- 23 Ekim 2011
- 1.075
- 18
evett müthiş yanma ve sreklı sıkık kas hissii
Kesinlikleee :)) 1 ay sonrasını iple çekiyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett müthiş yanma ve sreklı sıkık kas hissii
canım hiçbir sakıncası olmuyor ,ben squatsızda yapıyorum bölgesel zayıflama hareklerinide ve 3-5 baika hereetide bende hiçbir sorun yok ttatlım sendede sorun olmaz sanırımkedicim bana tavsiye ediyo musun squatı? ikisi ağır mı olur ne yapayım?
canım hiçbir sakıncası olmuyor ,ben squatsızda yapıyorum bölgesel zayıflama hareklerinide ve 3-5 baika hereetide bende hiçbir sorun yok ttatlım sendede sorun olmaz sanırım
et kasılması olabilir oda bacakların sabah çok ağrı yaapabilir, onun dışında birşey yok, eğer dokunmadı diyorsan yap ama ben önermiyorum ama şartlarında belli çok zorlamadan yap ozmantamam o zaman ben de başlayayım squata :))
yalnız benim şöyle bi sorunum da var canım okuldan beş buçukta geliyorum 6 da yemek var, yemekten sonra biraz bekliim desem saat sekiz oluyo. sekiz dokuz gibi yapmayın diyorsun ama başka zamanım yok, uykumda ağrı olmuyordu şimdiye kadar başka bi sakıncası var mıdır?
canım ne istiyorsun ? kaç klosun boyun nedir daha önce neler yaptın son 1 aydır spor yaptınmı?Kızlar banada anlatır mısınız bunu? Nasıl başlayacağım, neler yapacağım?
tatlım küçük dilim birşeyler ye metobolizman çalışsın :13:ben de yarin sabah basliyoruuummmm kahvalitidan önce yapcam, olur mu??? spor istahi da kesiyor zaten
tatlım küçük dilim birşeyler ye metobolizman çalışsın :13:
hahahahahahahhahahahaha
ben ilk okuldan orta okulun sonuna kadar atletizime gittim , koşucuydum, 800metretamam canim öyle yaparim o zaman, kahvaltimi ikiye bölerim, sabah erkenden yiyemem normalde..
bisey sorcam, sen sporcu musun??? ne güzel ya bi sürü sey biliyosun ve bizimle de paylasiyosun
canım merhaba çok güzel zayıflamaya devam ediyorsun , ben sna şunları onericem sayfa 25te paylaştım ordan bak zayıflayıp sıkılaşma programında 3tane video verdim birde , bölgesel zayıflama hareketlerini öneririm , 2hafta böyle düzenli devam edersen 2hafta sonra yeni ahreketler eklenicek. yazılanları oku düzenli yaparsan çook etkisini görürsünben buraya ara sıra bakıyorum jillian yaptım onda tamam inceldim ama kilo veremedim
ben burda hangi hareketleri yapsam daha ii olur
kendimden bahsedeyim 1.69 boyundayım kilom aşağıda zaten
ben göbek ve üst bacak içinin daha çok sıkılaşmasını istiyorum hangi spor hareketini yapsam bana uyar
ve kilo kaybederim:26:
şimdiden teşekkür ederim
[ı]kızlar göbek eritmek ve eritirken belim incelsin diyenlere sesleniyoruumm buvideoyu hafta 2gün yaparsanız 2 hafta sonra göbeğinizde ve belinizdeki değişimi görüceksiniz amaaaa bunu yaptıktan sonraa uyuyup sabah kalkınca müthiş bir ağrı hiisediceksiniz ben yaptıgım zaman ölmüştüm ya sabahı ama şimdi agrı hssetmeiyorum haftada 3gun yapıyorum
[/ı]<strong><em>[video=youtube;r_j8btnıekq]http://www.youtube.com/watch?v=r_j8btnıekq&feature=related[/video]
canım merhaba çok güzel zayıflamaya devam ediyorsun , ben sna şunları onericem sayfa 25te paylaştım ordan bak zayıflayıp sıkılaşma programında 3tane video verdim birde , bölgesel zayıflama hareketlerini öneririm , 2hafta böyle düzenli devam edersen 2hafta sonra yeni ahreketler eklenicek. yazılanları oku düzenli yaparsan çook etkisini görürsün
bn yaptım kedicik bugün 20 tane yapıyorum 1 dakika dinleniyorum bir 20 daha 1 dakka dinlen bir 20 daha tamamen bitiriyorum doğru yapıyorum dimi bitanem Squats GRUBUNA DAHİLİM BEN SAĞOL CANIM ÇOK LGİLENİYORSUN HAKKINI HELAL ET VALLA
canım öncelikle paylaşımların için çok teş ederim ayrıca bu video için çokkkkkkkkkkkk teş. Ederim geçtiğimiz yaz bu hareketlerle çok güzel incelmiştim ara verdim sonra ise bu videoları defalarca aramama nazaran bulamadım şimdi görünce nekadar sevindiğimi anlatamam fakat aynı kızların farklı videolarıda vardı onlarıda yüklersen çok sevinirim canım .kabul ederseniz yarından itibaren bende aranıza katılmak istiyorum ..........