Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
otobuslambasi canim makarna cekti yaw sen oyle tarifi yazinca :KK66: spor yaparken makarna yemek caiz midir :44:

disari cikip makarna yemege usendim ya su an uff ac ac yatiyorum giyinip cikmaya ysendim acayip usendim he :KK50:
hahahah caizdir annem çünkü hergün hergün ekmek yada hmur işi yemiyoruz ki en kolay sindirilen şey makarna dır :KK1:
ohh 55 squatsımı da yaptım bu sefer ilkine göre daha kolay yaptım:) tabii hepsini bir anda değil 10ar 10ar:KK1:tavuklu makarnamı da yaptım. ben tabağıma birde yumurta haşladım protein deposu olsun. dinlenirken de kaslarım bu protein takviyesiyle gelişsin.
yorgunum ama daha mutluyum:KK16::KK16::KK16::KK16:
ohh afiyet şeker olsun vallahi bravo ya, bu azimle vallahi iyi giricez yaza..
eneee aynı yaştayız :KK19:

canım benbugün ilaç filan içtim daha iyi gibiyim, ama beslenmem gitti tabi kendimi bir şımartıyorum ki sorma, vermek istediğim iki kilo beş olacak haberin olsun arada beni bi yokla :KK57:
:KK57:
Bak ya sen ne yiyyyonn orddaaa yatttıgıın yerdee :KK22: çocuk bundan sonra peynir ekmekte yesen bana dicen bunu yedim şunu içtim:KK23:

Merhaba kızlar :KK3:
Dün akşam baya bir yaptım egzersizlerimi sonra oturdum koca bir tabak meyve yedim şimdi de yeşilayımı demliyorum onu içicem :nazar:

40 tanesini yaptim 20 sinide sonra yapcam,catlamak uzereyken kendimi zor kurtardim squat tan :KK52:
Merdivenleri inemez oldum :KK9:

3. gün 60 squats:KK8::KK8::KK8: ve bölgesel hareketlerden 2 set yaptım, üçüncüyü bi saat sonra yapıcam:KK55: bugün o kadar çok yürüdüm ki bu arada :13: bu popo 2 haftaya kadar seksoşşş olucak inşallahhhhh

3. gün 60 squats:KK8::KK8::KK8: ve bölgesel hareketlerden 2 set yaptım, üçüncüyü bi saat sonra yapıcam:KK55: bugün o kadar çok yürüdüm ki bu arada :13: bu popo 2 haftaya kadar seksoşşş olucak inşallahhhhh

woww SÜPERSİNİZ !

:- bede şimdi çıktım itimle gene yürüyüşe 2 kere yürüyüşe çıktım yani toplam 2bucuk saat
:KK30:

hahaha vallahii bu azimle oluruz haa
:KK51:

[
Hayirlisiyla mezun olursun insallah canim ben de 3. Sinifim :KK16:

ikimiz de görürüz o günleri umarım, ben ikideyim canım iki kez girdim sınava :KK34:

hadi bir bilgi :KK16: hamileyken vücudunuz normalde 11 kilo alır, bunun sadece 1,5 u yağ dokudur. ama hanımlar zaten hamileyim istediğim kadar yerim derseniz 15 kilo da alırsınız 20 de. o yüzdeeen şimdiden yeme ve spor alışkanlığını oturtursanız hamileliğinizde hem daha sağlıklı olursunuz hem de kontrolünüzü kaybetmezsiniz :KK34:

Alt tarafım çevrim dışı.. Egzersizlerimi henüz bitirdim.. Bu sandalye hareketi tam olarak nereyi çalıştırıyo ya, ben doğru yapamıyo muyum acaba.. Sadece sandalyeye koyduğum bacağın arkasında gerilme hissediyorum o esnada o kadar.. O hareketin detayını alabilir miyim bi.. ;s

evde sakat gibi dolaşıyorum:KK37:

ikimiz de görürüz o günleri umarım, ben ikideyim canım iki kez girdim sınava :KK34:

hadi bir bilgi :KK16: hamileyken vücudunuz normalde 11 kilo alır, bunun sadece 1,5 u yağ dokudur. ama hanımlar zaten hamileyim istediğim kadar yerim derseniz 15 kilo da alırsınız 20 de. o yüzdeeen şimdiden yeme ve spor alışkanlığını oturtursanız hamileliğinizde hem daha sağlıklı olursunuz hem de kontrolünüzü kaybetmezsiniz :KK34:
bende hamileliğimde 15 kilo bile almam zanırsam daha şimdiden ddüşünüyorum.. gereksiz hiç biş yemicem istersem parnak kadar doğsun:KK1:

Yalnız değilim yani, bi de bu halimle toplantıya gidicem akşam.. (:-)

offff çok zor işin ozman. benden kimse iş beklemesn kmse bişey demesin istiyorum. çünkü oturduğum yerden kalkmak ölüm.

offff çok zor işin ozman. benden kimse iş beklemesn kmse bişey demesin istiyorum. çünkü oturduğum yerden kalkmak ölüm.

Oturmaktan ziyade yataktan kalkmak ölüm oluyo ya.. Nası hamlamışım.. Aylarca spor yapmazsam böyle olur tabi.. Bacaklarımın heryerinde ağrı hissediyorum iyi güzel de kalçada hiç ağrı yok.. ):

Alt tarafım çevrim dışı.. Egzersizlerimi henüz bitirdim.. Bu sandalye hareketi tam olarak nereyi çalıştırıyo ya, ben doğru yapamıyo muyum acaba.. Sadece sandalyeye koyduğum bacağın arkasında gerilme hissediyorum o esnada o kadar.. O hareketin detayını alabilir miyim bi.. ;s
o hareket popo kaldırma ve selilüt giderici bir hareket o kasılma liflerinizle alakalı, bendede oluyor,

bnm pop da da ağrı var boynum da ağrıyor hatta şuan başıma da bi ağrı girdi ama bu spordan diil:)

X