Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kedicim bana tavsiye ediyo musun squatı? ikisi ağır mı olur ne yapayım?
canım hiçbir sakıncası olmuyor ,ben squatsızda yapıyorum bölgesel zayıflama hareklerinide ve 3-5 baika hereetide bende hiçbir sorun yok ttatlım sendede sorun olmaz sanırım:KK12:

canım hiçbir sakıncası olmuyor ,ben squatsızda yapıyorum bölgesel zayıflama hareklerinide ve 3-5 baika hereetide bende hiçbir sorun yok ttatlım sendede sorun olmaz sanırım:KK12:

tamam o zaman ben de başlayayım squata :))
yalnız benim şöyle bi sorunum da var canım okuldan beş buçukta geliyorum 6 da yemek var, yemekten sonra biraz bekliim desem saat sekiz oluyo. sekiz dokuz gibi yapmayın diyorsun ama başka zamanım yok, uykumda ağrı olmuyordu şimdiye kadar başka bi sakıncası var mıdır?

tamam o zaman ben de başlayayım squata :))
yalnız benim şöyle bi sorunum da var canım okuldan beş buçukta geliyorum 6 da yemek var, yemekten sonra biraz bekliim desem saat sekiz oluyo. sekiz dokuz gibi yapmayın diyorsun ama başka zamanım yok, uykumda ağrı olmuyordu şimdiye kadar başka bi sakıncası var mıdır?
et kasılması olabilir oda bacakların sabah çok ağrı yaapabilir, onun dışında birşey yok, eğer dokunmadı diyorsan yap ama ben önermiyorum ama şartlarında belli çok zorlamadan yap ozman :KK54:

ben de yarin sabah basliyoruuummmm :KK8::KK8::KK8: kahvalitidan önce yapcam, olur mu??? spor istahi da kesiyor zaten :KK16:

tatlım küçük dilim birşeyler ye metobolizman çalışsın :13:

tamam canim öyle yaparim o zaman, kahvaltimi ikiye bölerim, sabah erkenden yiyemem normalde..
bisey sorcam, sen sporcu musun??? ne güzel ya bi sürü sey biliyosun ve bizimle de paylasiyosun :KK16:

309017_550111845009674_1650590412_n.png
:KK52::KK52::KK52:hahahahahahahhahahahaha :KK53::KK53:

tamam canim öyle yaparim o zaman, kahvaltimi ikiye bölerim, sabah erkenden yiyemem normalde..
bisey sorcam, sen sporcu musun??? ne güzel ya bi sürü sey biliyosun ve bizimle de paylasiyosun :KK16:
ben ilk okuldan orta okulun sonuna kadar atletizime gittim , koşucuydum, 800metre:KK9:

sonra yüzmeye gittim hobi olsun diye ama tüm bunları araştırarak instagramdan okuyarak yaparak öğrenerek
:KK42:

ben buraya ara sıra bakıyorum jillian yaptım onda tamam inceldim ama kilo veremedim
ben burda hangi hareketleri yapsam daha ii olur
kendimden bahsedeyim 1.69 boyundayım kilom aşağıda zaten:nazar:
ben göbek ve üst bacak içinin daha çok sıkılaşmasını istiyorum hangi spor hareketini yapsam bana uyar
ve kilo kaybederim:26:
şimdiden teşekkür ederim :KK34:

Son düzenleme:
bn yaptım kedicik bugün 20 tane yapıyorum 1 dakika dinleniyorum bir 20 daha 1 dakka dinlen bir 20 daha tamamen bitiriyorum doğru yapıyorum dimi bitanem Squats GRUBUNA DAHİLİM BEN SAĞOL CANIM ÇOK LGİLENİYORSUN HAKKINI HELAL ET VALLA

ben buraya ara sıra bakıyorum jillian yaptım onda tamam inceldim ama kilo veremedim
ben burda hangi hareketleri yapsam daha ii olur
kendimden bahsedeyim 1.69 boyundayım kilom aşağıda zaten:nazar:
ben göbek ve üst bacak içinin daha çok sıkılaşmasını istiyorum hangi spor hareketini yapsam bana uyar
ve kilo kaybederim:26:
şimdiden teşekkür ederim :KK34:
canım merhaba çok güzel zayıflamaya devam ediyorsun , ben sna şunları onericem sayfa 25te paylaştım ordan bak zayıflayıp sıkılaşma programında 3tane video verdim birde , bölgesel zayıflama hareketlerini öneririm , 2hafta böyle düzenli devam edersen 2hafta sonra yeni ahreketler eklenicek. yazılanları oku düzenli yaparsan çook etkisini görürsün :KK34:

[ı]kızlar göbek eritmek ve eritirken belim incelsin diyenlere sesleniyoruumm buvideoyu hafta 2gün yaparsanız 2 hafta sonra göbeğinizde ve belinizdeki değişimi görüceksiniz amaaaa bunu yaptıktan sonraa uyuyup sabah kalkınca müthiş bir ağrı hiisediceksiniz ben yaptıgım zaman ölmüştüm ya sabahı ama şimdi agrı hssetmeiyorum haftada 3gun yapıyorum

[/ı]
<strong><em>[video=youtube;r_j8btnıekq]http://www.youtube.com/watch?v=r_j8btnıekq&amp;feature=related[/video]

canım öncelikle paylaşımların için çok teş ederim ayrıca bu video için çokkkkkkkkkkkk teş. Ederim geçtiğimiz yaz bu hareketlerle çok güzel incelmiştim ara verdim sonra ise bu videoları defalarca aramama nazaran bulamadım şimdi görünce nekadar sevindiğimi anlatamam fakat aynı kızların farklı videolarıda vardı onlarıda yüklersen çok sevinirim canım .kabul ederseniz yarından itibaren bende aranıza katılmak istiyorum ..........

canım merhaba çok güzel zayıflamaya devam ediyorsun , ben sna şunları onericem sayfa 25te paylaştım ordan bak zayıflayıp sıkılaşma programında 3tane video verdim birde , bölgesel zayıflama hareketlerini öneririm , 2hafta böyle düzenli devam edersen 2hafta sonra yeni ahreketler eklenicek. yazılanları oku düzenli yaparsan çook etkisini görürsün :KK34:

teşekkür ederim cnm ilgin için
bakıcam kendime uygun yapıcam ve sonunda buraya yazarım inş 2 haftanın sonunda
inş istediğimiz ideallere kavuşuruz hepimizzzz:KK54:

bn yaptım kedicik bugün 20 tane yapıyorum 1 dakika dinleniyorum bir 20 daha 1 dakka dinlen bir 20 daha tamamen bitiriyorum doğru yapıyorum dimi bitanem Squats GRUBUNA DAHİLİM BEN SAĞOL CANIM ÇOK LGİLENİYORSUN HAKKINI HELAL ET VALLA

:- evet tatlım doğru yapmışsın süpersin :KK54: SİZ HAKKINIZI HELAL EDİN NAPTIM KUZUMM

canım öncelikle paylaşımların için çok teş ederim ayrıca bu video için çokkkkkkkkkkkk teş. Ederim geçtiğimiz yaz bu hareketlerle çok güzel incelmiştim ara verdim sonra ise bu videoları defalarca aramama nazaran bulamadım şimdi görünce nekadar sevindiğimi anlatamam fakat aynı kızların farklı videolarıda vardı onlarıda yüklersen çok sevinirim canım .kabul ederseniz yarından itibaren bende aranıza katılmak istiyorum ..........

canııımm hoşgeldin , canım tabikide eklerim sni hangi gruba katalım ne derdin ilk sayfada ilk yazımda ne nerde diye bir bak hareketlere felan,:KK54:

X