Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bende başladım bebaa:) evde yapılacak tüm egzersizler bitti sadece 1 saat akşam yürüyüşüm kaldı biraz sonra onuda yapıp günü kapatıcam.hergün böle uyarsam sonuçları güzel olur umarım:)

:KK9::KK9::KK9:
peşpeşe mi yaptın canım, kolay yapılıyor mu :KK34:

video bittikçe su molası vererek devam ettim baya terletti.bitince çok iyi hissettiriyo bide:) yürüyüşümüde tamamladım gün bitmiştir:KK1:

tebrik ederim canım, bende yaptım dün sporumu ve gerçekten daha rahat hissettim.
bugün de devam edeceğim bakalım bırakmak yok artık :13:

tebrik ederim canım, bende yaptım dün sporumu ve gerçekten daha rahat hissettim.
bugün de devam edeceğim bakalım bırakmak yok artık :13:

aynen bende devam edeceğim:) bu tiffany videoları gerçekten etkilimi bu arada? onlarıda eklemem gerekirmi programıma acaba.zamanım çok çünkü okul tatile giriyor nasılsa:)

aynen bende devam edeceğim:) bu tiffany videoları gerçekten etkilimi bu arada? onlarıda eklemem gerekirmi programıma acaba.zamanım çok çünkü okul tatile giriyor nasılsa:)

bence etkililer canım, hangi bölgeyi ağırlıklı çalıştırmak istiyorsan ona uygun videolarını seçip ondan da bi program yapabilirsin kendine :KK8: hatta bir gün tiff bir gün blender şeklinde gidebilirsin :KK1:

selam kızlar nasılsınızzzz:KK16: kediciğin size selamı var şu notu iletmemi istedi...

yakında dönüyorum başka bir nickle. Merak etmeyin işlerim vardı öpüldünüz..:))
(kedicik)

pazartesi başlıyoruz demiştik, ben başladım nerdesiniz bakalım :KK3::KK3:
az önce bitirdim sporumu,
squatsın aylık programını yapacağım tiffany de yanında bel için. :122::122:

Bebaa ben geldim bebişimm.. :-)
Pazartesi arkadaşımla görüşmem gerektiği için bugün başladım spora..
Sonunda gittim yazıldım.. :-)
Yaklaşık 2 saat yaptım, bünyemi o kadar zorlamışım ki daha evvel, bugün hocanın yaptırdığı hiçbir hakeret zorlamadı beni, sanki sıradan şeyler yapıyormuş gibi oldum.. :-)
Ama mantıklı bir iş yaptım sanırsam, güzel sonuçlar alırım diye umuyorum.. :-)
Pazartesi-Cumartesi hergün spor..
Ama ben Pazartesileri gidemeyeceğim sadece.. :-)

Hanımlar durmak yok! Spora sonuna kadar devamm!! :-)

Kedicik seni de beklemedeyiz tatlım, dinle kafanı bi güzel, işlerini hallet sonra da hoş gel.. (;

Kızlar çok giremesem de gireceğim ara da .. Topiğe sahip çıkmışsınız . Teşekkür ederim. :KK8::KK8::KK8::KK8:

tumblr_mni41lJlqS1rmiy5vo1_400.jpg

Hadi biraz motive olalııımm
:KK53:

tumblr_mnb5yqWjOv1rkf5hqo1_500.jpg

üfff bee:KK9::KK9:

Tbi kadının erkeğide var
tumblr_mnapdkr0Nz1rmiy5vo1_400.jpg
:KK53::KK53:

Neyse kızlar yatım ben öpüldünüz hepiniz
:KK76:

Kizlar bende kalca ve basenden sikayetciyim. Napsam ne etsem kiloda versem erimiyorlar. SANIRIM spor sart. bu programi Squats yapmak istiyorum fakat cok karisik geldi nerden baslayacagimi bilmiyorum.

bana yardimci olursaniniz sevinirim. eger baslarsam duzenli yapacagimi biliyorum. Benimle birlikte baslama isteyen varsada super olur. nerden nasil neler yapacagim? cok zorlamadan kendimi baslasam cok mutlu olacagim

Bir hareket var ilk sayfada resimini paylasmissiniz bacaklarini acip asagi dogru cökmek o acayip kas yapiyor ilgililere duyrulur :KK1:

Spor yapamıyoruuum :KK43: hiç vaktim olmuyor deli olucam ya :KK14: tam başlamaya niyetleniyorum bişey çıkıyor diyete dikkat ediyim diyorum misafir gelio bu aralar çok dağıldım nasıl toplancam bilmiyorum:85:

X