Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::1 7::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Selam ben geldim beeeennn:18::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Avratlarııııııımmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hoşgeldiiiiin :KK70::KK70::KK70:
insan bi haber yollar birşey yapar, nerdesin sen :63:
elimde makas, kezzap seni bekledim ben :121:

Kizlar bende kalca ve basenden sikayetciyim. Napsam ne etsem kiloda versem erimiyorlar. SANIRIM spor sart. bu programi Squats yapmak istiyorum fakat cok karisik geldi nerden baslayacagimi bilmiyorum.

bana yardimci olursaniniz sevinirim. eger baslarsam duzenli yapacagimi biliyorum. Benimle birlikte baslama isteyen varsada super olur. nerden nasil neler yapacagim? cok zorlamadan kendimi baslasam cok mutlu olacagim

squats hareketi şu canım, bütün vücut özellikle poponun erimesine yardımcı olur sonra kas yapar, biz yapıyoruz sporumuzu burda bizimle yapabilirsin sende, pazartesi tekrar başladım ben mesela yeni sayılır :KK34:

[video=youtube;UXJrBgI2RxA]http://www.youtube.com/watch?v=UXJrBgI2RxA[/video]

Kızlar ben bu squats ı yaparken dizlerim çok ağrıyo :s neden olabilir ?

ağırlığını dizlerine verme kalkarken poponu sık ordan kuvvet al arzu, öne doğru ağırlık vermekten oluyor o:nazar:

Off offf topiğim topiğim kimsesiz öksüz yetm topikiiiiimmmm :KK59: :KK59:

Kızlar nasıl gidiyor tek tek geriye dönüp okuyamam okadar sayfada nasılsınız kimlerde değişiklik var ben 2 aydır yapmıyorum spor
:KK30::KK30::KK30::KK30:

tumblr_mnjypmpMi31rmiy5vo1_400.jpg

hellloooo:KK3::KK3::KK3::KK3:

Yeni, bi video ya başladım kızlar. Daha bir kaç kez yaptım ama bacak arkalarım da ve popomda inanılmaz yanma hissettim. Ve bu 2 video ile deva edeceğim. Size de gösterim Ahada 1.cisi şu: (Popo bacak içi)

<strong>[video=youtube;xsrCv3OktCs]http://www.youtube.com/watch?v=xsrCv3OktCs[/video]:KK16::KK16::KK16:

2.cisi de şu video. Haftada 4 gün yapmaya başlacağım ben İnanılmaz güzel ya.. Ve aç karnına yapıldığında etkisi bayaa gözüküyorr

<strong>[video=youtube;gZQDf1OfGvE]http://www.youtube.com/watch?v=gZQDf1OfGvE[/video]:KK52:

kediiii
hoşgeldin, sen gidince kimsesiz kaldı burası, ben okuyup çıkıyordum,beba maşallah hep burdaydı,sağolsun arada konuştuk da, özledik seni, hayırdır nereye kayboldun ???:KK47:

Bugün de sporuma gittim geldim..
Hoca omuz ve kollarımı da çalıştırtıyor, çok kuvvetsiz ve ince kollarım var.. ):
Ama üst tarafımı hiç çalıştırmadığım için feci ağrı yaptı ya Hû!
Bacak falan da çalıştım epey.. İç bacak çalıştırmak için süper aletler var..
Kedicik bende durum bu bebeğim, 2. günümdü sporda.. Hergün gidicem pazar-pazartesi hariç.. (;

Günaydııınnn haadiii kızlar kalkın yahu! Sabah sporu dinçlik demek.

Kahvaltı yapıp sporuma başlayacağım.. Regl olduğum için kansızım şuan kahvaltı yapıpta yapacağım sporumu
:KK55: :KK68:

Ben geldim bi süre spora ara vermiştim çünkü bundan 7 sene önce uzun bi sporculuk dönemim vardı ve o zamandan kalma kaslarım squatsla belirginleşti ve ben bacaklarda kası sevmem :KK19:
ama baktım herkes popomdaki değişimi farketti o yüzden squata devam edicem :)
İlk yaptığım programı yarım bırakmıştım:)
Bu arada spor yapmadığım günler oldu fakat buna rağmen kilo vermişim :) Çünkü bi ara yine 1 kilo almıştım sonra tekrardan bi kilo düşüşü yaşadım şimdi 53.5 kilom:) Ekmeği bıraktım gün içinde yediğim ekmek bazen küçük kepekli ekmeklerden bir dilim oluyor bazende hiç ekmek yemiyorum bu yüzden mide bulantılarım oluyor ama olsun :)
(spora ara vermem kilo almam kilo vermem 10 gün içinde olan şeylerdi ne kadar dengesiz besleniyorum dimi :26: Ama meyvem suyum yeşil çayım gün içinde hiç eksik olmuyor)

Ben geldim bi süre spora ara vermiştim çünkü bundan 7 sene önce uzun bi sporculuk dönemim vardı ve o zamandan kalma kaslarım squatsla belirginleşti ve ben bacaklarda kası sevmem :KK19:
ama baktım herkes popomdaki değişimi farketti o yüzden squata devam edicem :)
İlk yaptığım programı yarım bırakmıştım:)
Bu arada spor yapmadığım günler oldu fakat buna rağmen kilo vermişim :) Çünkü bi ara yine 1 kilo almıştım sonra tekrardan bi kilo düşüşü yaşadım şimdi 53.5 kilom:) Ekmeği bıraktım gün içinde yediğim ekmek bazen küçük kepekli ekmeklerden bir dilim oluyor bazende hiç ekmek yemiyorum bu yüzden mide bulantılarım oluyor ama olsun :)
(spora ara vermem kilo almam kilo vermem 10 gün içinde olan şeylerdi ne kadar dengesiz besleniyorum dimi :26: Ama meyvem suyum yeşil çayım gün içinde hiç eksik olmuyor)
Canım ya bende bıraktım ama ben seviyorum fazlaca olmadıkça kasları:26: Bu arada sürekli kilo alıp vermen daha da çatlak lara yol açıcak:26:

Canım ya bende bıraktım ama ben seviyorum fazlaca olmadıkça kasları:26: Bu arada sürekli kilo alıp vermen daha da çatlak lara yol açıcak:26:

Canım ben 10 yaşında birden boy uzamasından dolayı çatladım :KK43: (birden boy uzamasına bak 1.60 boy :KK1::KK1::KK9:)
Ama sonraları birden 8-9 kilo alıp vermeme rağmen hiç çatlamadım.Allaha şükür diyeyim :)
Popom ve bacaklarımın az bi yerinde çatlaklarım var:KK50:
İnşallah bundan sonra herhangi bi sebepten dolayı çatlamam.Bu arada bacak sıkılaşınca çatlakların görüntüsü biraz daha hafif görünüyor :)

Bu arada topuklu giyince alttaki kaslarım belirginleşiyor :KK43:
Her hangi bi egzersizi yaparken üst bacak kaslarım baya baya belli oluyor :KK43: Ben gene sevmiyorum bayanda bacak kasını :KK43:

kedi merhaba :) hoşgeldin umarım bidaha gitmezsin :)

ben yeni katıldım buraya ama hatırlarsan sana squat ile ilgili mesaj atmıştım squat programım bitti güzel sonuçlar aldım fakat biraz daha kalkmasını istiyorum bana ne önerirsin ve benim yanlarım ve göbeğim var resimlerimde var bak istersen bana bi program hazırlayabilir misin acaba en yakın zamanda incecik olmak istiyorum da lütfeeeen :KK52: :KK16:

X