- 26 Eylül 2012
- 190
- 33
bende varım bendeeeeee :) bu bacak ve basenler eriyecek arkadas. Pazartesi başlayalım olur mu?? Bugun regl oldum ağrıdan yerimden kalkarmiyorum
tee allahim pazartesi baslayalim yaziyomus zatenuyuyomuydum okurken ne :26::26:
bu arada konu sahibi ellerine emegine saglik. bu ara cok kafaya takmistim bu isi cok iyi oldu paylasimlar.
sormak istedigim bisey var. simdi ben popo ve bacak eritmek istiyorum. 30 gunluk squat hareketlerine baslicam da bunun yaninda videolari mi yapsam yoksa diger resimlerdekileri mi??? hangisi daha etkili olur??
:44::44:
evet yorucu geliyor ilk haftalar ama 2 hafta sonra hareektleride ezberlemiş oluyorsunuz hem daha hızlı kilo vermiş oluyorsunuz.:13:bu pump it up vıdeolarını ben gecen yıl yapıyordum yalnız 50 dk suruyor hepsi dayanamıyorum kı 50 dk çok yorucu
Canım metobolizmanın çalışması için, birşeyler yiyip metobolizmayı uyandırmak lazım ben sabahları 1 dilim tost ekmeğine light labne sürüp yiyorum, 1 saat iş güç evde sonra başlıyorum çünkü 1 dlim ekmek şart metobolizmanın çalışması için..Paylaşımlar süper, otobüslambası bişey sorsam. Plates sabah değilde akşam yapılsa farkedermi? Bide aç karınlamı olmalı yoksa bişeyler yenilmelimi?
:)))
Canım metobolizmanın çalışması için, birşeyler yiyip metobolizmayı uyandırmak lazım ben sabahları 1 dilim tost ekmeğine light labne sürüp yiyorum, 1 saat iş güç evde sonra başlıyorum çünkü 1 dlim ekmek şart metobolizmanın çalışması için..
Ben 11 de başlıyorum platese tatlıım.
Akşam yapılan spor uykunuzda ağrılara sebeb olur. Bence en geç saat 6 ya kadar yapılmalııdır.. Çok sert olmamak kaydıla 8e kadarda süre bilir..
:) Yani ayrım elma bile yesen 1dilim çiklota bile yesen canlanır metobolizman.. :) soal canım elimden geldince herkezle paylamak isterim yaptıklarımıTeşekkürler canım, bende sabah 10 başlıyorum ama bazen zamanın olmuyor. Evde yapıyorum tüm plates aletlerim var. Ebruliyi takip ediyordum ama artık buradayım:))
Ac karınla yapıyordum artık atıştıracam bileşler.
Eki Görüntüle 651617 bu de popoyu ve basenleri çalıştırır. eğer aynı bu şekilde eğilip yukarı doğru sıçrarsanız her yerinizin özellikle bacak ve basen bölgesinin çok ii çalıştığını görüceksiniz.
Hamlaşmıştır .. tek sefer denyip bırakırsan , başaramayız.. bence devaM ET Azmin sonu zaferrrr10-12 den sonra dizlerime ağrı saplanıyor. :/
Sanırım tekrar Callanetics' e dönücem.
Hamlaşmıştır .. tek sefer denyip bırakırsan , başaramayız.. bence devaM ET Azmin sonu zaferrrr