Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu bi kere denedim sardım streci ama bi ter atmış bel bölgem bildiğim su çıkmış.Lakin zararlı diye korktuğumdan devam edemedim sadece denemek için yapmıştım.Sauna eşofman felan alınabilir mesela :26: Sterçteki gibi hiç bi zaman terleyemedim kalın giyinerek ama idare eder
Bugün bir saldım kendimi.. Tartıda dün yediğim hamburgeri gördüm resmen sabah. Bir sinirim bozuldu anlatamam. Zaten zar zor 400 gram vermiştim, boğazımı tutamayınca o da geldi geri. Bugün çok bir şey yemedim ama çerez yedim bol bol.
Tek sevinebileceğim şey hiç kola içmedim ve canım da istemedi. Gelişme var bu konuda.. :))
nickini mi degistirdin canim???
Canım yaa bende bugün neler yedim bibilseniz , etipuflar haribolar, kekler ekmekler pilavlar kolalarBugün bir saldım kendimi.. Tartıda dün yediğim hamburgeri gördüm resmen sabah. Bir sinirim bozuldu anlatamam. Zaten zar zor 400 gram vermiştim, boğazımı tutamayınca o da geldi geri. Bugün çok bir şey yemedim ama çerez yedim bol bol.
Tek sevinebileceğim şey hiç kola içmedim ve canım da istemedi. Gelişme var bu konuda.. :))
Canım yaa bende bugün neler yedim bibilseniz , etipuflar haribolar, kekler ekmekler pilavlar kolalar
Çozutttum resmen göbeğim 3 aylık oldu kendimi şuan iğrenç hissediyorum ve miğdem den haribolar resmen geri çıkmak istiyor
Neysse kızlar azcık gazete okuyup yatacağım öptüüm
kuzuuummm nasilsin bakalim??? dün neler yaptin merak ediyorum :26::26::26:
ben iki gündür aç dolaşıyorum resmen kızlar.
göbeğim bile çıkmıyo artık yemek yiyince.
sporumu aksattım tekrar başlayınca daha sağlıklı olurum diye tahmin ediyorum
bitirdik tatlım tamamen, ama iyiyim fena değilim.
Evet canım Dizzy oldum artık. :))
iyi pazarlar herkese ben de deli gibi bi kahvalti yaptim, bir-iki saat sonra sporumu yapar eritirim artik
hayirlisi olsun canim benim, sen kendini iyi hisset önemli olan bu.. yemene icmene dikkat et bak iki gündür bir sey yemiyorum diyorsun sporunu da aksatma, bak ben ne zaman benimkine kizsam kalkip spor yapiyorum, ne olursa fark etmez, acayip stres attiriyo.. ben spora baslamasaydim, ki profesyonel bir sey de ypamiyorum, muhtemelen hastaliklarla tanismaya baslicaktim guatr baslangici var zaten ve hepsinin sebebi stres ve sinir olmak.. kendine dikkat et, her sey önemli olan senin sagligin
bu daha kolay olmus canim
Beğendim bunu--
Çalışan fıstıklara güzel bir önerim var :
Plastik , ufak bölmeleri olan(tabildot gibi) bir saklama kabı alarak istediğiniz sağlıklı besinleri çantanızda taşıyabilirsiniz, örneğin biraz havuç, bir bölmeye tuzsuz zeytin, bir bölmeye bitter çikolata, bir bölmeye meyve, bir bölmeye light dilim peynir, iki dilim kepekli ekmek (strechlenmiş) .