• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo Protez,lipo,yağ dolgusu..

canm süpersin,tektar geçmiş olsun,brnimde popo altında katlntı şeklinde yağ bitikmesi var,popo üstlerinde de boşalma var çok canım sıkkın,bana nsıl işlem ugulanr,popo altından az yağ adırsam dümdüz olur mu popo altı
Popo altı lipo ile düzeltilir. Ben karın germe ve lipo olduğum için daha öncesi vücutta çok yag yoktu. Belki senden yeterli miktar yag çıkar Ve popoya dolgu olur ;) Bu arada İşte popo altı,Belkide bacakdan alınan yağlarla şekillendirme incelmede olur. Gevşeme varsa cihazlarla sıkılaştırmada yapılabiliyor.
Popo protez daha kalıcı bir işlem evet ama meme protezden iki kat fazla ücreti :) Ayrıca selülit işleminde yapıldı bana. Bakalım bekleme sürecindeyiz ;) Ufak tefek selülitler kalırsada vellashape cihazına gireceğim,belki üst bacaklar içinde girerim. Daha sıkı olur hem ..

Popo altı lipo ile düzeltilir. Ben karın germe ve lipo olduğum için daha öncesi vücutta çok yag yoktu. Belki senden yeterli miktar yag çıkar Ve popoya dolgu olur :KK66: Bu arada İşte popo altı,Belkide bacakdan alınan yağlarla şekillendirme incelmede olur. Gevşeme varsa cihazlarla sıkılaştırmada yapılabiliyor.
Popo protez daha kalıcı bir işlem evet ama meme protezden iki kat fazla ücreti :) Ayrıca selülit işleminde yapıldı bana. Bakalım bekleme sürecindeyiz :KK66: Ufak tefek selülitler kalırsada vellashape cihazına gireceğim,belki üst bacaklar içinde girerim. Daha sıkı olur hem ..
Hımm anladım canım:dondurma:
Valla ben 11.000 e olmuştum meme amaliyatını bayağ pahalı işlemmiş şaşırdım, bir yandan 3. çocuğu düşünüyorum şuan yaptırsam tekrar kilo alırım,ama 3. olursa ondan sonra hemen yaptırmak istiyorum sıkılaştırma zor mu acaba sadece cihazla mı yapıyorlar,popo altından katlantı olan yağları alsa yine yeter :) ordan alınanlar popoya gider bayağ işlem var aslında bakalım bana ne kadara maal olucak şuan biraz sıkışığız kredi çektim ama aklımda bu işlem araştırıyorm bende
BENİM BÜYÜK SORUNM VAR ARZUMMMMMMM:KK14:
30 KİLO VERDİM 2.KIZIMDA VE SAĞLIKSIZ DİYETLE BACAKLARDAKİ KASLAR GİTTİ VE bacaklarım sallanıyor gibi yürüyünce özellikle bikinide iç bacak arka bacak çok sallanıyor gibi bunun çaresi ney sıkılaştırma işlemimi :işsiz:

Hımm anladım canım:dondurma:
Valla ben 11.000 e olmuştum meme amaliyatını bayağ pahalı işlemmiş şaşırdım, bir yandan 3. çocuğu düşünüyorum şuan yaptırsam tekrar kilo alırım,ama 3. olursa ondan sonra hemen yaptırmak istiyorum sıkılaştırma zor mu acaba sadece cihazla mı yapıyorlar,popo altından katlantı olan yağları alsa yine yeter :) ordan alınanlar popoya gider bayağ işlem var aslında bakalım bana ne kadara maal olucak şuan biraz sıkışığız kredi çektim ama aklımda bu işlem araştırıyorm bende
BENİM BÜYÜK SORUNM VAR ARZUMMMMMMM:KK14:
30 KİLO VERDİM 2.KIZIMDA VE SAĞLIKSIZ DİYETLE BACAKLARDAKİ KASLAR GİTTİ VE bacaklarım sallanıyor gibi yürüyünce özellikle bikinide iç bacak arka bacak çok sallanıyor gibi bunun çaresi ney sıkılaştırma işlemimi :işsiz:
15-20 bini gözden çıkartmak gerekiyor,popo protez olacaksa.! Popo protezin fiyatı yüksek çünkü,meme protezden pahalı. Ama iyi araştırmak lazım,popoya meme protezi takan doktorlarda varmış Allah muhafaza :duduk: Gluteal ımplant kullanılmalı..
Germeyede ihtiyaç duyulabilir sana,bilemiyorum tabi tam durumunu. En güzeli doktorlardan fikir almak.
Popo altındaki yağlar alınır lipo ile Sonra istenilen bölgeyede enjekte edilebilir. Dediğim gibi doktorun görmesi gere durumunu.
Bacaktaki gevşeklik de ne durumda bakmak gerekir,uyluk germe yapılıyor oralara. Eğer cihazlarla sıkılaşma gerçekleşmeyecek gibiyse.

Canim bende arzuma katiliyorum bacaktan cok fazla yag alininca cok kotu dalgalanma cukur olur
Ben olsam izi tercih ederdim nede olsa uzerine kalici bir makyaj yaptirdim gorunmezdi bile meme ucunda ... iyi dusun canim kalici olmayan bir sey icin o guzelim bacaklarina kiyma bence.. karindaki iz le memedeki izlerim cok farkli benim memede dokununca hic hissetmiyorum izleri ama karin gobek semsert :KK43:
Kızlar bişey sorayım size.. Bu ten rengi dövme.. Yapılan yer güneşte bronzlaşınca, ya da solaryum, ten rengi dövme yapılan yer de bronzlaşır mı? Yoksa orası hep dövmenin renginde mi kalır? Bilginiz var mı? C ChAneL81 arzum77 arzum77

Kızlar bişey sorayım size.. Bu ten rengi dövme.. Yapılan yer güneşte bronzlaşınca, ya da solaryum, ten rengi dövme yapılan yer de bronzlaşır mı? Yoksa orası hep dövmenin renginde mi kalır? Bilginiz var mı? C ChAneL81 arzum77 arzum77
Hah ağzını öpeyim :)))
Daha birkaç gün önce aynı şey aklıma geldi. Dedim ben karnıma ten rengi dövme yaptırsam bronzlaştıgıkda ne olacak? Bu sefer açık renk olacak !!
Hani şu su geçirmeyen izleri tamamen kapatan fondötenler varya,onlardan alayım dedim (sırf daha düşük bel bikini giyebilmek için :P ) Sonra dedim eee ben şu anki ten rengine göre alsam yazın bronz olduğumda açık duracak :işsiz:
Bikini içşnde kalan yerse çok bronzlaşmıyor tabi ama zaten yüksek koruyucu krem sürmen gerekiyor. Bikini altında bile olsa güneş Işın'ı giriyor. İz koyu renk oluyor çünkü..

Ben önümüzdeki hafta doktoruma gideceğim. Alt katında iyi bir dövmeci var. Unutmazsam girip soracağım bu ten rengi dövmeyi ;)

Bence o dovme ayni renkte kalir evet bronz olunca renk farkliligi cikar kotu durur meme basi gunes gormedigi icin iyi ama gorunur bir bolgeye yaptirmak hos durmaz bence ..
arzum77 arzum77 evet bir fondoten var izleri kapatan ama gel gorki bir ay boyunca tenimiz bronzlasinca baya bir renk degisimi oluyor onun icin tutturmak zor olur tam rengi yada bir acik bir koyu tup alim ikide bir karisim hazirlamak gerek :confused:

Bence o dovme ayni renkte kalir evet bronz olunca renk farkliligi cikar kotu durur meme basi gunes gormedigi icin iyi ama gorunur bir bolgeye yaptirmak hos durmaz bence ..
arzum77 arzum77 evet bir fondoten var izleri kapatan ama gel gorki bir ay boyunca tenimiz bronzlasinca baya bir renk degisimi oluyor onun icin tutturmak zor olur tam rengi yada bir acik bir koyu tup alim ikide bir karisim hazirlamak gerek :confused:
Aynen C ChAneL81 Hatta internet üzerinden satılıyor o krem. Katalog renklerine güvenmediğim için almadım şimdiye kadar. Ama iki ton almak daha iyi mantıklı,,haklısın ;)

Görünmeyen bir yere yapılınca sorun olmaz bence. Zaten oralar bronzlaşmıyor. Ama görünen yerdeyse bronzlaşınca açık renk kalacak büyük ihtimalle. En iyisi bir dövmeciye sormak lazım arzum77 arzum77 , C ChAneL81

Arzumm maşallah ben uzun süredir foruma takılamıyordum sen neler yapmışsın böyle nasıl değisimlere ugradın tahmin etmesi zor degil süper bi görünüme sahip oldugun kesindir ama sen beni izlemedigin icin artık fotolarini göremiyorum Gecmiş olsun keyfini sürmen dilegi ile

Arzumm maşallah ben uzun süredir foruma takılamıyordum sen neler yapmışsın böyle nasıl değisimlere ugradın tahmin etmesi zor degil süper bi görünüme sahip oldugun kesindir ama sen beni izlemedigin icin artık fotolarini göremiyorum Gecmiş olsun keyfini sürmen dilegi ile
Canım frezyamm frezyamm ❤ Hoşgeldin :KK15:
Yaptık İşte değişimler :)) Güzel oldu yani :super:
Foruma girmeyenleri de çıkartıyorum ama aldım hemen izlemeye seni Tatlım :KK68:
Çok teşekkür ederim :KK200:

Hayırlısı olsun cnm :)
Emin'im çok güzel olmuştur, güle güle kullan popişini :)
Ben de istiyorum bi karar verebilsem hemen gidicem Hasan Bey'e.
Öpüyorum çok sevgiler :)

Hayırlısı olsun cnm :)
Emin'im çok güzel olmuştur, güle güle kullan popişini :)
Ben de istiyorum bi karar verebilsem hemen gidicem Hasan Bey'e.
Öpüyorum çok sevgiler :)
Hoşgeldin mjoy_83 mjoy_83 ;)
Popo bu,güzel olmazmı yaa:KK76:
Valla çok kolay geçti benim ameliyatım. Benim endişelerim vardı nasıl oturur kalkarım diye ama ilk günden popo üstüne oturdum yattım kalktım :nazar: Kii lipo ve selülit işlemleride oldu ..
Düşünüyorsan tavsiye ederim Yani ;) Yaza kadar kıvamı duruşu daha güzel olur,hazır oluruz ;)

Hoşgeldin mjoy_83 mjoy_83 :KK66:
Popo bu,güzel olmazmı yaa:KK76:
Valla çok kolay geçti benim ameliyatım. Benim endişelerim vardı nasıl oturur kalkarım diye ama ilk günden popo üstüne oturdum yattım kalktım :nazar: Kii lipo ve selülit işlemleride oldu ..
Düşünüyorsan tavsiye ederim Yani :KK66: Yaza kadar kıvamı duruşu daha güzel olur,hazır oluruz :KK66:
Hoşbuldummm
Ayyy çok heyecanlandım şimdi yaa
Hani her yerim silikon olacak acaba bi sorun olur mu diye korkuyorum.
Ama gerçekten ihtiyacım var bi görüşeyim en iyisi mi :)
Bu arada fotoğraflarını görebilmem mümkün mü :)

Hoşbuldummm
Ayyy çok heyecanlandım şimdi yaa
Hani her yerim silikon olacak acaba bi sorun olur mu diye korkuyorum.
Ama gerçekten ihtiyacım var bi görüşeyim en iyisi mi :)
Bu arada fotoğraflarını görebilmem mümkün mü :)
Aldım izlmeye ;)
Ay popodaki daha rahat valla... memeye göre çok daha rahat.. çok ilginç ama öyle..
hiçbirşekilde rahatsızlık vermiyor,öyle içeride yabancı madde varmış gibidir hissetmiyorum. Kas altı oldu,şimdilik protezin oturmasını bekliyorum o kadar :))
Görüş fikir al. Belki silikon gerekli der,belki yag enjeksiyonu önerir.. Herkesin durumu farklı..
Güzel müjdeli haberlerle gel :KK19:

Back