Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
canııımm hoşgeldin , canım tabikide eklerim sni hangi gruba katalım ne derdin ilk sayfada ilk yazımda ne nerde diye bir bak hareketlere felan,
Merabalar. Çok güzel ve faydalı bir topik olmuş. Ben de katılmak isterim, 30 Gün squat hareketine. Yalnız hareketi anlamadım
Not: tamam squat hareketini anladım
hahahahahahaha notunu yeni gördüm hahaha süpersin ya anlamıyacak birşey yok zaten altında hareketin yapılışını verdim biraz okusanız anlaya bilirsiniz
estafurrullah tatlım , hergün 3part yapıcaksınız bugun 3part yarın 3part öbürgün 3 part,otobüslambası cnm
bana pump it up yap dedin haftanın 3 günü ardarda tmm
ama hergün 3 partı aynı anda mı yapıcam yoksa 3 partı hergün 1 part olarak mı yapıcam
ya kusura baklma anlamadım da kafam karıştı
tabikide tatlım paylaşabilirsinz.kedicim bizde resim paylaşabiliyo muyuz? beni squatsa iten resimleri koyabilir miyim?:44:
canım sabah öğle akşamda 7ye kadar 7den sonra önermiyorum uykunuzu bozarr,Bir sayfada anlatmışsın link vermişsin, onu gördüm de öyle anladım :)
Sabah mı akşam mı yapıyorsunuz hareketi?
estafurrullah tatlım , hergün 3part yapıcaksınız bugun 3part yarın 3part öbürgün 3 part,
Eğer 3gün üst üste ağır geliyorsa 1er gün araylada yaapabilirsiniz