Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YARIN BAŞLA ABLAM 2HAFTA SONRA PROGRAMINIZDAKİ HAREKETLER DEĞİŞCEKAl tamam al seninim Eti senin kemigi benim hesabı
2 hafta sonramı başlıyoruz şimdi,yoksa yarın başlayabilirmiyim
Ben ne istediğimi tekrardan anlatayım
Benim belim altıma göre ince. Popom toplu değil yayvan . Baldırlarım kalın 54 cm İncelsin istiyorum. Basenlerimde gitsin. Benim sorunum belimin altında
YARIN BAŞLA ABLAM 2HAFTA SONRA PROGRAMINIZDAKİ HAREKETLER DEĞİŞCEK
Anlaşıldı,tamam
ay sürekli unutuyorum seni.. şimdi yazıorum
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-g...ylasim-25.html (Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım) tatlım burda harketler,
seni bölgesel zayıflama programına alıyorum canım harketlerine bak ordan zaten orayı okuyun sadece resimelre bakayın ben genede açıklayayımi haftanın 3 gununü seç kendine o 3gün bu hareketleri yapıcaksın , mesele bugun senin egzersiz gunun 6 tane resim var değilmi orda misal sen onları yaptın 1 dakika dinleniyorsun aynı hareketleri tekrarlıyorsun 1dakika daha dinlen sonra gene tekrar la yani hergün 3 part yapıcaksın hareketleri,
RESİMLERİN ALTINDA HANGİ HAREKETİ NEKADAR YAPACAGIN YAZIYOR
ekledim kuzucok cok cok tesekkürler canim cok kibarsin
Canim bu sayfanin liknkini de ilk mesajina ekler misin??? Ihtiyac duydukca döner döner bakariz.. Sanirsam benden baska kimsenin selüliti yok galiba
merhaba hoşgeldin canımmm Boyundan kılondan bahset bize , nerenden şikayetçisin? Hedefin kaç diyet yiyecekelr bile insana kılo aldırı, sağlık yieyeckler yiyicez aslaa ekmek yok hep meyve.merhabalar ben incelmek eski halime dönmek istiyorum ve gelinliğim içinde ince olmak istiyorum fakat başaramıyorum diyetler metabolizmamı durduruyo ve 1,5 ayda incelmem lazım napmalıyımm yardımcı oluuunn nolurr :26:
hhaha evet izmirliyim Evet tek seferde 50-60- nneyse yani, o günki sayı.. Ama zorlanırım diyorsan 10 saniye sadece 10 saniye sonra devam et.otobuslambası35 izmirlimisin yafrummm :) yerim öyleyse :)
tatlım bende yarın bu squart hareketine ve ek birkaç harekete başlayacağım. Bir sorum var hani bir tablo var ya paylaştığın 50den başlayıp 30.cu gunde 250 oluyor ya o 50yı 75ı vs yaparken ara verıyormuyuz yoksa vermeden dırekt ellı mı yapıyoruz:)
ben sanırım 25den fazla yaparsam bıkac gun yuruyemem ılk etapta daha once bu hareketı yapıyordum ama boyle bır etkısını bıılmedden 25 yapıyordum devamı gelır mı bılemedım :)
evet tatalım sadece bölgesel zyıflama harketleri osayfayıda sık kullanılanalra kaydet sonra dert olamsıncanım benim buldum bende 13. Sayfaya denk geliyor senin attığın link başka sayfaya denk geliyor
şimdi ölçülerimide yazayım mı
Benim günlerim cuma -cumartesi-pazar olsun . Sadece o mesajda ki hareketler değil mi
hhaha evet izmirliyim Evet tek seferde 50-60- nneyse yani, o günki sayı.. Ama zorlanırım diyorsan 10 saniye sadece 10 saniye sonra devam et.
bende izmirliyim :))
deneyelim bakalım 10 sanıye ıle
hhaha evet izmirliyim Evet tek seferde 50-60- nneyse yani, o günki sayı.. Ama zorlanırım diyorsan 10 saniye sadece 10 saniye sonra devam et.
evet tatalım sadece bölgesel zyıflama harketleri osayfayıda sık kullanılanalra kaydet sonra dert olamsın
evt olucak ben tummuzda 56 cm dım şuan 51 YALAN ATMIYORUM SİZE İSTERSENİZ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİRSİNİZ. SPOR YA BUKAADAR BASİT KENDİNİZ İÇİN, YAŞAMINIZDA RAHAT OLMAK İÇİN EVET VAR GRUBUN BÖLGESEL ZAYIFLAMA ŞİMDİ YAZIYORUM EKLİYORUM GRUBABenim grubum var mı şimdi , nasıl olcak
Gider mi mesela baldırlarım 50 cm 48 cm olur mu