Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_lp4eq5Fu6T1qms1djo1_1280.jpg

--

image00134398328040409poua.jpeg

--

image001358831581203sgys78.jpeg

yeniden merhaba arkadaşlar bu sefer ölçülerimle geldim umarım beni de kabul edersiniz :KK16:

boy: 1.83 cm

kilo: 71.8

bel: 87 cm

kalça:105 cm

basen -üst bacak en kalın yer: 60 cm

baldır -alt bacak en kalın yer : 36 cm

göğüs : 90 cm

sanırım benim bölgesel sıkılaşmaya ihtiyacım var :44: şuan regl olduğum için henüz başlayamadım egzersizlere :KK17:

Beybiler size güzelinden huzurlusundan muhteşem bir şarkı hediye edeyim bir de..

Çok huzurlu bir ses, hayallerden oluşan bulut gibi sözler.. Tatlı bir klip..

Yazın akşam güneşini izlerken ısırdığınız soğuk karpuz tadında bir şarkı..

Gözlerinizi kapatıp , uzaklaşın, okyanusa.. yemyeşil taze çimenlere..

[video=youtube;V1bFr2SWP1I]http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I[/video]

günaydınnnn,iyi haftasonları herkeslereee :KK3: kedi albüme foto koydum orda bacak problemim net.iç bacak çıkıntısı :KK43:( bide alt karın ayva göbekciki :) sadece arkadaşlara özel yaptım umarım olmuştur :) hepinizi öperimmm bayanlarrrrr:KK16:

kahvaltımı yaptım az yağlı bir yumurtalı domatesli omlet 3 dilim etimek bol salatalık 1 dilim salam şimdi de sporumu yapayım:KK51::KK51: şu resimde ki kızların saçını başını yolasım geliyor:KK47::KK53::KK52:

Günaydın, günaydın sevgili pilates-fitness-aerobik-step kısaca sporun her türlüsünü sevenler!! :-)

Haftasonumuz sağlıklı ve güzel geçsin! (;

selam kızlar nasılsınız?
Bugünkü sporumu da yaptım daha çok terledim bugün sanki ama ben öyle su gibi terlemiyorum ya neden ki:26::26:

X