Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tabi ki olur neden olmasın :KK34:
senin takip ettiğin bir program var mı?
biz sottile ile bölgesel çalışıyoruz.
Benim amacım önce biraz kilo kaybetmek o yüzden kardiyoda yapıyorum yürüyüşte yapıyorum. elimde fitness blenderın değişik bölgesel videoları var ama nasıl başlasam bilemedim.burdan bakıyorum onada:)

Benim amacım önce biraz kilo kaybetmek o yüzden kardiyoda yapıyorum yürüyüşte yapıyorum. elimde fitness blenderın değişik bölgesel videoları var ama nasıl başlasam bilemedim.burdan bakıyorum onada:)

zayıflayıp incelme grubuna baktın mı? :107:
yarın kafanda oturt o zaman neler yapacağını mesela hergün aynı şeyleri yapma bir gün kardiyo ağırlık bir gün tüm sıkılaşma ağırlık şeklinde de gidebilirsin. pazartesi de başlayalım beraber :KK34:

Hissetmem mi selulitler gitti popo sertlesti diklesti ama onlar gibi yuvarlak olmasi icin biraz daha zaman var :) ama eskisi gibi degil kesinlikle :)
Ay popo bi diklesse onlarinki gibi bebek gibi olsa bu seferde puruzsuz olmasi icin cabalicam :KK70:

günde 20 tane ile başladım,şekillenmesinin yanı sıra selülitler ve kilo kaybı oluyor değiil mi? ne kadaar zaman gerekiyor en az kimisi 1haftada hissettim farkı demiş....

zayıflayıp incelme grubuna baktın mı? :107:
yarın kafanda oturt o zaman neler yapacağını mesela hergün aynı şeyleri yapma bir gün kardiyo ağırlık bir gün tüm sıkılaşma ağırlık şeklinde de gidebilirsin. pazartesi de başlayalım beraber :KK34:

zayıflayıp incelme grubu hangisi cnm? bana yol gösterebilirsen bu konuda sevinirim:)

günde 20 tane ile başladım,şekillenmesinin yanı sıra selülitler ve kilo kaybı oluyor değiil mi? ne kadaar zaman gerekiyor en az kimisi 1haftada hissettim farkı demiş....

Benim squat programim dun bitti canim squat programi 1 aylik bi program erken hissediliyo fark ama en iyisi 1 ay yapmak :)
ben tekrar baslicam pazartesi :)

zayıflayıp incelme grubu hangisi cnm? bana yol gösterebilirsen bu konuda sevinirim:)

tatlım ilk sayfada gruplar var, hareketlerin linkleri filan var kedi düzenlemişti hepsini. :KK34:
oradaki bütün grupların hareketlerine bak hani, bende yardımcı olurum tabi ki.
neye ihtiyacın varsa ona uygun bi program yapalım :13:

tatlım ilk sayfada gruplar var, hareketlerin linkleri filan var kedi düzenlemişti hepsini. :KK34:
oradaki bütün grupların hareketlerine bak hani, bende yardımcı olurum tabi ki.
neye ihtiyacın varsa ona uygun bi program yapalım :13:

ben şöyle bi program örnek vereyim sen neyin eksik olduğunu söylermisin bana:)

Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home - YouTube bu kardiyo

Fitness Blender Standing Ab Workout - Toning Standing Abs Exercises - YouTube bu karın için

Tank Top Arms Workout - Shoulders, Arms & Upper Back Workout - YouTube bu kollar için

bunları her gün yapsam ve 1 saat yürüyüşe devam etsem sence nasıl olur?

ben şöyle bi program örnek vereyim sen neyin eksik olduğunu söylermisin bana:)

Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home - YouTube bu kardiyo

Fitness Blender Standing Ab Workout - Toning Standing Abs Exercises - YouTube bu karın için

Tank Top Arms Workout - Shoulders, Arms & Upper Back Workout - YouTube bu kollar için

bunları her gün yapsam ve 1 saat yürüyüşe devam etsem sence nasıl olur?

gayet güzel olmuş, ama çok uzun değil mi? bir buçuk saate yakın sürer bu videolar, sonrasında bir saat yürüyüş çok yormaz mı? :26:
mesela sabah yürüyüş+1 uzun video akşam da 1 uzun 1 kısa video yaparsan daha kolay olur gibi. :KK34:
bacakların yürüyüşle incelecektir ama çok kas yapmaz, bu videolarda üst beden ağırlıklı canım bacaklarının durumu nasıl senin?

gayet güzel olmuş, ama çok uzun değil mi? bir buçuk saate yakın sürer bu videolar, sonrasında bir saat yürüyüş çok yormaz mı? :26:
mesela sabah yürüyüş+1 uzun video akşam da 1 uzun 1 kısa video yaparsan daha kolay olur gibi. :KK34:
bacakların yürüyüşle incelecektir ama çok kas yapmaz, bu videolarda üst beden ağırlıklı canım bacaklarının durumu nasıl senin?

söylediğin sıralama mantıklı geldi bu şekilde yapabilirim.59 kiloyum ama sanki fazla kilolarım hep göbekte toplanmış gibi bide kollarımın da daha ince olmasını istiyorum:) bacaklarımdan memnunum genel olarak ama iç bacaklarımın hiç sıkı değil onun için ne yapabilirim

söylediğin sıralama mantıklı geldi bu şekilde yapabilirim.59 kiloyum ama sanki fazla kilolarım hep göbekte toplanmış gibi bide kollarımın da daha ince olmasını istiyorum:) bacaklarımdan memnunum genel olarak ama iç bacaklarımın hiç sıkı değil onun için ne yapabilirim

ya mesajı alıntılayıp göstermeye çalışıyorum olmadı bir türlü, 25. sayfada hareketler var ordakilere bi bak canım köprü pozisyonunda olanları yapabilirsin bacakların için. :KK34:

ya mesajı alıntılayıp göstermeye çalışıyorum olmadı bir türlü, 25. sayfada hareketler var ordakilere bi bak canım köprü pozisyonunda olanları yapabilirsin bacakların için. :KK34:

tamam bacaklarım içinde onları yaparım:) tşkler

pazartesi başlıyoruz demiştik, ben başladım nerdesiniz bakalım :KK3::KK3:
az önce bitirdim sporumu,
squatsın aylık programını yapacağım tiffany de yanında bel için. :122::122:

beba squata ben takrar başladım bugün . sana eşlik edebilirim istersen :KK34:

bende bugün biraz sporu savdım ama yarın çok sıkı olucam

plates+zumba+tiffany ve squat yapıcam hergün :KK52:

beba squata ben takrar başladım bugün . sana eşlik edebilirim istersen :KK34:

bende bugün biraz sporu savdım ama yarın çok sıkı olucam

plates+zumba+tiffany ve squat yapıcam hergün :KK52:

tamam canım birbirimizi motive edelim o zaman :KK1:
senin bitti demi bir ay, nasıl değişimler oldu?

bende başladım bebaa:) evde yapılacak tüm egzersizler bitti sadece 1 saat akşam yürüyüşüm kaldı biraz sonra onuda yapıp günü kapatıcam.hergün böle uyarsam sonuçları güzel olur umarım:)

X