Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_ml7lf6gqkO1s5jjdco1_500.jpg

:122: :122: :122: :122: :122: :122:
tumblr_ml7lcbizxv1s39oogo1_500.jpg

:122: :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

tumblr_ml7l33v4211s58ktao1_500.jpg

:122: :122: :!22: :122: :122:

tumblr_miir45g1NU1rxo9w5o1_500.jpg

tumblr_mjy7c5QnmF1s60hazo1_400.jpg
tumblr_mksg53TG7S1sn7kdvo1_500.jpg

Selam kızlarrr bende öncesi ve sonrası yapıcam :)
Bi foto gördüm yukarda :KK70:
Aklıma geldi bu yaştan sonra bu odunluk kıvamındaki vücutla bacakları tamamen açamasakta ne kadar açabiliriz acaba:KK1:

Bugün bir saldım kendimi.. Tartıda dün yediğim hamburgeri gördüm resmen sabah. Bir sinirim bozuldu anlatamam. Zaten zar zor 400 gram vermiştim, boğazımı tutamayınca o da geldi geri. Bugün çok bir şey yemedim ama çerez yedim bol bol. :KK43:

Tek sevinebileceğim şey hiç kola içmedim ve canım da istemedi. Gelişme var bu konuda.. :))

Ben onu bi kere denedim sardım streci ama bi ter atmış bel bölgem bildiğim su çıkmış.Lakin zararlı diye korktuğumdan devam edemedim sadece denemek için yapmıştım.Sauna eşofman felan alınabilir mesela :26: Sterçteki gibi hiç bi zaman terleyemedim kalın giyinerek ama idare eder :KK31:

Zararlı mıymış ? Terletmesi iyi değil mi sonuçta, aşırı sıkı sarılmazsa bir şey olmaz gibi ama bilemedim :44::44:

Kızlar o 8 dk.lık videonun son hareketi zor geliyor bana, dizim ağrıyor onu yapınca o yüzden onu yapmıyorum. Ama diğer 2 hareket çok rahat.

Bugün bir saldım kendimi.. Tartıda dün yediğim hamburgeri gördüm resmen sabah. Bir sinirim bozuldu anlatamam. Zaten zar zor 400 gram vermiştim, boğazımı tutamayınca o da geldi geri. Bugün çok bir şey yemedim ama çerez yedim bol bol. :KK43:

Tek sevinebileceğim şey hiç kola içmedim ve canım da istemedi. Gelişme var bu konuda.. :))

nickini mi degistirdin canim???

Canım yaa bende bugün neler yedim bibilseniz , etipuflar haribolar, kekler ekmekler pilavlar kolalar:KK30::KK30::KK30::KK30:
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

Çozutttum resmen göbeğim 3 aylık oldu kendimi şuan iğrenç hissediyorum ve miğdem den haribolar resmen geri çıkmak istiyor:KK14::KK14:

Neysse kızlar azcık gazete okuyup yatacağım öptüüm:KK4::KK55:

Canım yaa bende bugün neler yedim bibilseniz , etipuflar haribolar, kekler ekmekler pilavlar kolalar:KK30::KK30::KK30::KK30:
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

Çozutttum resmen göbeğim 3 aylık oldu kendimi şuan iğrenç hissediyorum ve miğdem den haribolar resmen geri çıkmak istiyor:KK14::KK14:

Neysse kızlar azcık gazete okuyup yatacağım öptüüm:KK4::KK55:

Eheheh sabah moralim bozulunca amaaan dedim, uğraşsam da gitmiyor bu kilolar. :)) Bi tabak fasulye, pilav koydum önüme ama iki üç kaşık yedim tıkandım.3 salatalık turşusu yedim, sonra meyve, sonra çerez. :KK43:

iyi geceler tatlım.. :KK16:

ben iki gündür aç dolaşıyorum resmen kızlar.
göbeğim bile çıkmıyo artık yemek yiyince.
sporumu aksattım tekrar başlayınca daha sağlıklı olurum diye tahmin ediyorum :KK1:

kuzuuummm nasilsin bakalim??? dün neler yaptin merak ediyorum :26::26::26:

bitirdik tatlım tamamen, ama iyiyim fena değilim.

Günaydınn kızlarr :KK16:

bende dün kaçırdım baya bi dolmalar kekler löp löp et olmuş 1 günde.
sabah tartıya çıktığıma çıkacağıma pişman oldum.
şuan yeşil elma duruyo karşımda onu bile yemek istemiyorum :KK43:

kedi ben squastı sabah akşam yapıyorum. sabah 70 yaptım diyelim akşam 75 mi yapmam lazım. :KK16:

günaydıııın :122:
kahvaltımı yaptım, karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz ama kahvaltıda izin var :KK53:
bi kaç saat sonra da sporumu yaparım, ohh.
ben kilo verme hedeflerimi tamamladım kızlar. :KK12:
artık sporumu dengeleyecek şekilde beslencem.
hadi sizde tembelliği bırakıp kalkın gün çoktan başladı. :KK55:

iyi pazarlar herkese :KK3::KK3::KK3::KK3: ben de deli gibi bi kahvalti yaptim, bir-iki saat sonra sporumu yapar eritirim artik :KK8::KK8::KK8:

ben iki gündür aç dolaşıyorum resmen kızlar.
göbeğim bile çıkmıyo artık yemek yiyince.
sporumu aksattım tekrar başlayınca daha sağlıklı olurum diye tahmin ediyorum :KK1:

bitirdik tatlım tamamen, ama iyiyim fena değilim.

hayirlisi olsun canim benim, sen kendini iyi hisset önemli olan bu.. yemene icmene dikkat et bak iki gündür bir sey yemiyorum diyorsun :KK20: sporunu da aksatma, bak ben ne zaman benimkine kizsam kalkip spor yapiyorum, ne olursa fark etmez, acayip stres attiriyo.. ben spora baslamasaydim, ki profesyonel bir sey de ypamiyorum, muhtemelen hastaliklarla tanismaya baslicaktim :KK50: guatr baslangici var zaten ve hepsinin sebebi stres ve sinir olmak.. kendine dikkat et, her sey önemli olan senin sagligin :KK19::KK19::KK19::KK19:

Evet canım Dizzy oldum artık. :))

bu daha kolay olmus canim :KK1::KK1::KK1:

iyi pazarlar herkese :KK3::KK3::KK3::KK3: ben de deli gibi bi kahvalti yaptim, bir-iki saat sonra sporumu yapar eritirim artik :KK8::KK8::KK8:

hayirlisi olsun canim benim, sen kendini iyi hisset önemli olan bu.. yemene icmene dikkat et bak iki gündür bir sey yemiyorum diyorsun :KK20: sporunu da aksatma, bak ben ne zaman benimkine kizsam kalkip spor yapiyorum, ne olursa fark etmez, acayip stres attiriyo.. ben spora baslamasaydim, ki profesyonel bir sey de ypamiyorum, muhtemelen hastaliklarla tanismaya baslicaktim :KK50: guatr baslangici var zaten ve hepsinin sebebi stres ve sinir olmak.. kendine dikkat et, her sey önemli olan senin sagligin :KK19::KK19::KK19::KK19:

bu daha kolay olmus canim :KK1::KK1::KK1:

sağol canım benim,
evet gerçekten spor yapmak çok önemli ya. insanı çoook rahatlatıyor :KK16:

Günaydın kızlar , Hepiniize mutulu pazarlaarr:KK12::KK16: :122:
Kahvaltımı şimdi yaptım. pişi yedim yumurta yedim, çay içtim 3-4 tane zeytin yedim. :KK30:

Şimdi duşa gireceğim. Birazda 1-2 saat ggezeceğim sonra sporumu yapacağımm

tumblr_lwzuizeIZ91qg6zb8o1_500.jpg

--

Çalışan fıstıklara güzel bir önerim var :
Plastik , ufak bölmeleri olan(tabildot gibi) bir saklama kabı alarak istediğiniz sağlıklı besinleri çantanızda taşıyabilirsiniz, örneğin biraz havuç, bir bölmeye tuzsuz zeytin, bir bölmeye bitter çikolata, bir bölmeye meyve, bir bölmeye light dilim peynir, iki dilim kepekli ekmek (strechlenmiş) .

:KK55:

tumblr_lhzbpyulh01qgrfcmo1_500.jpg

--

Çalışan fıstıklara güzel bir önerim var :
Plastik , ufak bölmeleri olan(tabildot gibi) bir saklama kabı alarak istediğiniz sağlıklı besinleri çantanızda taşıyabilirsiniz, örneğin biraz havuç, bir bölmeye tuzsuz zeytin, bir bölmeye bitter çikolata, bir bölmeye meyve, bir bölmeye light dilim peynir, iki dilim kepekli ekmek (strechlenmiş) .

:KK55:

tumblr_lhzbpyulh01qgrfcmo1_500.jpg
Beğendim bunu :KK1::KK9::KK9::KK9:

X