Kalın giyinmek gerekiyormuş.Bende videoda ki hatunlar gibi icecik kısacık şeylerle yapıyordum ama baktım olmuyor buradaki arkadaşlar da demiş kalın giyinin diye kışlık kalın sweetlerle felan yapıyorum
Ben de önce kısa giyiniyordum, artık uzun şeyler giydim de ne bileyim göbek kısmım hiç terlemiyor mesela.
Streç film mi sarsam ki
O çok çok çok basit bir video ya .. Neden bukadar zorlanıyorsunuz:26: Gerçekten aşırı kolay bir video ya:26:ya şu 8 dk lık popo videosu mahvetti beni yürüyemiyorum bilenolcak böle :26: mekiğin yaptığı agrıyı geçtim artık alıştım ama bu popo videosu bildiğin ölüm :26:
iyi akşamlar hanımlar,
iki gündür giremedim kkya, spor da yapamadım yoğundum.
başlıyorum pazartesi tekrar.
kendinize iyi bakın :122:
O çok çok çok basit bir video ya .. Neden bukadar zorlanıyorsunuz:26: Gerçekten aşırı kolay bir video ya:26:
O çok çok çok basit bir video ya .. Neden bukadar zorlanıyorsunuz:26: Gerçekten aşırı kolay bir video ya:26:
Belkide onuda ısınmadan yapıyorsun dur.ay bilemedm ki bende kedicim ya :26: bencede basit ama görmen lazım bacaklarıma basarken çok ağrıyorlar
Belkide onuda ısınmadan yapıyorsun dur.
Belkide yağların yanıyor ondan zorlanıyorsun
inşallah yağlarım yanıyorduraslında onun öncesi ısınma babında 4 dk zumba yapıorum ama demekki ısınmıorum
yanıyordur inşallah :
Bir konu açtım himen kapattılar yaÇok üzüldüm
Siyasetten tartışma çıkabilme geleceğini görmüşler kapamışlar manyaklarneden kapattılar ayolhem ben sana arkadaşlık teklif ettim kabul etmedn küstüm