Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ben geldim fit hanımlar :KK3:

bugun 1 kepekli ekmek 3 haşlanmış yumurta peynir maydonoz 2 bardak çay içtim.

sabah kahvaltısından 1,5 saat sonra leslie ile 3 mil yürüdüm :KK4:

şimdi yulaf unlu yoğur yicem :KK37:

sporumu yaptım geldi 20 dk da yürüdüm
ama ben şu makas hareketini yapamıyorum ya:2:

Kedi 130 yaptım. Fakat her 20den sonra 2-3 sn bacaklarımı sallıyorum. Olur değil mi? Aralıksız 50 yapıyorum olmaz dersen 50den sonra bacaklarımı sallıcam az. Bugün ısınma videosu ile başladım. Adam çok sempatik ya:KK9: Birazdan da yürüyüşe gideceğim.:KK16:

Sporumu yaptım bitti ama ben spordan bir saat sonra iki tabak kısır yedim:kk77::78:

Şidmi yaptığım spor ne işe yaradı :KK50: Sevdiğim şeyler olunca dayanamıyorum :KK31:

Kedi 130 yaptım. Fakat her 20den sonra 2-3 sn bacaklarımı sallıyorum. Olur değil mi? Aralıksız 50 yapıyorum olmaz dersen 50den sonra bacaklarımı sallıcam az. Bugün ısınma videosu ile başladım. Adam çok sempatik ya:KK9: Birazdan da yürüyüşe gideceğim.:KK16:
nasıl rahat edersen öyle yap kuzum :)) sen önemlisin bu durumda
ben kaslardan bahsetmiştim.hoşuma gittiği için söyledim.sen ters anlamışsın!
Ben yanlış anlamadım smile kullanmadım diye yazılarım ters anlaşılıyor galiba o ünlemide (!) sevmedim ayrıca.
Ama kaslarım o yönde ilerlemiyor demek istedim

selam kızlar nasılsınız?
Bugünkü sporumu da yaptım daha çok terledim bugün sanki ama ben öyle su gibi terlemiyorum ya neden ki:26::26:

Kalın giyinmek gerekiyormuş.Bende videoda ki hatunlar gibi icecik kısacık şeylerle yapıyordum ama baktım olmuyor buradaki arkadaşlar da demiş kalın giyinin diye kışlık kalın sweetlerle felan yapıyorum :KK1:

tumblr_mgciuh9c001s2i4moo1_500.png

Son düzenleme:
kaleycuoco_mo_maxim_july_2012_5.jpg

--

bazen sadece dar bir kot ve kısacık bir askılı içinde mükemmel durabilmek için.. :KK8:

165398_jeans-grass-kaley-cuoco-3186x4389-wallpaper_www.wallpaperto.com_93.jpg

Son düzenleme:
kedi karın için tiffany yapıyorum,popo için o 8 dklık video,squats.kardiyoda yapıyorum.karın için tiffany yeterli mi sence ? karnımı gördün.ve iç bacak için ne yapabilirim :KK43:

X