Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Dünyanın en güzel bacaklarında ilk sıralarda benim için ...

emma-watson-short-shorts-on-set-10.jpg

--

Emma+Watson+legs+on+set+of+The+Bling+Ring+in+LA-16.jpg

--

Emma-Watson-in-shorts_4.jpg

--

emma_watson_legs_shorts.jpg

--

Emma-Watson-Feet-657784.jpg

--

emma_watson_crossed_legs.jpg

--

Emma-Watson-2013.jpg

ya şu 8 dk lık popo videosu mahvetti beni yürüyemiyorum bile:KK43::KK43: nolcak böle :26: mekiğin yaptığı agrıyı geçtim artık alıştım ama bu popo videosu bildiğin ölüm:KK53::26:

onu bunu bilmem de petek dinçöz bi güzelleşti ne güzel zayıflamış hatun ya:KK51:

$imlages.jpg

kızlar bide benim bel kıvrımımla göbek şeklim ve bel kıvrımım shakira ya çok benziyor biraz toparlanırsa onunkinin aynısı olcak :KK52: işte şu yandan hafif çıkıntılar varya hani böle insanın sıkası geliyor belde onlardan var hepimizde olduğu gibi mekik yaparken onada faydası oluyor mu mekiğin:26: $c17eeef.jpg

iyi aksamlar kizlaaarrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

nasilsiniz bakalim neler yapiyorsunuz??? ben simdi yürümeye baslicam, öglen yürüdüm geldim, biraz da evde yürüyeyim deidm :KK8::KK8::KK8:

Kalın giyinmek gerekiyormuş.Bende videoda ki hatunlar gibi icecik kısacık şeylerle yapıyordum ama baktım olmuyor buradaki arkadaşlar da demiş kalın giyinin diye kışlık kalın sweetlerle felan yapıyorum :KK1:

Ben de önce kısa giyiniyordum, artık uzun şeyler giydim de ne bileyim göbek kısmım hiç terlemiyor mesela.
Streç film mi sarsam ki :KK9::KK9::KK34:

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar,
iki gündür giremedim kkya, spor da yapamadım yoğundum.
başlıyorum pazartesi tekrar.
kendinize iyi bakın :122:

Ben de önce kısa giyiniyordum, artık uzun şeyler giydim de ne bileyim göbek kısmım hiç terlemiyor mesela.
Streç film mi sarsam ki :KK9::KK9::KK34:

Ben onu bi kere denedim sardım streci ama bi ter atmış bel bölgem bildiğim su çıkmış.Lakin zararlı diye korktuğumdan devam edemedim sadece denemek için yapmıştım.Sauna eşofman felan alınabilir mesela :26: Sterçteki gibi hiç bi zaman terleyemedim kalın giyinerek ama idare eder :KK31:

ya şu 8 dk lık popo videosu mahvetti beni yürüyemiyorum bile:KK43::KK43: nolcak böle :26: mekiğin yaptığı agrıyı geçtim artık alıştım ama bu popo videosu bildiğin ölüm:KK53::26:
O çok çok çok basit bir video ya .. Neden bukadar zorlanıyorsunuz:26: Gerçekten aşırı kolay bir video ya:26:

O çok çok çok basit bir video ya .. Neden bukadar zorlanıyorsunuz:26: Gerçekten aşırı kolay bir video ya:26:

evet canim yaaa ben neler ypaiyorum da agrimiyor cok sükür... tek agriyan ayak bilegimin cevresindeki kaslar oldu, onlar da gecti... hamliktan galiba, biz aliskiniz sanirsam harekete... bikac kilo daha verince karin kaslarina yüklencem :KK76::KK76::KK76:

--

Pantolonların içinde özgürce salınabilmek için.. Pantolon üstü uzun 'oramı buramı kapatsın tişörtlerine ' elveda demek için..

nr3.jpg

--

heidi_klum_beige_jeans_high_he.jpg

--

nicole-scherzinger-picture-1777252190.jpg

--

rihanna_denim_shirt_jeans_blon.jpg

--

eva-longoria-jeans-and-heels-heading-to-paves-salon.jpg

kızlaarr ben bugün çok mutluyum.sevdiceğim döndü türkiyeye.tabi sporumuda yaptım unutmadan söyleyim :)

X