Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ben geldim fit hanımlar

bugun 1 kepekli ekmek 3 haşlanmış yumurta peynir maydonoz 2 bardak çay içtim.

sabah kahvaltısından 1,5 saat sonra leslie ile 3 mil yürüdüm

şimdi yulaf unlu yoğur yicem

sporumu yaptım geldi 20 dk da yürüdüm
ama ben şu makas hareketini yapamıyorum ya:2:

Kedi 130 yaptım. Fakat her 20den sonra 2-3 sn bacaklarımı sallıyorum. Olur değil mi? Aralıksız 50 yapıyorum olmaz dersen 50den sonra bacaklarımı sallıcam az. Bugün ısınma videosu ile başladım. Adam çok sempatik ya Birazdan da yürüyüşe gideceğim.

Sporumu yaptım bitti ama ben spordan bir saat sonra iki tabak kısır yedim:78:

Şidmi yaptığım spor ne işe yaradı Sevdiğim şeyler olunca dayanamıyorum

nasıl rahat edersen öyle yap kuzum :)) sen önemlisin bu durumda
ben kaslardan bahsetmiştim.hoşuma gittiği için söyledim.sen ters anlamışsın!
Ben yanlış anlamadım smile kullanmadım diye yazılarım ters anlaşılıyor galiba o ünlemide (!) sevmedim ayrıca.
Ama kaslarım o yönde ilerlemiyor demek istedim

selam kızlar nasılsınız?
Bugünkü sporumu da yaptım daha çok terledim bugün sanki ama ben öyle su gibi terlemiyorum ya neden ki:26::26:

Kalın giyinmek gerekiyormuş.Bende videoda ki hatunlar gibi icecik kısacık şeylerle yapıyordum ama baktım olmuyor buradaki arkadaşlar da demiş kalın giyinin diye kışlık kalın sweetlerle felan yapıyorum

--

bazen sadece dar bir kot ve kısacık bir askılı içinde mükemmel durabilmek için..

Son düzenleme:
kedi karın için tiffany yapıyorum,popo için o 8 dklık video,squats.kardiyoda yapıyorum.karın için tiffany yeterli mi sence ? karnımı gördün.ve iç bacak için ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…