- 17 Temmuz 2012
- 60
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1 7:
Selam ben geldim beeeennn:18:
Avratlarııııııımmmmmm
Kizlar bende kalca ve basenden sikayetciyim. Napsam ne etsem kiloda versem erimiyorlar. SANIRIM spor sart. bu programi Squats yapmak istiyorum fakat cok karisik geldi nerden baslayacagimi bilmiyorum.
bana yardimci olursaniniz sevinirim. eger baslarsam duzenli yapacagimi biliyorum. Benimle birlikte baslama isteyen varsada super olur. nerden nasil neler yapacagim? cok zorlamadan kendimi baslasam cok mutlu olacagim
Kızlar ben bu squats ı yaparken dizlerim çok ağrıyo :s neden olabilir ?
​hahahahahaha bebaaaa
Canımm popo kaldrımak bacak inceltmek için
bu videoları ben indiriyorum bilgisayara şimdi kedi, popoyu yakmak için değil demi kalksın diye. :44:
Canımm popo kaldrımak bacak inceltmek için
Canım ya bende bıraktım ama ben seviyorum fazlaca olmadıkça kasları:26: Bu arada sürekli kilo alıp vermen daha da çatlak lara yol açıcak:26:Ben geldim bi süre spora ara vermiştim çünkü bundan 7 sene önce uzun bi sporculuk dönemim vardı ve o zamandan kalma kaslarım squatsla belirginleşti ve ben bacaklarda kası sevmem
ama baktım herkes popomdaki değişimi farketti o yüzden squata devam edicem :)
İlk yaptığım programı yarım bırakmıştım:)
Bu arada spor yapmadığım günler oldu fakat buna rağmen kilo vermişim :) Çünkü bi ara yine 1 kilo almıştım sonra tekrardan bi kilo düşüşü yaşadım şimdi 53.5 kilom:) Ekmeği bıraktım gün içinde yediğim ekmek bazen küçük kepekli ekmeklerden bir dilim oluyor bazende hiç ekmek yemiyorum bu yüzden mide bulantılarım oluyor ama olsun :)
(spora ara vermem kilo almam kilo vermem 10 gün içinde olan şeylerdi ne kadar dengesiz besleniyorum dimi :26: Ama meyvem suyum yeşil çayım gün içinde hiç eksik olmuyor)
Canım ya bende bıraktım ama ben seviyorum fazlaca olmadıkça kasları:26: Bu arada sürekli kilo alıp vermen daha da çatlak lara yol açıcak:26:
Canım ya bende bıraktım ama ben seviyorum fazlaca olmadıkça kasları:26: Bu arada sürekli kilo alıp vermen daha da çatlak lara yol açıcak:26: