi onu yükleyecegim kızlar :rolleyes: Değişimi takip ettiğim üyeler baksın bakalım beğenecekmi :KK73:
Daha sonra kıyafetle bazı fotolar eklerim,beni takip edenler görür ;)

Çok çok geçmiş olsun. Çok merak ettiğim bir operasyon kalça silikonu :) acaba kesi izi çok mu? Bir doktora mail attığımda 4-5 santim demişti de. Çok merak ediyorum. :)

Çok çok geçmiş olsun. Çok merak ettiğim bir operasyon kalça silikonu :) acaba kesi izi çok mu? Bir doktora mail attığımda 4-5 santim demişti de. Çok merak ediyorum. :)
Teşekkür ederim ;)
Kesi izi popo arasında kalıyor,bakınca belli olmaz kesinlikle. Kesi izimi görmedim henüz,ama 3 bilemedin en fazla 4cm falandır sanırım. :)

Kontrolden geldim kızlar. Herşey yolunda çok şükür :nazar: 2-3 tane alınan dikiş varmış,onlar alındı. Canım hiç acımadı bu arada :)) O dikişler alınınca daha rahatladım aslında. Yarın banyo yapabilirsin dediler :KK49:
Oturmam kalkmam rahat,ama doktor kendini zorlama dinlen yinede diyor :) Ayy taytları giyinmek artık daha başka bir zevk oldu :KK68: Lipo olan yerlerde morluklar var ama incelme ve şekil inanılmaz güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ameliyat öncesi ve sonrası masada çekilen foto var elimde,şimdi onu yükleyecegim kızlar :rolleyes: Değişimi takip ettiğim üyeler baksın bakalım beğenecekmi :KK73:
Daha sonra kıyafetle bazı fotolar eklerim,beni takip edenler görür :KK66:
Arzum ben neden seni göremiyorum

Merhaba arzum77 arzum77 öncelikle geçmiş olsun adına çok sevindim. Darısı bizim başımıza insallah. Silikon popolarda yanlarda ve altlarda şişkince bir çıkıntı oluyor. Silikonlu memelere üstlerde olan çıkıntı gibi. Silikonlu popoyu eleveren tümsek. Dikkat ederseniz cansu taşkında da var. Sizde de böyle bi çıkıntı oluştumu. Gerçi daha çok yeni. İkinci sorum kesi yeri popo çatalımı yoksa popo altını??

Merhaba arzum77 arzum77 öncelikle geçmiş olsun adına çok sevindim. Darısı bizim başımıza insallah. Silikon popolarda yanlarda ve altlarda şişkince bir çıkıntı oluyor. Silikonlu memelere üstlerde olan çıkıntı gibi. Silikonlu popoyu eleveren tümsek. Dikkat ederseniz cansu taşkında da var. Sizde de böyle bi çıkıntı oluştumu. Gerçi daha çok yeni. İkinci sorum kesi yeri popo çatalımı yoksa popo altını??
Teşekkür ederim,amin darısı tüm isteyenlerin başına ;)
Ben aynaya baktığımda yanlarda bir çıkıntı Yok yani. Zaten silikonun koyulduğu yer yanları etkileyecek biryer değil. Kiminde ihtiyaç vardır yan kısımlara yağ enjekte edilebilir belki. O ayrı birşey..
Altlarda da keskin bir çıkıntı Yok. Şimdiden altta çıkıntı olsa ileride o popo Emin'im çok sarkık durur zaten :) üst Ve alt kısımda yumuşak bir geçiş veren,orta hatta bir çıkıntıyı destekliyor Aslında. Popo da boşalan bölgeyi destekleyip dolgunlaştırıyor. Ayrıca kas altına koyuldu bana,çok daha doğal bir görüntü oluyor Ve en güvenli yer :)
Bugün bir foto çekilip eklemek istedim ama pek belli olmadı,gündüz ışığında. Tekrar denerim birazdan ;) Gerçi Benin'de henüz Yen'i,protez oturmadı.Daha değişeceğini söylüyor doktorum,ödemlerimde var ama en azından değişimi gözlemleriz ;)
Kesi yeri popo arasında,Çatal kısmının altında gizli kalacak şekilde iki popo yanak kısmının içerisinde :)

Kızlar,valla saatlerdir foto çekmeye çalışıyorum :)) Çok zorlandım ama başarılı bulduğum iki fotoyu kolaj yapıp ekledim :) Henüz morluklar var,kıyafetle ekledim.Protezler tam oturmadı ama kıvrımlar şimdiden bence gayet güzel :nazar: :))

Back